Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canım dediğim gibi limon ile sil ve dediğim gibi duşakabinin camına çamaşır deterjanı ve suyu karıştır macun kıvamına getirip iz bırakmayan bir mikrofiber bez ile sil sonra da duru su ile üzerinden geç mis gibi oluyor

Canım bak ben bu tarz ürünler diyorum, bunların hepsini de kullandım, en iyi iyi cillit bang ama diğerleri de güzel, fayans ve musluk da ki kireç lekelerinde kullanıyorum.

Kuzu kuruluyirmusun peki cifledikten sonra posetle cifle birde istersen cnm bilemedim

Yok artık benim evim bile düzenli şu an, ortalıktaki oyuncakları saymazsak
Neden öyle oldun sen kuzum?
Ortada dağınıklık yok ay o kadar da değil z

Nasıl desem çekmece içleri, ardiye, yazlık kışlık, çocukların kitap rafları asılmadı onların kitaplar bir köşede falan filan ufak ama sinir bozucu detaylar benim için

Cidden geldim şaka değil
Delürücüüümm

iyi olmuş sen de insansın otur azcik totonun üstüne tembellikten kim ölmüş

valla negom sen kafana takıp üzülüyosun da bizim evin temiz toplu hali bile bi acayip salla gitsin tatil yaptığını düşün. ev hanımlarının ne işi bitiyo ne izni var. kafa izninde olduğunu düşün. çek battaniyeni keyfime bak tembel halinle bile bı sürü şey yapiyosun zaten

Off ben de ne diyor diyorum, çekmece içleri dağınıklığa dahil oluyor muydu ya

Evet bu rahatlığı istiyorum ama iç sesim beni taciz ediyor kalk kız bir yerleri düzenle diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…