Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümkün

Haklısın tosyam ama sen kendini üzdükçe bende üzülüyorum
İnşallahhh mantıklarını devreye sokmayı başarırlar..
Vallahi zor işler

Yaaa çok tatlısın canım benim
Kafayı ona takmadım, perşembe günü iş başı yapıyorum ya ona da çok canım sıkkın
Böyle herşey üst üste fenalık geçirmek üzereyim. Şu hafta geçsin inşallah daha iyi olacağım, işe de çabuk alışırım umarım

cevremde bu şekilde kızın punduna getirip erkeğin evlendiği örnekler var tosiam. iki üç sene içinde yoluna soktular evliliği. kadınlar tam olarak duzelmese de görüşüp konuşacak kadar normallestiler. Allah hayırlısını versin inşallah. kardeşine bize gel dedin mi peki sadece uyarı mı yaptın

Artık onumzdeki haftaya kaldı canm
Çarşamba Perşembe herhangi bi gün
Her anne kadar işte kuzummmm verdiğimiz emek

İns çok uslu olur Yaaa
Uyusun da büyüsün diye diye dua ediyirm

topikce dua ederiz biz sana her cuma uslu bebek duasi edelim bence:)

cinsiyetini biz sizden daha çok merak ediyoruz sanırım

iyiyiz kuzum:) kocam çok mutlu yeni saçımla karışmıyo çoğu zaman karşı çıkıyo ama saçla aşk yaşıyo resmen eskiden böyle değildi yaşlandıkça bi değişik oldu

sen nasılsın napiyosun bakalım kardeşin gitti mi :)

Şekerli ağırlıkta olmuş sekerlinin birini çıkarıp börek veya bir salata daha ekliyebilirsin

benim evim dağınık dolap ve cekmecelerim muntazam ne çeşit bir manyağım çözemedim

Çok enteresan bir durum gerçekten, ben acil bir durumda bütün dağınıklığı dolaba tıkarım mesela

nar lekesi gibi bizi de bosverdi sanırım mutsuzluk salgını mı var nedir. hepimiz tek tek döküldük yahu Amecey

Ne olmuş nar lekesi mi olmuşşş
Off bu mutsuzluk salgını benden bulaşmış olabilir hepinize kusura bakmayın kızlar

hahhahh bak görüyo musun Samdanıım arada kocaları böyle şeylerle dürtmek lazım demek kii güzel olmuuş öğreneceğim çook şey var

Gittii bugün Samdanıım, benim de pek birşey yapasım gelmedi. 2 gündür de koşturmacadan topiğe gelememiştim. Soluğu burda aldım =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…