Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence dolma çok iyi bi fikir :) :) boşver böreği poğaça da varmis

Dimii Samdanım, bir tek ben mii böyle düşünüyorum diyodum. Sankii hiçbir şeye yetişemiyorum gibii. Gün neden 24 saat, hafta 8 gün olsaydı fena olmazdı hiç

aynenn Samdanıım yurtta kalıyosan bir erzak çantası olmazsa olmaz

Ben de öyle hissediyorum bazen inan kii. Ama oluyoor arada öyle. Hep bişeylere koşmaktan bence.

Son paket yaprağım var dolapta onu çıkarıp pisireyim bari samdanim o zmn ne zmn gelicekler belli de değil de,şimdiden hallediyim dedim ben

biber dolmasi yap kuzum be niye yaprak sariyon zaten bı sürü şey yapiyosun kendini zahmete sokma o kadar bence:)

aynen kuzu aynen yurtta kalan arkadaşlarım bi bavul da yiyecek getiriyodu :) gurbette okumak zor cidden Allah kolaylık versin okuyanlara.

şimdi hafta 8 gün olunca tatil üç gün olcaksa okeyim. yok o gün de kosturup iş güç ugrascaksak olmaz yedide kalsin

kışın daha bi kısalıyo zaman demi :) ben şimdiden sabahin karanlığında cocuguy bırakıp aksamin karanlığında nasıl alcam onu hesapliyom kesin çocuk isyan edecek babası kılıklı çünkü

yooo gayet iyi yapmışsın:) ben de oğlanın kıyafetleri önce kisa programdan bulaşık makinesi parlatıcı ile yıkadım. sonra da sabun tozuyla napalim bı şekilde çıkmak zorunda be

fotoğraf miiiiii
Evet ama beklentilerinin dışında olabilir samdanım
Peşinde koşturduğum bir seri fotosu
Biliydim böyle olacağını

Ya sen napıyosun

Canım ben yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Ne ameliyatıydi?

oğlanı uyuttum oturuyom limonsuzum :) kocam da işe gitti:)

sen napiyosun bıdık iyiymiş sanırım çok sevindim:)
gece sen de yat istersen onla. ben uyuyakalirim diye oglumla yatıyorum hasta olduğu zaman. ateşi çıkarsa anlıyorum hemen

çok şükür iyi canım
Yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı...
Hafif hafif ağrıları var ama olacak o kadar...
Hafta sonu evimize gideceğiz...
Çocuklar okullarını özlediler
Ozlemzler mi yaaa
Aynen ins onlar da geçer en kısa zamanda
Hemencik geçer ins şu hafta da evine kavuşursun canimmm

Canım eşim 3-11 ci bu hafta 12 de eve geliyor ben uyumuş oluyorum,dün bekledim bekledim son anda dayanayip yattım eşim geldi kalkmadim uyku ağır bastı, sabahta güzel bir kahvaltı döktürdük sonra da içli köfte döktük eşim gitti malesef, cumaya kadar enerji tavan gezeriz artık

amiiin samdanım.

Yok böyle bildiğiin pazar havasında gayet free bir gün daha hiç fena olmazdıı

Hehhe ayy kıyamam yaa alışma sürecii gerçekten biraz zor olur.. İnşallah çabuk uyum sağlarsnız samdanım. Kendi küçüklüğümü hatırladım, zaten küçücüktüüm okula zor giderdikk hava karanlık olurdu kar çok olurdu filan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…