Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülom başka şeylerden bahsederken cırcırımı söylemeye sıra gelmedi abhshahhz
Yoksa herkesten önce cırcırımı mutlaka sana söylerdim biliyorsun ne zaman cırcır olsam ilk sana söylerim

Bence ben seçeneklerde yokum.yani uzun uzun izlemiyorum durumları.tık tık geçiyorum maksat aa buda izlemiş desin gönlü olsun gariplerin
Bende şarkı tarzı olunca öyle yapıyorum ya da çocuğunun sabah yumurta akşam köfte yeme şeklini paylaşanları tık tık geçiyorum

Gülom başka şeylerden bahsederken cırcırımı söylemeye sıra gelmedi abhshahhz
Yoksa herkesten önce cırcırımı mutlaka sana söylerdim biliyorsun ne zaman cırcır olsam ilk sana söylerim
Evet bazen ne olduğumuzu nasilmoldugumuzu konulardan gundemlerden unutuyoruk

Bilirim.circirini ilk bana söylersin o yüzden şüphem yok

Bence elin daha kullanışlı bu tarz bir şey almıştı kocam, kullandım mu bir kere bile diye sor, yooo

Biz de kocaları çalıştırmanin yollarını ariyoruz benimki hiçbirşey dograyamiyor da guya al dogra demeyi düşünüyorum

Cicim geçmiş olsuun kahveyi öyle kuru yemek de iyi gelir.

Ben B diyorum. Sadece önem verdiğim, muhabbetim iyi olan kişilerin hikayelerine sonuna kadar bakarım.

çünkü kafan dağınıksa evin dağınık olmalı sen kutsal ittifakı bozdun nego

mafann nasilsa evin öyle olacak bak benim evim hep mok gibi neden çünkü kafam hep mok gibi

Benim ikiside değil cok internet yiyeceği için tıklar ama dinlemem ve yahut bildiğim şarkı ise de tıklayıp dinlemem ama merak etmişsem dinlerim sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…