- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.181
Tamam canım dediğim gibi limon ile sil ve dediğim gibi duşakabinin camına çamaşır deterjanı ve suyu karıştır macun kıvamına getirip iz bırakmayan bir mikrofiber bez ile sil sonra da duru su ile üzerinden geç mis gibi oluyorSaolun kızlar valla limonu duymamıştım biraz onu deneyim bakalim inşallah çıkarır. Çay canım cifle fln sürekli temizliyorum zaten ama kireci asla çıkarmıyor malesef. Bi de kireç sökücü aldım onu sulandırıp deniycem bakalım ise yarar inşallah
Eki Görüntüle 2549407
Duşakabin de ki kirecler bu şekilde
Eki Görüntüle 2549408
Buda bugün aldığım kireç sökücü
Canım bak ben bu tarz ürünler diyorum, bunların hepsini de kullandım, en iyi iyi cillit bang ama diğerleri de güzel, fayans ve musluk da ki kireç lekelerinde kullanıyorum.Saolun kızlar valla limonu duymamıştım biraz onu deneyim bakalim inşallah çıkarır. Çay canım cifle fln sürekli temizliyorum zaten ama kireci asla çıkarmıyor malesef. Bi de kireç sökücü aldım onu sulandırıp deniycem bakalım ise yarar inşallah
Eki Görüntüle 2549407
Eki Görüntüle 2549408
Kuzu kuruluyirmusun peki cifledikten sonra posetle cifle birde istersen cnm bilemedimSaolun kızlar valla limonu duymamıştım biraz onu deneyim bakalim inşallah çıkarır. Çay canım cifle fln sürekli temizliyorum zaten ama kireci asla çıkarmıyor malesef. Bi de kireç sökücü aldım onu sulandırıp deniycem bakalım ise yarar inşallah
Eki Görüntüle 2549407
Eki Görüntüle 2549408
Benim ders çalışmam lazım ama burda takılıyorumkızlar napiyosunuz bakalım:)
nego bize diye diye kendin nazara geldin iyi mikimse o bakışı kuvvetli olan vatandaş Allah iyiliğini y Nego
Sağol canımAfiyet olsun :))))
Cidden geldim şaka değilkızlar napiyosunuz bakalım:)
nego bize diye diye kendin nazara geldin iyi mikimse o bakışı kuvvetli olan vatandaş Allah iyiliğini y Nego
Ayy olsun ya karı koca beraber yapmışsınız eminim çok leziz olur
Evim düzene girmiyor
Evim düzene girmiyor
Benim ders çalışmam lazım ama burda takılıyorum
Ortada dağınıklık yok ay o kadar da değil zYok artıkbenim evim bile düzenli şu an, ortalıktaki oyuncakları saymazsak
Neden öyle oldun sen kuzum?
Cidden geldim şaka değil
Delürücüüümm
Ortada dağınıklık yok ay o kadar da değil z
Nasıl desem çekmece içleri, ardiye, yazlık kışlık, çocukların kitap rafları asılmadı onların kitaplar bir köşede falan filan ufak ama sinir bozucu detaylar benim için
Evet bu rahatlığı istiyorum ama iç sesim beni taciz ediyoriyi olmuş sen de insansınotur azcik totonun üstüne tembellikten kim ölmüş
valla negom sen kafana takıp üzülüyosun da bizim evin temiz toplu hali bile bi acayipsalla gitsin tatil yaptığını düşün. ev hanımlarının ne işi bitiyo ne izni var. kafa izninde olduğunu düşün. çek battaniyeni keyfime bak tembel halinle bile bı sürü şey yapiyosun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?