- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.841
Bence ben seçeneklerde yokumO zaman senin cevabın B şıkkı oluyor malim.
Gülom başka şeylerden bahsederken cırcırımı söylemeye sıra gelmedi abhshahhzCırcır olduğunu buralarda mi öğrenecektim vay başıma gelenler
Canım diyip geri dönenler wiisss wisss
Geçmiş olsun bidenmsen cırcır ben grip harika ikiliyiz yine
Cevp b şıkkı tabiki önemli biriyse açıp sonuna kdr dinlerim
Bende şarkı tarzı olunca öyle yapıyorum ya da çocuğunun sabah yumurta akşam köfte yeme şeklini paylaşanları tık tık geçiyorumBence ben seçeneklerde yokum.yani uzun uzun izlemiyorum durumları.tık tık geçiyorum maksat aa buda izlemiş desin gönlü olsun gariplerin
Bence elin daha kullanışlıYaa bunun markası ne? Benim de hep aklımda ama kullanışlı mı bilemedim
Evet bazen ne olduğumuzu nasilmoldugumuzu konulardan gundemlerden unutuyorukGülom başka şeylerden bahsederken cırcırımı söylemeye sıra gelmedi abhshahhz
Yoksa herkesten önce cırcırımı mutlaka sana söylerdim biliyorsun ne zaman cırcır olsam ilk sana söylerim
Bence elin daha kullanışlıbu tarz bir şey almıştı kocam, kullandım mu bir kere bile diye sor, yooo
Bi de araba sürerken yolu çekenler var şarkı eşliğinde,onlar direk pas zatenBende şarkı tarzı olunca öyle yapıyorum ya da çocuğunun sabah yumurta akşam köfte yeme şeklini paylaşanları tık tık geçiyorum
A ha ha denenebilirBiz de kocaları çalıştırmanin yollarını ariyoruzbenimki hiçbirşey dograyamiyor da guya al dogra demeyi düşünüyorum
Ya birde o var dimiBi de araba sürerken yolu çekenler var şarkı eşliğinde,onlar direk pas zaten
Cicim geçmiş olsuunKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Malesef onların hislerini anlayamıyorurA ha ha denenebilir
Ya birde o var dimi
Yaa bunun markası ne? Benim de hep aklımda ama kullanışlı mı bilemedim
Nicer dicer TV de ne çok reklamı dönmüştü bir dönemnetten araştırdım da herkes memnun tosiam:) markası yaziyo bak nicer dicer ama plus olandan al:) onda çok parça var :)
İki gündür mideme kramp girip duruyor
Hastalık düş yakamızdanbüyük oğlumun boğazı ağrımaya başladı yine
Ben bugün temizlik de yaptım ama neden mutsuzum, bir sürü de eşya attım halbuki
Benim ikiside değil cok internet yiyeceği için tıklar ama dinlemem ve yahut bildiğim şarkı ise de tıklayıp dinlemem ama merak etmişsem dinlerim sadeceKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Nicer dicer TV de ne çok reklamı dönmüştü bir dönem
netten araştırdım da herkes memnun tosiam:) markası yaziyo bak nicer dicer ama plus olandan al:) onda çok parça var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?