Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnşallah canım teşekkür ederim

yaaaaa senin koronu yerim beeeennn bizde bugün bakırköye gittik. o kadar güzeldi ki herkes çocuğunu kırmızı beyaz giydirmis ellerinde balonlar bayraklar. bando takımı vardı çok güzel sarkilar marşlar çaldılar
bu milli bayramlar beni çok mutlu ediyo :)

bizim ponçik de yarın kutlama yapicak kreşte:)

valla ya komşuluk önemli cici. ben burda komşuluk etmiyorum ama önemli yani götürdün mü poğaçalari nasıl olmuşlar

Teşekkürler canım, çocuklar pekmezli diye beğenmediler,kızım çok sevinmişti un helvası yapacam diye

Evet pekmezli biraz ağır gelebilir bana da normal un helvası severim ama. Görüntüye bakınca çikolatalı gibi birseyler zannettim

Evet pekmezli biraz ağır gelebilir bana da normal un helvası severim ama. Görüntüye bakınca çikolatalı gibi birseyler zannettim
Yarın da normalini yaparım artık kızım için, yazık geçen gün de anne kek yap diyordu

ben elime bi sepet ya da kutu alır toplarim dağınıklığı. sonra da tek tek yerleştiririm. o dolap çekmeceler karışırsa afakanlar basar baktim olmuyo yatak odasına yigip kapıyı kapatırım yine de dolaplara sokmam

öyle yazmıştı galiba nar lekesi olmuş onu çıkarmak için ugrasmamisti ciciden başladı sanırım tosiam sıradan kırdı geçirdi hepimizi tek tek toplaniyoruz inşallah sen de toparlicaksin hemen

ay iyi yapmışsın ya :) hem kafan dağılır hem hasret gideririz

insan yaşlandıkça değişiyo ya biz de degismeye başladık galiba benim belliydi ya kes yaptircagim şok olmadi ama beğendi
sen neler yaptın kardesinle

Süründürüyorum acımasızı

Aşk olsun
Yapar mıyım hiç öyle şeyler?
Nar lekesi çıktı, gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Tarzım iyice wamp oldu

kısacık mi wamp mı

oooo beybi çok havalı olmuşsundur. zaten havaliydin daha ne zorluyon bebize de azcik biraksaydin ya

nasıl çıktı nar lekesi merak ettim:)

gepiss gençsiin daha samdanııım aaaa =))

Hiçbir şey anlamadım desemm günler çok mu hızlı geçiyor yoksa ne oluyor ben hiç anlamıyorum hakikatenn.. Bir gün çamaşır yıkama günü yaptık, iki gün biraz gezdik, son günde pasta börek yaptık bittii =)

öyle oluyo kuzum ya hiç bisey yetismiyobizde memlekete gidince 10 15 gün kalıyoruz ama inan kostur kostur ziyaretlerin çoğu kalıyo gidemiyoruz. üstüne canımız çıkıyo yorgunluktan zaman mi bereketsizlesti nedir

son gün yaptıklarınızı kardesin mi götürdü yanında :) :) öğrenci isi :)

genc görünüyorum ama ruhum sürekli yaş degsitiriyo

Kendime acıyorum ama olsun hiç yoktan iyidir. Pztesi sürpriz bi foto atıcam

Eki Görüntüle 2549460
Bununla, kızmazsınız dimi

yooo gayet iyi yapmışsın:) ben de oğlanın kıyafetleri önce kisa programdan bulaşık makinesi parlatıcı ile yıkadım. sonra da sabun tozuyla napalim bı şekilde çıkmak zorunda be

fotoğraf miiiiii

Şekerpare yerine bir salata çeşiti daha yap canım
tatlı sayısı fazla sanki kuzum ya:) birini iptal et bence bütün bina faaliyette olursa belki deprem oldu sanarsiniz
Bence de tatlılar fazla canım, şekerpare ya da trilece yerine farklı bir tuzlu yap derim
Saolun kızlar haklısınız aslında sekerpareyi çıkarıp yaprak sarması yada biber dolması yapabilirim yada börek bakalım düşünüyüm biraz daha
Ellerine sağlık hamarat hatun
Canım dusakanimi en iyi cif temizliyordu. Azıcık ugrastirir ama güzel oluyordu. Aklında bulunsun ☺
Saol limonsuzum cifle bı kere daha deniycem bakalim
Eki Görüntüle 2549444
K Kendinisevenbirii olmuş mu? Senin tariften, yalnız ben keçi boynuzu özüyle yaptım, tam enerji deposu
Way way way kız mehlikaaa hızlı hatun seni ellerine sağlık kocacugna yedir sen bunu bugün çocuklardan uzak tut sbha kdr tepenizde hoplayip ziplarlar bak rahat vermezler sizegerci helva tadında olduğundan çoluk çocuk pek sevmiyor bu tatlıyı ama kocaya kesin çözüm oluyor, inşallah tadını sever afiyet olsun
Şekerli ağırlıkta olmuş sekerlinin birini çıkarıp börek veya bir salata daha ekliyebilirsin
Evet canım bı cesit daha tuzlu yapicam
K Kendinisevenbirii tarifiyse tam enerji deposudur. Yiyin yedirin
Kelebekksende yapıp yedirsene
Sen egitiyorsun cicim hiç rezil ederler mi seni senin yetistirdigin maşallah Allah güç kuvvet sağlık sıhhat versin de her törenlere böyle koro cikartasin
Bunu patili de söylemişti canım önce bı sirkeyle deneyim de sonra bu yöntemi deniycem bakalim bende
Süründürüyorum acımasızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…