Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu yemekleri benim kocam yapsa var yaaaa her hafta maça gitmesine izin veririm

Eşine selamlarımı söyle hemşom olur kendileri
Bizim de misafir, düğün, cenaze yemeklerimiz hep lahmacundur
sebze asla tüketmeyiz sebze varsa masa da şahsımıza küfür olarak algılarız çok şükür her yemeğimiz et lidir
fırına yemek vermeyi severiz sabah kahvaltılarında ciğere bayılırız özellikle şişte olursa tadından yenmez kaçak çay bizim herşyimiz
çiğköfte vazgeçilmezimiz patenti direkt olarak Urfaya aittir
künefesiz misafir sofralarından kalkmayız

bu yemekleri benim kocam yapsa var yaaaa her hafta maça gitmesine izin veririm
eve erken geldiyse yapar ben gelmeden, eli de çok çabuk, ama temizlik işine hiç karışmaz,
yeni evliyken yardım ederdi,birlikte yapardık, kızıma hamileyken öncesinde düşük yaptığım için 9 ay evi o süpürdü,
onun haricinde hiç elini sürmüş değil

seninki baya hamaratmia yahu senin eşinin yaptığını ben bile yapmıyorum maşallah diyeyim nazar degmesin canım:)

Ona da şükret artık canım boşver yemek yapıyormuş ya bizim ki daha patates dograyamiyor

aynı yaa
sebze yemeklerini yemekten saymıyor, pırasayı çorba niyetine yer, hani yemek yok mu der,
çiğ köfte yapar arada,ama yumurtalı
ciğer mangala bayılır, bir ara fırında çöp şişle yapıyordu aralarına yağ dizerek,
yazın sık sık pikniğe gideriz,

Ona da şükret artık canım boşver yemek yapıyormuş ya bizim ki daha patates dograyamiyor
benden güzel doğrar, bir ara yoğurtları hep eşim mayalıyordu,
bulaşık makinasını da boşaltır çoğu zaman, çoğu iş bana düşüyor yine de

Ay aynııı bizzzz bende yumurtalı çiğköfte cok yaparım .. yazın yumurtalı kışın etli..
Bende et olmayan yemeği, yemekten saymam. yemeklerime mutlaka et koyarım koyulamayacak bir yemekse o yemeği yapmam eşim de alıştı 2,5 yıldır etsiz yiyemiyor o da şimdi normal çay asla içemem illaki kaçak urfa çayı olacak mırra sever misin içtin mi hiçç

içmedim canım bilmiyorum,
tek farkınız çay, çayla arası pek yok, 1 bardak içer önceden kaçak içerdik, sonra benim uykum kaçıyor diye türk çayına geçtik,
kayınbabam geldiğinde çayını yanında getirmişti
sebze yemeklerini unuttum inan, sebze yemekleri bile yarı yarıya etli olacak, bol koy etini der :)

yaaaaa oyun saatleri mi var o sapsiklerin çok iyi yapiyosun patilim. ben de dört dörtlük bakacağıma kanaat getirsem hemen alcam bi tane ben de sokak kedisi severim :) tekirler zaafim olanları. kocaman kuzu gibi olanları var ya bayılıyorum onlara

kıymalı yumurta da çok severim ama en son ne zaman yedin desen cevap veremem

benim eşim artık bol bol dinlenmek istiyo sanırım:) çocuk onu da yordu bazen kafamizi oynatcak halimiz kalmiyo aşırı hareketli bir veletim var :)

bugün kresten alırken biseyler konusmamiz gerekti müdür ve öğretmeniyle. kadinlar şoktan şoka girdi burda siz yokken hiç böyle değil diyolar. dedim evde hep böyle. baya bi kahkaha attilar canımizi okuyo valla

hahahahaha ay çok hoş
ben evlendim eşim bilmiyor tabi pek ben hep herşeyi etli yapıyorum bana dedi ki yeter Allah aşkına kızma ama nolur ıspanak yapar mısın bana yarım kilo ıspanağa 500-600 gram kıyma koydum
o günden sonra etsiz yemek yapmayacağımı anladı ve artık kendi istiyor

süpermiş,
ıspanak yemeği yarı yarıya kıymalı olacak, ben yöntemi böreğini yapmakta buldum,
önceden elde açıp tavada pişiriyordum o kadar zahmete beğenmiyordu, artık yufkayla yapıyorum, kahvaltı usulü yiyor,
karnıbahar ya tavuklu beşamel soslu falan olur ya da köfteli, başka türlüsü yenmez,
tavada d böreği tavuklu yaparız, kendi minik minik doğrar kavurur, ben açarım kendisi pişirir,
ha bir de unuttum, işkembe dolmasına bayılır, bir ara alıp alıp getiriyordu,
küçük parçalara bölüp içini doldurup dikiyordum, öyle pişiriyordum

Kız her gün maça gitse bu yemekleri ne zaman yapacak haftada 1 gün gitsin ben o gün ya makarna ya patates yaparım

yemeği yapar yersiniz gece on bi on iki maçına gider
aslında çok da kolay yemek yapmak. bence sen yavaş yavaş yik eşine fırında balikla falan başlasın ya da fırında tavukla :)

yemek için yasamak, yemekle aşk yaşamak böyle bişey sanırım

hele ete aşık olmanın kitabını yazmissiniz resmen

bizim bugünkü menü fırında karışık sebze kızartması yanına yoğurt sos, tarhana çorbası :) belki bide köfte.

sizin yemeklerin yanında biz baya vejeteryan kaldık kızlar biz de eti ayri sebzeyi ayrı yaparız:) karistirmayi pek sevmeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…