- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.201
Off ben de ne diyor diyorum, çekmece içleri dağınıklığa dahil oluyor muydu ya
Olmuyor muyduOff ben de ne diyor diyorum, çekmece içleri dağınıklığa dahil oluyor muydu ya
Ay kız ne güzel isim o öyle, sayfamın adını değişicem negoistannegoistan da düzen böyle tosiacekmece içi dağınık olanlar 3 ila 6 ay arası kap kacak parlatma cezasına çarptırıliyo
yakalanmadan topukla bence
Evet bu rahatlığı istiyorum ama iç sesim beni taciz ediyorkalk kız bir yerleri düzenle diyor
negoistan da düzen böyle tosiacekmece içi dağınık olanlar 3 ila 6 ay arası kap kacak parlatma cezasına çarptırıliyo
yakalanmadan topukla bence
Olmuyor muydu
Ayy onlar dağınıksa benim kafamın içi de dağınık oluyor
Ay kız ne güzel isim o öyle, sayfamın adını değişicem negoistan
içindeki sese söyle çok konuşmasıniyi bişey dese bu kadar rahatsız etmezdi zaten şarkı falan söylesin kısa bi tatile çıksın iç sesin ya da sen he he de yat:) kaynana gibi iç sesin var be
Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilimValla o zaman ben müebbet alırım muhtemelen en iyisi gaçayım
Siz niye takmıyonuzKız delirme allah askina onu mu takıyorsun
Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorumvalla bence süper olurbu aralar senin değişikliğe ihtiyacın var. bak saçlarını da boyatip kestirebilirsin topik adını değiştirdikten sonra:) kafadan düşüncesi bile bi rahatlık
Valla o zaman ben müebbet alırım muhtemelen en iyisi gaçayım
Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilim
Siz niye takmıyonuz
Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorum
benim de ev hep dağınık ama cekmeceler hep düzenlidirevi bırakır cekmeceleri düzenledim
Çekmece dolap düzeni önemlibenim de ev hep dağınık ama cekmeceler hep düzenlidirevi bırakır cekmeceleri düzenledim
Banane banane olsun yine de girSayfaya her gün girip bakıyorum ama utanıyorum yazamıyorum, çünkü çok az şey yapıyorumgeçen gün genel temizlik yaptım işte bi o yani
I inessa armand dün akşam Cerrah bitti
Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilim
Siz niye takmıyonuz
Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorum
Benim pek dagilmaz yaa cekmecelerim, sadece aynanın önündeki çekmece öldürecek beni ne bulsam içine tıkıyorum
kutu koy kutukoyacak bosluk kalmayinca bisey tikamazsin içine
Yok canım,ben çocuk gelişimi okuyorum,2. Sınıftayımaaaa ne dersimüdürlük sinavi falan mi var
Beğendim evet ama ortasında anladım ne olduğunuBeğendin mi, Çırak daha güzel
Canım ay takvimine göre, kozmik bakım blog var ordan takip ediyorum, kişisel değil genel bir takvim.bu kozmik takvim kişisel mi genel mi peki:) ben de boyatmayi düşünüyorum da bu aralar :)
ne renk düşünüyosun negom şöyle alev alev bir kızıl yapsan
İnşaallah canım,şimdi pisirecem inşaallah çocuklar beğenirAyy olsun ya karı koca beraber yapmışsınız eminim çok leziz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?