- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.161
Canım saolasin onu denedim,ama sadece patlatıyor pek kireç lekelerinde etkili olmadı,limon tuzunu suda eritip fis fisla siktim beklettim o biraz söktü ama yine de tam çıkarmadıCanım bulaşık makinası parlatıcısıyla silebilirsin temiz oluyor
Oohh tatil iyimis ross,kocanla hasret gider accukŞuan şehir disindayiz canm
Çocuklarla eşimle mini tatile kaçtık
Perşembe veya Çarşamba gidicem büyük ihtimal
Şimdilik nemlendiricilerle duruyorum
Veee bol bol su iciyorm
@samdan da duysun
Bulaşık makinesi parlatıcısı ileKızlar bu duşa kabindeki su kireç lekeleri nasıl çıkacak ya bı akıl verin
Hım dememişsin, bende duşa kabin olmadığı içinCanım saolasin onu denedim,ama sadece patlatıyor pek kireç lekelerinde etkili olmadı,limon tuzunu suda eritip fis fisla siktim beklettim o biraz söktü ama yine de tam çıkarmadıkesin çözüm arıyorum aslında ama araştırıyorum bakalım
Canım limon ile deneKızlar bu duşa kabindeki su kireç lekeleri nasıl çıkacak ya bı akıl verin
Geçmiş olsun canım, c vitamini al bol bol, bitki çayı içebilirsin fazlaya kaçmadan,Kusmalar aynen bitti artık bulantılar da geçti
Kaşınma diz boyu
Gribi de kendim kasindim
Hamileler emzirenler var ne yaptın yaaEki Görüntüle 2549383
İki acemi birlikte içli köfte yaptık, ben açtım eşim icleyip kapattı,ben kapatmayı o açmayı beceremiyorduk, böyle bir yöntem bulduk, seri bir şekilde yaptık,
O yamuk yumukluklarin sorumlusu eşim
Amin canım inşaallah iyi olmuştur ve pişerken dağılmazHamileler emzirenler var ne yaptın yaa
Not: her şeye duyar kasan kişi
Ellerinize sağlık, ağız tadıyla yiyin
Evet canım böyle daha pratik oluyorYazlıkları kışlıkları ayırıyorumparça parça katlayıp çöp poşetine koydum. Süpürge ile vakumladım. Baya yerden tasarruf ettim. Vakumlu poşetlerim var ama bu daha iyi geldi
Canim ben cif kremle siliyorum duruluyorum cok guzel oluyor. Mavi suyla da yapiyorum bazen onlada guzel oluyorCanım saolasin onu denedim,ama sadece patlatıyor pek kireç lekelerinde etkili olmadı,limon tuzunu suda eritip fis fisla siktim beklettim o biraz söktü ama yine de tam çıkarmadıkesin çözüm arıyorum aslında ama araştırıyorum bakalım
Biz Kasım'da bile girmiş insanzGeçmiş olsun canım, c vitamini al bol bol, bitki çayı içebilirsin fazlaya kaçmadan,
Tatile nereye gittiniz,hala denize giriliyor mu? Biz Eylül başında marmaristeydik o zaman bile su serin gelmişti bana
Yaaa hasretin dibine vurdukOohh tatil iyimis ross,kocanla hasret gider accuknemlendirici işe yarıyorsa yine iyi dönene kadar idare eder seni birazda olsa
Ah sizi gidilerYaaa hasretin dibine vurduk
Aynen kuzum bir tık daha iyi geliyor
Hım dememişsin, bende duşa kabin olmadığı için
Sprey kireç çözücüler var ya en iyisi onlar
Canım limon ile dene
Saolun kızlar valla limonu duymamıştım biraz onu deneyim bakalim inşallah çıkarır. Çay canım cifle fln sürekli temizliyorum zaten ama kireci asla çıkarmıyor malesef. Bi de kireç sökücü aldım onu sulandırıp deniycem bakalım ise yarar inşallahCanim ben cif kremle siliyorum duruluyorum cok guzel oluyor. Mavi suyla da yapiyorum bazen onlada guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?