- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.921
Canım durum yazan kısma gir, orda durum gizlilik ayarları var, ordan istediğin kişilerin görmesini sağlıyorsun sadece.Nasıl oluyor o negom
Bakış açısı işte.valla bende patronumun durumlarına heralde ilk bakanlardanım ama hiç böle şeyler düşünmedim bş vakitlerimde hep bakıyorum bi tek onu değil diğer herkesinde ilk görmüş olabiltem varneden böle düşündün ki
oda böle olabilir yani. millet bakılsın die atılıyor zaten niye bakmayalım kiistemiyorsa atmasın durum bizde bakamayız doğal olrak .D
Dedim.Of yaaniye şaşırmadım acaba
Herifine söyle durum atmicaksın bundan sonra diye.o ne öyle herif kısmı durum mu atarmış ergen gibi
Bende kocama ayar çekmiştim, işi doktor, hemşire, sağlık çalışanlarıyla. Sen ne bakıyorsun milletin durumuna diyeBakış açısı işte.
Bende mesela okul müdürüm çok genç biri. Durumlarına nadir tıklarım yanlış anlamaya mahal vermemek için.
Çünkü her baktığımda adım çıkar. Ulan amma da takip ediyor beni dedirtmek istemem.
İlla ki herkes baksın diye çok insani duygularla yapılmıştır lakin durum ve hikaye kovalamanın adı çıkmış bir kere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemem.
Peki karşı taraf öğrenir mi kendisinin engellendiğini.Canım durum yazan kısma gir, orda durum gizlilik ayarları var, ordan istediğin kişilerin görmesini sağlıyorsun sadece.
Birde göründü işaretini kalırsanız bile duruma baktığınız görünür. O göründü işareti mesaj için geçerli, onu da yine yazdığın mesaja tıklayıp bilgi kısmından karşı da ki kişi ne zaman mesajı okumuş görebiliyorsunuz
Çok saçma durmuyorum o zaman karşıdan negom?Bende kocama ayar çekmiştim, işi doktor, hemşire, sağlık çalışanlarıyla. Sen ne bakıyorsun milletin durumuna diye
AhhahahahahaByNkoaLa bizim samimi olduğumuz velilerle ayrı bir grubumuz var, sende oradakiler gibisin, bir aydır kim hamile, hadi bir tane daha olsun diye diye sonunda bu gazla bir olacak
B Brunello Cicinelli cici bu durum seni paranoyaklaştırmış biraz bilmem farkettin mi?valla bende patronumun durumlarına heralde ilk bakanlardanım ama hiç böle şeyler düşünmedim bş vakitlerimde hep bakıyorum bi tek onu değil diğer herkesinde ilk görmüş olabiltem varneden böle düşündün ki
oda böle olabilir yani. millet bakılsın die atılıyor zaten niye bakmayalım kiistemiyorsa atmasın durum bizde bakamayız doğal olrak .D
Yok ya ne saçması, gayet haklısın. Ben bu konularda katıyımÇok saçma durmuyorum o zaman karşıdan negom?
Normalde anlamaz ama dediğin gibi birinde görürse tabi ki açığa çıkarPeki karşı taraf öğrenir mi kendisinin engellendiğini.
Ay öğrenir tabi.
Hepsi yan yanalar.
Birinin telefonunda eşimin durum attığını görse tesadüfen. Baksa kendinde yok.
Eşi kıskanmış diye havalara girer
o zaman daha kötü olur bence. eşşeğin aklina karpuz kapuğu getirmek gibi olurNormalde anlamaz ama dediğin gibi birinde görürse tabi ki açığa çıkar
En iyisi kadını skstiralim eniştenin silahını al ben de job u alayım benmkinin bu işi kökünden halletmeniz lazımYeter bekledim soru süremi bitiriyorum.
Bitiriyorummmm.
Bi
Tir
Dim.✂
Evet gelelim neden böyle bir soru sorduğuma.
Ya biraz saçma gelecek farkındayım ama hangi dediği mantıklıydı diye bir sorun kendinize eminim faydası olacaktır
Şimdi geçen bahsetmiştim.
Geyşanın alt devresindeki kıza uyuz olmaya başladım. Çünkü adam ne zaman durum atsa bakıyor. Ulan yanlış anlar mı elin adamı demiyor. Hastalıklı gibi her duruma bakmayayım demiyor. Eşi görür hiç yanlış anlar belki kıskanır demiyor. En kötü okundu bilgimi kapatıp bakayım da adım çıkmasın görenlerde habire demiyor.
Geyşa hiç tıklamaz onun durumlarına mesela. Ona rağmen durum attığı gibi damlıyor. Niyetine kötü demiyorum günahını almıyorum ama insani olarak vallahi de billahi de hoşuma gitmiyor ne yapabilirim.
Duygularıma pranga vuramam ya.
Neyse.
Dün geyşa yine durum atmış.ByNkoaLa a msj attım. Eve gelsin bakıcam kimler baktı diye kesin vardır yine adı dedim. Eve geldi baktım ilk bakanlarda yine. Rosss da tuhaf buluyor.
Sabah da İnstagramda bir gönderi gördüm. "Duruma attığınız şarkıları size aşık olmayan kimse dinlemiyor bilin istedim" yazıyor esprili bir dille.
Benimde okuyunca aklıma bir tuzak kurmak geldi
Dedim bir şarkıyı şöyle 5 6 parçaya bölsem. Geyşanın durumuna atsam. Hepsine tek tek bakar mı üşenmeden diye merak ettim.
Şahsen ben tıkladım mesela, ikinciyi de tıkladım baktım devamı, o durumu kaparım. Hayatta hepsine bakıp da orda meraklı gibi ismimi çıkarttırmam.
Bende bu tuzağın işe yarama kapasitesini ölçmek için bakış açınıza başvurmak istedim.
Ama cevaplar tek bir tarafta değil de geniş eğride yayıldığı için hiçbirşey ölçemedim, dağılabilirizyine zekam heba oldu
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Eşşek olanın aklında karpuz kabuğu hep vardıro zaman daha kötü olur bence. eşşeğin aklina karpuz kapuğu getirmek gibi olur
kabuğu yemeye teşvik de etmemek gerek bence :)Eşşek olanın aklında karpuz kabuğu hep vardır
Bakış açısı işte.
Bende mesela okul müdürüm çok genç biri. Durumlarına nadir tıklarım yanlış anlamaya mahal vermemek için.
Çünkü her baktığımda adım çıkar. Ulan amma da takip ediyor beni dedirtmek istemem.
İlla ki herkes baksın diye çok insani duygularla yapılmıştır lakin durum ve hikaye kovalamanın adı çıkmış bir kere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemem.
Hafifletici sebep olmuyor teşvik :)kabuğu yemeye teşvik de etmemek gerek bence :)
İşte diyorum ya bakış açısı.B Brunello Cicinelli cici bu durum seni paranoyaklaştırmış biraz bilmem farkettin mi?
miniğe katılıyorum çünkü durumlar millet baksın diye var zaten. herkesin karakteri farklıdır. mesela bir kişi 10 tane durum atmışsa sen daha 3. de sıkılıp başka duruma geçerken bir başkası tek tek inceleyebilir.
bu iş seni yıpratır demedi demeha diyceksin ki niye yıpratsın? yemleyecek kadar peşine düştüğün için derim
Bende katıyım negom da napacağımı bilemedim saçma bir şekildeYok ya ne saçması, gayet haklısın. Ben bu konularda katıyım
Çevik kuvvet kuzum. Eşimin alt devresi. İncelemesin bence herşeyi. Herşey incelenmez.ha birde kızda polis galiba. meslekten gelen bir inceleme hastalığıda olabilir. helede olay yeri, narkotik gibi birimlerdeyse daha fazla ayrıntıcı olabilir..
Ah be Rosum kızın yok mu silahı jopu.En iyisi kadını skstiralim eniştenin silahını al ben de job u alayım benmkinin bu işi kökünden halletmeniz lazım
Eşimi wp den engellecesin dersen hemen engeller bence
Engellemede parmağıyla zorla engele bastiririz
İçimdeki canavar kişiliği ortaya çıkardım yine
Mutlu musun ? :d kananasndbndsk
Eşşek olanın aklında karpuz kabuğu hep vardır
Hay kabuğunuzakabuğu yemeye teşvik de etmemek gerek bence :)
Sen öyle sanateşe rüzgar tut bakim noliyi
Peki karşı taraf öğrenir mi kendisinin engellendiğini.
Ay öğrenir tabi.
Hepsi yan yanalar.
Birinin telefonunda eşimin durum attığını görse tesadüfen. Baksa kendinde yok.
Eşi kıskanmış diye havalara girer
Ortak alan derken miniğim?yani baktığına dair ortak alanlarda konu olsa bende bakmam. o tamamen farklı bir durum oluyor. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?