- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.341
Eki Görüntüle 2549444
K Kendinisevenbirii olmuş mu? Senin tariften, yalnız ben keçi boynuzu özüyle yaptım, tam enerji deposu
K Kendinisevenbirii tarifiyse tam enerji deposudur. Yiyin yedirinEki Görüntüle 2549444
K Kendinisevenbirii olmuş mu? Senin tariften, yalnız ben keçi boynuzu özüyle yaptım, tam enerji deposu
Peki fayanstaki kireçlere ne yapmalı?Bulaşık deterjanının içine aynı oranda sirke katıp tercihen fıs fısla sıkın camlara.
Ovalayıp kaynar suyu tutun.
Zaten sıcak su kurutucak ama en son bi penye bezle (eski atlet don tabiki) kurulayın.
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli ön camda da leke varsa önede yapıp kurulayın.
Çıkmazsa konuşalım.
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2549444
Saol canm benmmmHayırlıı akşamlarr
Limonsuzzcay I inessa armand ByNkoaLa geçmiş olsuun. I inessa armand kız gerçekten sıkıntılı epey. Kendi kardeşimi kendimi düşündüm de böyle bi drumda ne yapılır ki diye.. Sıkıntılı. Bence kardeşin de her ne kadar yaşından olgunda olsa sonuçta 20 yaş daha çok toz pembe. Dediğin gibi kız üniversiteye başlayınca büyük ihtimalle çok başka durumlar olur. İnşallah kısa zamanda yoluna gider, korktukların olmaz.
@Brunello Cicinelli 1 Kasım'a da bişey kalmadı haniiİnşallah hayırlısıylaa güzel bii evladın olsun Ciciim yakuzagillere asla benzemeyen
@samdan ıımm nasılsıınn saçların vee senn
@Negohatun nasılsıınn
Pist birinci nabionEllerine sağlık
Pist birinci nabion
İyiyim bende biraz gribimiyidir bebişim sen nabion
evimi özledim
Hafta sonunu iple çekiyorum
Çook şükür canımHayırlıı akşamlarr
Limonsuzzcay I inessa armand ByNkoaLa geçmiş olsuun. I inessa armand kız gerçekten sıkıntılı epey. Kendi kardeşimi kendimi düşündüm de böyle bi drumda ne yapılır ki diye.. Sıkıntılı. Bence kardeşin de her ne kadar yaşından olgunda olsa sonuçta 20 yaş daha çok toz pembe. Dediğin gibi kız üniversiteye başlayınca büyük ihtimalle çok başka durumlar olur. İnşallah kısa zamanda yoluna gider, korktukların olmaz.
@Brunello Cicinelli 1 Kasım'a da bişey kalmadı haniiİnşallah hayırlısıylaa güzel bii evladın olsun Ciciim yakuzagillere asla benzemeyen
@samdan ıımm nasılsıınn saçların vee senn
@Negohatun nasılsıınn
Oyy ben bırakıp gidemem ki çatlarımBenimki de öyle. Baktım düzelmiyor evi öyle bırakıp anneme geldimsanki o eve geri gitmeyeceğim gibi bir havalardayım
Bil bakalım ne yapmaya çalışıyorumAmecey neredesin sen?
İns canm dinlenicem :)geçmiş olsun canım
Bol bol dinlen❤
İns canm dinlenicem :)
Esin nassil oldu iyi mi
Çook şükür canımsen nasılsın
Oyy ben bırakıp gidemem ki çatlarım
Geçmiş olsunçok şükür iyi canım
Yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı...
Hafif hafif ağrıları var ama olacak o kadar...
Hafta sonu evimize gideceğiz...
Çocuklar okullarını özlediler
Nerde okuyor canımben de iyiyim çok şüküür. Bugün kız kardeşiim geri gitti de okuluna ben de biraz topiğe geleyim üzüntüm aklıma gelmesin dediim =))
MümkünAaa ne zaman sordun, mümkün değil görüp de cevap vermemem
Haklısın tosyam ama sen kendini üzdükçe bende üzülüyorumHoşgeldin cicimm
Söylediklerinde haklısın ama işte kendime engel olabilsem
Ben kardeşim için konuşuyorum, dediğin gibi bunlar, yaşlar sayıdan ibaret değişkenlik gösterir. Ve annemi kaybedeli daha 1 yıl olmuşken bu kadar problemli bir ilişki içerisinde kardeşimin 20 yaşında evlenmesini sozlenmesini nişanlanmasini uygun bulmuyorum... Çünkü ikisi de daha olgun düşünemiyorlar, sağlıklı düşünmüyorlar. Başkalarıyla ilgili değil kardeşimle ve sevgilisiyle ilgili fikrim bu ve değişmiyor. Umarım aklını başına toplar başka birşey diyemiyorum.
Yoruldum seksü şempazem yav. Törende koro çıkarttım ama çok güzel oldu değdi yorgunluğumaHoşgeldin canim,yorulmuşsundur bugün zaten bide üstüne poğaça yapmışsın ellerin kolların dert görmesinvalla bu duşa kabin öldürecek beni,çare bulursan bana da de
OooBulaşık deterjanının içine aynı oranda sirke katıp tercihen fıs fısla sıkın camlara.
Ovalayıp kaynar suyu tutun.
Zaten sıcak su kurutucak ama en son bi penye bezle (eski atlet don tabiki) kurulayın.
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli ön camda da leke varsa önede yapıp kurulayın.
Çıkmazsa konuşalım.
Kader böyleymişSayfama gittim kimler yazmıştan baktım mesajına, dün yazmışsın görmedim ki ciciB Brunello Cicinelli
Malesef mi. İyi ki demeliydin.Yok maalesef bembeyaz değilim :)
Çok yoruldum ihihiB Brunello Cicinelli canım ellerine sağlık:) :)
bir bir geliyo sana komşular:) çok mu yoruldun sen bakalımcumhuriyet bayramımiz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?