- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.861
Bu arada cok geçmiş olsun cicimmmKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Sende cırcır olmak üzeresin benceİki gündür mideme kramp girip duruyor
Hastalık düş yakamızdanbüyük oğlumun boğazı ağrımaya başladı yine
Ben bugün temizlik de yaptım ama neden mutsuzum, bir sürü de eşya attım halbuki
Teşekkür ederim minik kelebeğimBu arada cok geçmiş olsun cicimmm
Bir şeyleri sıkıntı ettiysen ondan da çok oluyor mide krampi. Dünden beri Aynen öyleyim, şimdi de bulantı ve baş ağrısı başladı.İki gündür mideme kramp girip duruyor
Hastalık düş yakamızdanbüyük oğlumun boğazı ağrımaya başladı yine
Ben bugün temizlik de yaptım ama neden mutsuzum, bir sürü de eşya attım halbuki
Diğer cevabıma da cevap bekliyorumTeşekkür ederim minik kelebeğim ♥
Hım bulantı diyen herkese hamile teşhisi koyan benBir şeyleri sıkıntı ettiysen ondan da çok oluyor mide krampi. Dünden beri Aynen öyleyim, şimdi de bulantı ve baş ağrısı başladı.
Çok fenayım
Hım bulantı diyen herkese hamile teşhisi koyan ben
Öfkeli kalabalik sen
Ya ben her anlamda ciddi dağıldım, niye böyle oldum cidden hiç bir fikrim yok. Kafam dağınık, evim dağınık, planlarım dağınık. Ya çocuklara on gündür davranış çizelgesi hazırlayamadım şaka gibi, on gün ne ki anında yapardım eskiden.çünkü kafan dağınıksa evin dağınık olmalısen kutsal ittifakı bozdun nego
mafann nasilsa evin öyle olacakbak benim evim hep mok gibi neden çünkü kafam hep mok gibi
Ayy neden hatırlattın nedeeenkesintisiz yarim saatlik reklamların atasi değil mi
İki hafta önce tutulduk biz o salgına, yine miSende cırcır olmak üzeresin bence
Dünyanın kendisi sıkıntı bana tosiaBir şeyleri sıkıntı ettiysen ondan da çok oluyor mide krampi. Dünden beri Aynen öyleyim, şimdi de bulantı ve baş ağrısı başladı.
Çok fenayım
Tüh Yaaa tutturaamdik yineHahahah hayır canım reglim :))))
Ya ben her anlamda ciddi dağıldım, niye böyle oldum cidden hiç bir fikrim yok. Kafam dağınık, evim dağınık, planlarım dağınık. Ya çocuklara on gündür davranış çizelgesi hazırlayamadım şaka gibi, on gün ne ki anında yapardım eskiden.
İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ciddi ciddi, boş boş bakıyorum her şeye
Ayy neden hatırlattın nedeeen
Daha fazla cevap gelmesini bekliyorum zebram, yorum yapacağımDiğer cevabıma da cevap bekliyorum
Kış depresyonu yaşar mısın negom?Ya ben her anlamda ciddi dağıldım, niye böyle oldum cidden hiç bir fikrim yok. Kafam dağınık, evim dağınık, planlarım dağınık. Ya çocuklara on gündür davranış çizelgesi hazırlayamadım şaka gibi, on gün ne ki anında yapardım eskiden.
İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ciddi ciddi, boş boş bakıyorum her şeye
Ayy neden hatırlattın nedeeen
Her şeye yetişmeye çalışmaktan yoruldum, her şeyi yapmak zorundaymışım gibi hissetmekten, insanlara artık hayır diyorum ama huzursuz oluyorum, niye hayır dedim diye ama istemiyorum işte yapmak bu kadar basit oysa ki.bak negom bi insan kafasını toparlayamiyosa tabiki elinden kayar gider düzenisen biseyleri toplamaya çalışıp stres olcagina azicik kendine izin ver. rahatlamaya çalış dinlen. sonra yapılır hepsi yine.
bak duzenliyken hayat devam ediyodu şimdi de ediyo. sen kendini çok sıkıyosun. gece disligi mesela buna en büyük örnek. dislerini sıkmaya devam ediyo musun peki yine.
belki de okuduğun kişisel gelişim kitapları işe yaramaya başlamıştır:) hayatin bos verilebilecek bisey olduğunu fark etmissindir :) su anki halinde eskiyle yeninin çatışma hezeyanlarıdır :)
Evet sonbahar kış hiç sevmem cici, ilkbahar beni coşturuyorDaha fazla cevap gelmesini bekliyorum zebram, yorum yapacağım
Kış depresyonu yaşar mısın negom?
Ben mesela kış aylarında daha karamsar, pesimist bir havaya bürünürüm. Ruhum 4 mevsim
Aynı şeyin devamına bakma gereği duymam. Sevdiğim bi parçaysa aklıma gelmiştir, açar youtube tan dinlerimKuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
CırcırımGeçmiş yapmadım cici hastamısın kuzucum B Brunello Cicinelli çok geçmiş olsun
Her şeye yetişmeye çalışmaktan yoruldum, her şeyi yapmak zorundaymışım gibi hissetmekten, insanlara artık hayır diyorum ama huzursuz oluyorum, niye hayır dedim diye ama istemiyorum işte yapmak bu kadar basit oysa ki.
Aynı bina da ki eltim aradı sabah, ben obje falan boyadım bir dönem, dönüşüm işi diyeyim. Onun boyanacak bir şeyi vardı, nasıl boyanacak göstersen dedi, şimdi hiç müsait değilim temizliğe başlıycam dedim ki cidden öyleydi tam kalkıyordum iş yapmaya, müsait olunca gelir gösteririm dedim. Bu bile huzursuz etti beni, neden hayır dedim ki diye.
Çocukların okulu vs cidden bunaldım ya, her türlü sıkıntıları ile ben mücadele ediyorum, eşim aman rahat bırak modunda, ciddi konularda bile böyle, en yakın örnek şu velinin tehdit işinde bile rahat adam ya. Kp im mesela başka kursla ilgili sorunu duydu hemen gitti görüşmek için falan, bu veliyi de desem bir saatte çözerdi bu işi ama kocam öyle rahat gamsız.
Dişlerimi sıkıyorum tabi, gün içinde bile.
Bu arada diyet yapmaya çalışıyorum, spora vakit kalmıyor içimden de gelmiyor artık, çocukların üç öğün yemeği, üstü başı bilmem ne. Yaaa her şey gözümde büyür oldu.
Bende niye böyle uzun uzun yazdım onu da bilmiyorum, saçma sapan yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?