- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.361
2 kardeşim var Negocum erkek kardeşim İstanbul'da. Kız kardeşim de lise için gittii.Geçmiş olsun
Nerde okuyor canım
Mümkün
Haklısın tosyam ama sen kendini üzdükçe bende üzülüyorum
İnşallahhh mantıklarını devreye sokmayı başarırlar..
Vallahi zor işler
Yok değil görmemişim, hem burda hem orda sohbet olunca arada gitmişMümkün
Allah zihin açıklığı versin ikisine de2 kardeşim var Negocum erkek kardeşim İstanbul'da. Kız kardeşim de lise için gittii.
Ben çok severim süt beyaz tenli hatunlarıMalesef mi. İyi ki demeliydin.
Teşekkürler, çocukların hoşuna gitmedi ben beğendim,eşim ne dicek bakalımEllerine sağlık
Aynen@Kendinisevenbirii tarifiyse tam enerji deposudur. Yiyin yedirin
Pekmezli un helvasıBu ne yaaa böylene kadar güzel görünüyorrr
Vicdanına oynamasa bile kardeşim vicdan yapar, birşey yaşadılarsa ortada bırakmam düşüncesi vardır kesin, tanıyorum çünkü onu. Birbirlerini seviyorlarsa ben ne diyebilirim ki zaten kuzum, elini kolunu bağlayıp eve kitleyemem ya, kendisi seçer kendisi bilir.
Benim tek istediğim dikkatli olsunlar, saçma sapan şeylere kalkışmasınlar, olmadık zamanda evlilik planlarına girmesinler.
3 sene geçer 5 sene geçer kendileri bilirler hala istiyorlarsa ben karışmam zaten. Şu an kardeşim sırf o ailesiyle sorun yaşıyor diye kendisini mecbur hisseder de ciddi bir adım atmaya kalkarsa gerçekten silerim ama onu. Çünkü defalarca uyardım. Hayırlısı olsun artık ne diyelim
Hayırtam altta yazan tarihler arasında olacaktı
Artık onumzdeki haftaya kaldı canm
Çarşamba Perşembe herhangi bi gün
Her anne kadar işte kuzummmm verdiğimiz emek
İns çok uslu olur Yaaa
Uyusun da büyüsün diye diye dua ediyirm
Hayırlıı akşamlarr
@Limonsuzzcay I inessa armand @RosSsS geçmiş olsuun.I inessa armand kız gerçekten sıkıntılı epey. Kendi kardeşimi kendimi düşündüm de böyle bi drumda ne yapılır ki diye.. Sıkıntılı. Bence kardeşin de her ne kadar yaşından olgunda olsa sonuçta 20 yaş daha çok toz pembe. Dediğin gibi kız üniversiteye başlayınca büyük ihtimalle çok başka durumlar olur. İnşallah kısa zamanda yoluna gider, korktukların olmaz.
@Brunello Cicinelli 1 Kasım'a da bişey kalmadı haniiİnşallah hayırlısıylaa güzel bii evladın olsun Ciciim yakuzagillere asla benzemeyen
@samdan ıımm nasılsıınn saçların vee senn
@Negohatun nasılsıınn
Kolay ya alışınca anlarsın :)aha kaçırdimneyse artık bi dahakine yakalarim inşallah. ama bu yazılanları anlamak da zor be ben zor anlarim
amiiin NegocuumAllah zihin açıklığı versin ikisine de
Şekerli ağırlıkta olmuş sekerlinin birini çıkarıp börek veya bir salata daha ekliyebilirsinBu ara komşular gelicekmis oturmaya ben size önden menümü sayayım bi
Yıldız şehriye salatası
Şerit poğaça
Elmalı kurabiye
Şekerpare
Trileçe
Ama aklıma farklı şeyler gelmedi iyi mi sizce?
Şuan elmalı kurabiyeyi yapıyorum bı yandan
benim evim dağınık dolap ve cekmecelerim muntazamne çeşit bir manyağım çözemedim
nar lekesi gibi bizi de bosverdi sanırımmutsuzluk salgını mı var nedir. hepimiz tek tek döküldük yahu Amecey
Pekmezli un helvası
hahhahh bak görüyo musun Samdanıım arada kocaları böyle şeylerle dürtmek lazım demek kiiiyiyiz kuzum:) kocam çok mutlu yeni saçımlakarışmıyo çoğu zaman karşı çıkıyo ama saçla aşk yaşıyo resmen eskiden böyle değildi yaşlandıkça bi değişik oldu
sen nasılsın napiyosun bakalımkardeşin gitti mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?