- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.821
yemeği yapar yersiniz gece on bi on iki maçına gider
aslında çok da kolay yemek yapmak. bence sen yavaş yavaş yik eşinefırında balikla falan başlasın ya da fırında tavukla :)
İşte bizim o taraflarda pek sebze yenmezbizim bugünkü menü fırında karışık sebze kızartması yanına yoğurt sos, tarhana çorbası :) belki bide köfte.
sizin yemeklerin yanında biz baya vejeteryan kaldık kızlarbiz de eti ayri sebzeyi ayrı yaparız:) karistirmayi pek sevmeyiz
bir işkembe, kelle paça olsa da içseksüpermiş,
ıspanak yemeği yarı yarıya kıymalı olacak, ben yöntemi böreğini yapmakta buldum,
önceden elde açıp tavada pişiriyordum o kadar zahmete beğenmiyordu, artık yufkayla yapıyorum, kahvaltı usulü yiyor,
karnıbahar ya tavuklu beşamel soslu falan olur ya da köfteli, başka türlüsü yenmez,
tavada d böreği tavuklu yaparız, kendi minik minik doğrar kavurur, ben açarım kendisi pişirir,
ha bir de unuttum, işkembe dolmasına bayılır, bir ara alıp alıp getiriyordu,
küçük parçalara bölüp içini doldurup dikiyordum, öyle pişiriyordum
Anasının kızı zevkler aynıYaa bu şarkıyı açtım kızım nasıl oynamaya başladı bi görsen
Nasip ne kadarsa o kadar kuzumne kadar çalışmayı düşünüyosun orda maliim :)
Kız domates salatalık doğrayamiyor diyorummm
Kızıma ogretsem daha cabuk ogrenir hızlı sonuç alırım
Dinlemeden hızlı hızlı tık tık geçerim genelde benKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6
Kuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6
Her atılan duruma bunu yapar mısın malim? Mutlaka tıklamak gibi huyun var mıdır . Öyleyse C şıkkına girecek çünkü cevabınDinlemeden hızlı hızlı tık tık geçerim genelde ben
kolayini söyleyim mihayatini kurtarayim mi senin
Wc ye sadece 1 kez çıktım. Sürekli lavabo ihtiyacı duymuyorum ama sancısı var. Nasıl iş anlamadımB Brunello Cicinelli öncellikle geçmiş olsun brom
hemen buscopan almanı öneririm, 1 tane simdi al 1 tane de gece yatrken alırsın hemen keser, kahve ve limon da deneyebilirsin. Bunlar hep nazardan
cevap veriyorum B şıkkı
İvit her duruma yaparım.ilgilenmediğim insanları d sona ala atıyorum onlara bakmıyorum zaten hiçHer atılan duruma bunu yapar mısın malim? Mutlaka tıklamak gibi huyun var mıdır . Öyleyse C şıkkına girecek çünkü cevabın
Her atılan duruma bunu yapar mısın malim? Mutlaka tıklamak gibi huyun var mıdır . Öyleyse C şıkkına girecek çünkü cevabın
İlgilenmediğin insanların durumuna bakmıyor musun malim? Sona al ilk defa duyuyorumİvit her duruma yaparım.ilgilenmediğim insanları d sona ala atıyorum onlara bakmıyorum zaten hiç
Yok kuzum bakmıyorum hiç.durumu pylaşananın üstüne basılı tut.sona al der zaten.sen özel olarak bakmadıkça açılmaz sondakiİlgilenmediğin insanların durumuna bakmıyor musun malim? Sona al ilk defa duyuyorum
O zaman senin cevabın B şıkkı oluyor malim.Yok kuzum bakmıyorum hiç.durumu pylaşananın üstüne basılı tut.sona al der zaten.sen özel olarak bakmadıkça açılmaz sondaki
Cırcır olduğunu buralarda mi öğrenecektim vay başıma gelenlerKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Sorum şu:
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6
Soyle valla kurtarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?