- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.601
neyse bu hafta çabuk biter,3 gün, cumartesi çalışması var mı sizde,Günaydınnn
Ve mesai başlarr
Cumartesi çalışmıyoruz canım, Sabah 9 Akşam 5:30 çalışıyoruzneyse bu hafta çabuk biter,3 gün, cumartesi çalışması var mı sizde,
hafta içi mesai saatiniz kaç kaç
memur gibi ne güzel, günde 8 saat yapıyor,Cumartesi çalışmıyoruz canım, Sabah 9 Akşam 5:30 çalışıyoruz
Evet bizim çalışma şartları çok iyi canım, çok memnunum ben. Hem saatleri iyi hem tüm resmi tatiller var hem ücret olarak gayet iyi. Herhalde burdan emekli olurummemur gibi ne güzel, günde 8 saat yapıyor,
bizim de 8,5-5 mesai saatlerimiz
maşaallah, özel sektörde öyle iş bulmak çok zor, bizim de maaş+ikramiye var,çalıştığım kurum iyi,yemek, akbil veriliyor, yemekleri güzelEvet bizim çalışma şartları çok iyi canım, çok memnunum ben. Hem saatleri iyi hem tüm resmi tatiller var hem ücret olarak gayet iyi. Herhalde burdan emekli olurum
Geceden kalmasın yanibenim oğlan uyanmıştı gecemi zehir etti sagolsun :) simdide uyanmasini bekliyorumkrese gotrcem :) sen gec mi geldin eve birazcık
Çok iyi canım, ikramiye olayı güzel. Kurtarıcı oluyor.maşaallah, özel sektörde öyle iş bulmak çok zor, bizim de maaş+ikramiye var,çalıştığım kurum iyi,yemek, akbil veriliyor, yemekleri güzel
Yaa bu çok güzel bir ürün, fırını harika yapıyor. Nar lekesi için mi kullandın vayyKendime acıyorum ama olsun hiç yoktan iyidir. Pztesi sürpriz bi foto atıcam
Eki Görüntüle 2549460
Bununla, kızmazsınız dimi
Aah samdanim ahh gerçek çevremde sen gibi arkadaşım dostum olacak sırtım yere gelmez ki benimoooooobirisi yine döktürmüş
hiç şöyle yetenekli arkadaşım yok ki yapsın yiyeyim. senin gibi arkadaş komsu dostlar başınaellerine sağlık minnosum
Beni anlaman ne güzel ameceyyEnerji deposu, anlıyorum canım ☺
Eşin niyeti bozmuş limonsuzBana da yap bende yapamtamda eşim cevizli bişey istemişti ☺
Canım şekli patates kesici var bilmem bilir misin,onunla verdimCanım o şekli onunla mı yaptın?
İki kat doping olur senin kocaya yerse desene kız
Keşke komşularım siz olsaydınızK Kendinisevenbirii o kurabiye neydi oyyy aşığım kurabiye denen şeye
Geçmiş olsun canım,nazara mi geldin kizBugun baya misafirlerim vardi guzel gecti de aksam bi bas agrisi oldu iste ilac ictm artk duramadm smdi hafifledi cok sukur
Benim böyle davetler de en sevdiğim şey bol çeşit salataDimii samdanim herkes bana yorulsun amaan biber yapıyım o zmn basit
Eşimde diyor bı çeşitte yoğurtlu salata yap bende faydalaniyim diye,ama belki de makarna salatası yaparım belli olmaz benim işimBenim böyle davetler de en sevdiğim şey bol çeşit salatayoğurtlu vs çeşit çeşit, salata ❤ ben
2009 yılında o kadar kısa bir saç modeli istemiştim ki enseme usturayla şekil vermişlerdi.Amecey örnek olarak gösterdiğin saç hep hayalimdi 6483 senedir düşünürüm ama hiç bir zaman cesaret edemem bunu yapmam için sarı yapmam gerek ona da cesaret edemiyorum kahverengi saçlarım kalp ben
ama harika bir modelgüle güle kullan canım oh miss, tazelenmişsin, cillop gibi olmuşsundur
Bazen bana da böyle bir istek geliyor, bir gün yapacağımdan hiç şüphem yok.. Ama sanırım o gün şuan değil2009 yılında o kadar kısa bir saç modeli istemiştim ki enseme usturayla şekil vermişlerdi.
Tam 10 yıl sonra saçlarımı tekrar kesesim geldi. Tabi ki onceki kadar kısaltmadım. Sen de kestir uzar nasılsa
Teşekkür ederim canım
Seni anlamayayım da ne yapayım canmcm. Başka seçeneğim var mı. Seninle her yol aynı yere çıkıyorAah samdanim ahh gerçek çevremde sen gibi arkadaşım dostum olacak sırtım yere gelmez ki benimetrafim genelde çakallarla dolu saolasin canimm, belki birgün bı yerlerde karşılaşır arkadaş oluruz o zmn yapar yediririm kimbilir dünya küçük
Beni anlaman ne güzel ameceyyyeni saçların da hayırlı olsun, güzelmiş
Eşin niyeti bozmuş limonsuzsende yap yedir adama,klasik elmalı kurabiye ama tadı çok güzel
Canım şekli patates kesici var bilmem bilir misin,onunla verdim
İki kat doping olur senin kocaya yerse desene kızsen ye bari birbirinizi tam tamamlarsiniz o zmn
Keşke komşularım siz olsaydınız
Geçmiş olsun canım,nazara mi geldin kiz
Aa ne yolu o yol acebaSeni anlamayayım da ne yapayım canmcm. Başka seçeneğim var mı. Seninle her yol aynı yere çıkıyorTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?