- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.381
Hayırlıı akşamlarr
Limonsuzzcay I inessa armand @RosSsS geçmiş olsuun. I inessa armand kız gerçekten sıkıntılı epey. Kendi kardeşimi kendimi düşündüm de böyle bi drumda ne yapılır ki diye.. Sıkıntılı. Bence kardeşin de her ne kadar yaşından olgunda olsa sonuçta 20 yaş daha çok toz pembe. Dediğin gibi kız üniversiteye başlayınca büyük ihtimalle çok başka durumlar olur. İnşallah kısa zamanda yoluna gider, korktukların olmaz.
@Brunello Cicinelli 1 Kasım'a da bişey kalmadı haniiİnşallah hayırlısıylaa güzel bii evladın olsun Ciciim yakuzagillere asla benzemeyen
@samdan ıımm nasılsıınn saçların vee senn
@Negohatun nasılsıınn
Teşekkürler canım, çocuklar pekmezli diye beğenmediler,kızım çok sevinmişti un helvası yapacam diyeEline sağlık çok güzel görünüyor
Mümkün
Haklısın tosyam ama sen kendini üzdükçe bende üzülüyorum
İnşallahhh mantıklarını devreye sokmayı başarırlar..
Vallahi zor işler
Yoruldum seksü şempazem yav. Törende koro çıkarttım ama çok güzel oldu değdi yorgunluğumabeni rezil edecekler diye çok korkmuştum
İnternette araştırdım toz çamaşır deterjanını acık sulandırıp macun kıvamında bir bezle silip yıkayın diyor. Çok etkili yöntemmiş. Ben konsantre sıvı deterjan kullanıyorum ama sıvıyla da bir denicem bakalım.
Biz yeni taşındık henüz leke yok çok az var önünü almak istiyorum bende.
Ooobunu da denicem teşekkür ederim bonusum
Çıkmazsa konuşucaz.
Kader böyleymiş
Malesef mi. İyi ki demeliydin.
Çok yoruldum ihihi
Törende koro çıkarttım Allah beni rezil etmediler güzel yaptılar
Geliyor komşular ama iyi oldu kuzum
Bize de bir kapı oldu.
Teşekkürler canım, çocuklar pekmezli diye beğenmediler,kızım çok sevinmişti un helvası yapacam diye
Ben çok severim süt beyaz tenli hatunları
Yarın da normalini yaparım artık kızım için, yazık geçen gün de anne kek yap diyorduEvet pekmezli biraz ağır gelebilir bana da normal un helvası severim ama. Görüntüye bakınca çikolatalı gibi birseyler zannettim
Yarın da normalini yaparım artık kızım için, yazık geçen gün de anne kek yap diyordu
Kolay ya alışınca anlarsın :)
Süründürüyorum acımasızıBilemedim
Aşk olsunnar lekesi gibi bizi de bosverdi sanırımmutsuzluk salgını mı var nedir. hepimiz tek tek döküldük yahu Amecey
Süründürüyorum acımasızı
Aşk olsun
Yapar mıyım hiç öyle şeyler?
Nar lekesi çıktı, gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Tarzım iyice wamp oldu
Çok enteresan bir durum gerçekten, ben acil bir durumda bütün dağınıklığı dolaba tıkarım mesela
Ne olmuş nar lekesi mi olmuşşş
Off bu mutsuzluk salgını benden bulaşmış olabilir hepinize kusura bakmayın kızlar
hahhahh bak görüyo musun Samdanıım arada kocaları böyle şeylerle dürtmek lazım demek kiigüzel olmuuş öğreneceğim çook şey var
Gittii bugün Samdanıım, benim de pek birşey yapasım gelmedi. 2 gündür de koşturmacadan topiğe gelememiştim. Soluğu burda aldım =)
Süründürüyorum acımasızı
Aşk olsun
Yapar mıyım hiç öyle şeyler?
Nar lekesi çıktı, gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Tarzım iyice wamp oldu
ay iyi yapmışsın ya :) hem kafan dağılır hem hasret gideririz
insan yaşlandıkça değişiyo ya biz de degismeye başladık galibabenim belliydi ya kes yaptircagim şok olmadi ama beğendi
sen neler yaptın kardesinle
Daha iyi gibi tatlım. Uyuttum biraz önce ama korkuyorum yine çıkarsa diye. Normalde panik olmam ateşi de çabuk düşer. Ama dünkü inat etti sanki. Ben düşürdüm o ciktiLimonsuzzcay kızın nasıl oldu mirandam?
Kendime acıyorum ama olsun hiç yoktan iyidir. Pztesi sürpriz bi foto atıcamHala mı acımasız
kısacık miwamp mı
oooo beybi çok havalı olmuşsundur. zaten havaliydin daha ne zorluyon bebize de azcik biraksaydin ya
nasıl çıktı nar lekesi merak ettim:)
gepiss gençsiin daha samdanııım aaaa =))
Hiçbir şey anlamadım desemm günler çok mu hızlı geçiyor yoksa ne oluyor ben hiç anlamıyorum hakikatenn.. Bir gün çamaşır yıkama günü yaptık, iki gün biraz gezdik, son günde pasta börek yaptık bittii =)
Kendime acıyorum ama olsun hiç yoktan iyidir. Pztesi sürpriz bi foto atıcam
Eki Görüntüle 2549460
Bununla, kızmazsınız dimi
Şekerpare yerine bir salata çeşiti daha yap canım
tatlı sayısı fazla sanki kuzum ya:) birini iptal et bence bütün bina faaliyette olursa belki deprem oldu sanarsiniz
Saolun kızlar haklısınız aslında sekerpareyi çıkarıp yaprak sarması yada biber dolması yapabilirim yada börek bakalım düşünüyüm biraz dahaBence de tatlılar fazla canım, şekerpare ya da trilece yerine farklı bir tuzlu yap derim
Saol limonsuzumEllerine sağlık hamarat hatun
Canım dusakanimi en iyi cif temizliyordu. Azıcık ugrastirir ama güzel oluyordu. Aklında bulunsun ☺
Way way way kız mehlikaaa hızlı hatun seni ellerine sağlıkEki Görüntüle 2549444
K Kendinisevenbirii olmuş mu? Senin tariften, yalnız ben keçi boynuzu özüyle yaptım, tam enerji deposu
Evet canım bı cesit daha tuzlu yapicamŞekerli ağırlıkta olmuş sekerlinin birini çıkarıp börek veya bir salata daha ekliyebilirsin
Kelebekk
Sen egitiyorsun cicim hiç rezil ederler mi seni senin yetistirdigin maşallahYoruldum seksü şempazem yav. Törende koro çıkarttım ama çok güzel oldu değdi yorgunluğumabeni rezil edecekler diye çok korkmuştum
İnternette araştırdım toz çamaşır deterjanını acık sulandırıp macun kıvamında bir bezle silip yıkayın diyor. Çok etkili yöntemmiş. Ben konsantre sıvı deterjan kullanıyorum ama sıvıyla da bir denicem bakalım.
Biz yeni taşındık henüz leke yok çok az var önünü almak istiyorum bende.
Süründürüyorum acımasızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?