Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
memur gibi ne güzel, günde 8 saat yapıyor,
bizim de 8,5-5 mesai saatlerimiz
Evet bizim çalışma şartları çok iyi canım, çok memnunum ben. Hem saatleri iyi hem tüm resmi tatiller var hem ücret olarak gayet iyi. Herhalde burdan emekli olurum

Evet bizim çalışma şartları çok iyi canım, çok memnunum ben. Hem saatleri iyi hem tüm resmi tatiller var hem ücret olarak gayet iyi. Herhalde burdan emekli olurum
maşaallah, özel sektörde öyle iş bulmak çok zor, bizim de maaş+ikramiye var,çalıştığım kurum iyi,yemek, akbil veriliyor, yemekleri güzel

maşaallah, özel sektörde öyle iş bulmak çok zor, bizim de maaş+ikramiye var,çalıştığım kurum iyi,yemek, akbil veriliyor, yemekleri güzel
Çok iyi canım, ikramiye olayı güzel. Kurtarıcı oluyor.
Bizimde yılda 1 kez genelde Mayıs ayında oluyor +1 maaş fazladan alıyoruz.Ve primlerimiz var; Yemek kartımız var, aylık 560 TL yükleniyor, servis olayı da var ama ben servisle gidip gelmiyorum, servis ücretini elden alıyorum araçla gidip geliyorum.

Özel sektör biraz sıkıntılı evet, ama yerini bulduğun zaman gerçekten ihya oluyorsun. Benim önceki işyerim berbattı mesela. Sadece kuru maaş şeklinde alıyordum; ki orda ki tahsilim de aynı idi.. Sadece özelden özele fark var.

oooooo birisi yine döktürmüş
hiç şöyle yetenekli arkadaşım yok ki yapsın yiyeyim. senin gibi arkadaş komsu dostlar başına ellerine sağlık minnosum
Aah samdanim ahh gerçek çevremde sen gibi arkadaşım dostum olacak sırtım yere gelmez ki benim etrafim genelde çakallarla dolu saolasin canimm, belki birgün bı yerlerde karşılaşır arkadaş oluruz o zmn yapar yediririm kimbilir dünya küçük
Enerji deposu, anlıyorum canım ☺
Beni anlaman ne güzel ameceyyyeni saçların da hayırlı olsun, güzelmiş
Bana da yap bende yapamtamda eşim cevizli bişey istemişti ☺
Eşin niyeti bozmuş limonsuz sende yap yedir adama,klasik elmalı kurabiye ama tadı çok güzel
Canım o şekli onunla mı yaptın?
Canım şekli patates kesici var bilmem bilir misin,onunla verdim
K Kendinisevenbirii benim eşim boğa burcu onu kendim yemeyi tercih ederim
İki kat doping olur senin kocaya yerse desene kız sen ye bari birbirinizi tam tamamlarsiniz o zmn
K Kendinisevenbirii o kurabiye neydi oyyy aşığım kurabiye denen şeye
Keşke komşularım siz olsaydınız
Bugun baya misafirlerim vardi guzel gecti de aksam bi bas agrisi oldu iste ilac ictm artk duramadm smdi hafifledi cok sukur
Geçmiş olsun canım,nazara mi geldin kiz

Amecey örnek olarak gösterdiğin saç hep hayalimdi 6483 senedir düşünürüm ama hiç bir zaman cesaret edemem bunu yapmam için sarı yapmam gerek ona da cesaret edemiyorum kahverengi saçlarım kalp ben

ama harika bir model güle güle kullan canım oh miss, tazelenmişsin, cillop gibi olmuşsundur

Benim böyle davetler de en sevdiğim şey bol çeşit salata yoğurtlu vs çeşit çeşit, salata ❤ ben
Eşimde diyor bı çeşitte yoğurtlu salata yap bende faydalaniyim diye,ama belki de makarna salatası yaparım belli olmaz benim işim

2009 yılında o kadar kısa bir saç modeli istemiştim ki enseme usturayla şekil vermişlerdi.
Tam 10 yıl sonra saçlarımı tekrar kesesim geldi. Tabi ki onceki kadar kısaltmadım. Sen de kestir uzar nasılsa
Teşekkür ederim canım

Bazen bana da böyle bir istek geliyor, bir gün yapacağımdan hiç şüphem yok.. Ama sanırım o gün şuan değil
Bunun için biraz daha cesarete ihtiyacım var

Seni anlamayayım da ne yapayım canmcm. Başka seçeneğim var mı. Seninle her yol aynı yere çıkıyor Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…