Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam ya kavga etmeyin ikinize de sarılırım
Önce ona sarıl sonra bana uzun uzun sarıl o zaman
Hani şey gibi,önce kaynananı ararsın hemen iki dk sohbet eder kapatırsın ,sonra ananı ararsın bi saat sohbet edersin ya onun gibi

Önce ona sarıl sonra bana uzun uzun sarıl o zaman
Hani şey gibi,önce kaynananı ararsın hemen iki dk sohbet eder kapatırsın ,sonra ananı ararsın bi saat sohbet edersin ya onun gibi
bu nasıl betimleme arkadaş

benden bulaşmıştır negom uzun uzun yazmak

ama bak dışardan bakınca çok yorucu bi hayatin var. kafanin içinde sanki 50 kişilik bi grup var sürekli susmadan konusuyo gibi yorar insanı. sen dışardan okuyunca kolay görüyo musun yaşadıklarını??

belki de tükenmişlik sendromu var başlıyo. nerden bakarsan bak herkes tıkanır çünkü. ben senin kadar şey yapmıyorum ama sürekli isyanlardayim isyan etmeden yapmaya çalışsam dert sahibi olurum çünkü.

bırak üç öğün yemek yapmayi iki günlük üç günlük yemek yap. kahvaltıya tost yap. yanina meyvesuyu ya da süt. uğraşma bı süre hic biseyle. eşinin bu gamsizligi da ayrıca yormuş sanırım seni. babam da senin eşin gibi biriydi. kardeşimin yanağını köpek parçaladı babam bisey olmaz dedi dedemle annem götürdü hastaneye ki kardesim bir buçuk yaşındaydı. bide kızdı niye götürüp telas ettiniz diye az cok eşin de babam gibi diye tahmin ediyorum negom.

belki çok baskı altında büyüdü o yüzden sorumluluk almak istemiyo. belki sirazesi kaydı ondan bu hal tavırlar.

senin bu kendini serbest birakman için çok uygun aslında durumun. hayır dedin bitti niye hayır dedim diye düşünüp sonra da kaldığın yerden dev edersin ben de çok sorgularım kendimi sanki yapmadığım tüm iyiliklerden sorumluyum gibi gelir. ama arkanda birakmak zorundasın. kendine zaman ver. bence bu halin olmak istediğin kişiye evrilmek için çok uygun bi zaman

Bayılıyorum mesajlarına samdan sen terapist olmalıymışsın.
Eşim sağlık söz konusu ise ayağa kaldırır ortalığı, yani çocukların sağlığı ama onu dışında sosyal sorunlar vs umrunda değil pek o konuda çok rahat. Mesela bende hastalık konusunda çok rahatım, çocuk bu böyle büyüyecek derim.
Kp im her işime koşturuyor, onun rahatlığı var kocam da. Yapma baba sorumluluğunu bilsin diyorum, kızım sana kıyamıyorum diyor. Evet çok baskı altında yetişmişler hala da öyle kp im, sürekli denetlemek istiyor falan onları.

Kardeşinin yüzünde iz kaldı mı?

Yeter bekledim soru süremi bitiriyorum.
Bitiriyorummmm.
Bi
Tir
Dim.✂
Evet gelelim neden böyle bir soru sorduğuma.
Ya biraz saçma gelecek farkındayım ama hangi dediği mantıklıydı diye bir sorun kendinize eminim faydası olacaktır
Şimdi geçen bahsetmiştim.
Geyşanın alt devresindeki kıza uyuz olmaya başladım. Çünkü adam ne zaman durum atsa bakıyor. Ulan yanlış anlar mı elin adamı demiyor. Hastalıklı gibi her duruma bakmayayım demiyor. Eşi görür hiç yanlış anlar belki kıskanır demiyor. En kötü okundu bilgimi kapatıp bakayım da adım çıkmasın görenlerde habire demiyor.
Geyşa hiç tıklamaz onun durumlarına mesela. Ona rağmen durum attığı gibi damlıyor. Niyetine kötü demiyorum günahını almıyorum ama insani olarak vallahi de billahi de hoşuma gitmiyor ne yapabilirim.
Duygularıma pranga vuramam ya.
Neyse.
Dün geyşa yine durum atmış. ByNkoaLa a msj attım. Eve gelsin bakıcam kimler baktı diye kesin vardır yine adı dedim. Eve geldi baktım ilk bakanlarda yine. Rosss da tuhaf buluyor.
Sabah da İnstagramda bir gönderi gördüm. "Duruma attığınız şarkıları size aşık olmayan kimse dinlemiyor bilin istedim" yazıyor esprili bir dille.
Benimde okuyunca aklıma bir tuzak kurmak geldi
Dedim bir şarkıyı şöyle 5 6 parçaya bölsem. Geyşanın durumuna atsam. Hepsine tek tek bakar mı üşenmeden diye merak ettim.
Şahsen ben tıkladım mesela, ikinciyi de tıkladım baktım devamı, o durumu kaparım. Hayatta hepsine bakıp da orda meraklı gibi ismimi çıkarttırmam.
Bende bu tuzağın işe yarama kapasitesini ölçmek için bakış açınıza başvurmak istedim.
Ama cevaplar tek bir tarafta değil de geniş eğride yayıldığı için hiçbirşey ölçemedim, dağılabiliriz yine zekam heba oldu

@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_

Cici durum ayarından o kızı engellesene, tahminim de doğruymuş bu arada

valla bende patronumun durumlarına heralde ilk bakanlardanım ama hiç böle şeyler düşünmedim bş vakitlerimde hep bakıyorum bi tek onu değil diğer herkesinde ilk görmüş olabiltem var neden böle düşündün ki
oda böle olabilir yani. millet bakılsın die atılıyor zaten niye bakmayalım ki istemiyorsa atmasın durum bizde bakamayız doğal olrak .D

Of yaa niye şaşırmadım acaba
Herifine söyle durum atmicaksın bundan sonra diye.o ne öyle herif kısmı durum mu atarmış ergen gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…