Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off ben de ne diyor diyorum, çekmece içleri dağınıklığa dahil oluyor muydu ya

negoistan da düzen böyle tosia cekmece içi dağınık olanlar 3 ila 6 ay arası kap kacak parlatma cezasına çarptırıliyo

yakalanmadan topukla bence

negoistan da düzen böyle tosia cekmece içi dağınık olanlar 3 ila 6 ay arası kap kacak parlatma cezasına çarptırıliyo

Ay kız ne güzel isim o öyle, sayfamın adını değişicem negoistan

Evet bu rahatlığı istiyorum ama iç sesim beni taciz ediyor kalk kız bir yerleri düzenle diyor

içindeki sese söyle çok konuşmasın iyi bişey dese bu kadar rahatsız etmezdi zaten şarkı falan söylesin kısa bi tatile çıksın iç sesin ya da sen he he de yat:) kaynana gibi iç sesin var be

Valla o zaman ben müebbet alırım muhtemelen en iyisi gaçayım

Ay kız ne güzel isim o öyle, sayfamın adını değişicem negoistan

valla bence süper olur bu aralar senin değişikliğe ihtiyacın var. bak saçlarını da boyatip kestirebilirsin topik adını değiştirdikten sonra:) kafadan düşüncesi bile bi rahatlık

içindeki sese söyle çok konuşmasın iyi bişey dese bu kadar rahatsız etmezdi zaten şarkı falan söylesin kısa bi tatile çıksın iç sesin ya da sen he he de yat:) kaynana gibi iç sesin var be

Valla o zaman ben müebbet alırım muhtemelen en iyisi gaçayım
Gaçtın zaten sayfadan sanki farkında değilim
Kız delirme allah askina onu mu takıyorsun
Siz niye takmıyonuz
valla bence süper olur bu aralar senin değişikliğe ihtiyacın var. bak saçlarını da boyatip kestirebilirsin topik adını değiştirdikten sonra:) kafadan düşüncesi bile bi rahatlık
Saç kesim boya yapıcam zaten de kozmik bakım takvimini bekliyorum

Siz niye takmıyonuz

Sayfaya her gün girip bakıyorum ama utanıyorum yazamıyorum, çünkü çok az şey yapıyorum geçen gün genel temizlik yaptım işte bi o yani

benim de ev hep dağınık ama cekmeceler hep düzenlidir evi bırakır cekmeceleri düzenledim

Benim pek dagilmaz yaa cekmecelerim, sadece aynanın önündeki çekmece öldürecek beni ne bulsam içine tıkıyorum

benim de ev hep dağınık ama cekmeceler hep düzenlidir evi bırakır cekmeceleri düzenledim
Çekmece dolap düzeni önemli
Sayfaya her gün girip bakıyorum ama utanıyorum yazamıyorum, çünkü çok az şey yapıyorum geçen gün genel temizlik yaptım işte bi o yani
Banane banane olsun yine de gir

Siz niye takmıyonuz

bu kozmik takvim kişisel mi genel mi peki:) ben de boyatmayi düşünüyorum da bu aralar :)

ne renk düşünüyosun negom şöyle alev alev bir kızıl yapsan

Beğendin mi, Çırak daha güzel
Beğendim evet ama ortasında anladım ne olduğunu çırağa bugün başlıycam
bu kozmik takvim kişisel mi genel mi peki:) ben de boyatmayi düşünüyorum da bu aralar :)

ne renk düşünüyosun negom şöyle alev alev bir kızıl yapsan
Canım ay takvimine göre, kozmik bakım blog var ordan takip ediyorum, kişisel değil genel bir takvim.
Kendi saç rengim siyah başka renk düşünmüyorum canım çünkü çok işlem görmesi lazım istediğim rengin tutması için, benim saçım da tutmuyor boya.
Bakır kızıl tonları hep favorim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…