Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedim.
Önceden kendini atıyordu durumlarında, Allahım
Şimdi kızdım diye başka paylaşımlar yapmaya başladı.
Msjtır börtüdür böcektir.
Kökten yasaklıyım bari.
O ne gııı benimki teknoloji sosyal medya özürlü olduğu için ben hiç alışkın değilim herifimden dolayı tuhaf geliyo yapanlar bana

O yüzden senle olamıyorurur işte

Sen canını sıkma polis lojmanı bana yakın toplarm. Üç beş kişi indirirz

Hiç olmadı kp e sevk ederiz o da sonuçta emekli bu işten daha tecrübeli senin için bütün il polis teşkilatını ayağa kaldırdım daha nolsun

Hahahshshshshsb

Yani cici sadece yakınları görecek şekilde ayarlasın en güzeli, iş arkadaşları görmese de olur.

Canimm ben gec gordum baya ama bendr bakilmamis durumun orda durmasindan hoslanmiyor um kim oldugunu.onemsemeden tik tik yapar gecerim yani .. mesela tiklasamda sarkiysa illa sonuna dek dinlemem ... bosuna evham yapiyorsun bence kuzu yaa kiz da oylesnedir bence hic takilma hzuurunu bozma kafani bunaltma ve kotuyu cagirmaa...

O ne gııı benimki teknoloji sosyal medya özürlü olduğu için ben hiç alışkın değilim herifimden dolayı tuhaf geliyo yapanlar bana
Gidip 2 gözlem yapabilsem vallahi bu duruma düşmeyecektim.
Eşim polis olmadan önce 1 2 sene fıstık givi bir kızla ofiste baş başa çalıştı.
İncelemeye aldım baktım kız gayet akıllı salim bir tip.
Bide inceliyim diye gidip gelirken kızı da sevdim.
Şimdi kızla yakın arkadaşız
Ama şubeye gidemiyor olmak delirtiyor beni
Allah kimseyi kıskanç yapmasın

Kaç sende bı eşinin durumlarına bak kim bakio bakmior negomm hazır elimz degmisken onları da indirelim
Hahahahshsbsbs
Kocam durum paylaşmaz canım çok çok nadir o da öyle günlük yaşantımızla ilgili hiç olmaz, siyasi vs olursa.
Ben çok paylaşırım
Ama dur bakıyım kimlerin durumuna bakmış

niye arka sokaklarda merkeze misafirlige bile gidiyorlar

Hayırlı akşamlar kızlar. Şimdi de benim küçük oğlum hastalandı görünürde bişey yok ama ateşi var. Bişey de yememeye başladı. Kraker verdim bende yesin ilaç vereyim
B Brunello Cicinelli önceki mesajlari daha okuyamadım ama durumlar konusunda haklısın. Ayrıca seni kendimden daha sabırlı gördüm
(duruma parca halinde şarkı atma fikrini sevdim)

gecmis olsun. ateş birçok farklı hastalığın belirtisi olabiliyor. bir doktora gosterin isterseniz. tekrardan gecmis olsun

Evham yaptığım yok kız.
Merak ettim sadece bakar mı diye.
Evham yaptığım halim bu değil.
Yaparsam kötü olur
niye arka sokaklarda merkeze misafirlige bile gidiyorlar
Arka sokaklara bakarsak orda 150 kere vurulmadan da kimse ölmüyor
Bende sevmiştim ama soğuttular limonsuzum yapmıcam lanet olsun
Ama belki de yaparım
Geçmiş olsun mirandam birbirlerine bulaştırdılar herhalde.

Bende sevmiştim ama soğuttular limonsuzum yapmıcam lanet olsun
Ama belki de yaparım
Geçmiş olsun mirandam birbirlerine bulaştırdılar herhalde.
Sağol madonnam bişey yoktu birden oldu. Anlayamadım bence yap. Yani ben olsaydım yapardim
gecmis olsun. ateş birçok farklı hastalığın belirtisi olabiliyor. bir doktora gosterin isterseniz. tekrardan gecmis olsun
Teşekkür ederim yarın götürürüm yine böyle olursa.

yok kuzum çok az bisey kaldi belli belirsiz doku sertliği olmuştu onun için de krem kullanmisti geçti sertlik :) çok şükür

işte baski denetim altında olan insanlar ya böyle sorumluluktan kacmaya çalışıyo ya da aşırı kaygılı takıntılı oluyo. bisey diyemiyorum. eşinden önce babasında hata. sen de yoruluyosun ama bence çocukların seninle gurur duyuyodur benim annem senin yaptıklarının onda birini yapsa kendimi dünyanın en güçlü insanı hissederdim sanırım lütfen kendini yıpratma. bulunduğun durum içinde daha iyisini zaten yapamazdin. sadece sen de değil kimse kolay kolay yapamazdi. biraz bu süreçte kendini dinlemen lazım.

şu an bi süreçten geciyosun. hayatinla ilgili herşeyi sorgulayabilirsin. herşeyi tekrar tekrar senaryolastirip kafanda yasayabilirsin. neden böyle olduğunu düşünüp sebebini bulup sebepleri asmaya calisabilirsin. eğer bu haline sebep olan sorunlari çözüp kafandan atarsan herşey bitecek zaten. o zaman rahatlayip kendi hayatina devam edebileceksin:)

tutunamayanlari alabildin mi bilmiyorum :) okursan bence çok daha rahat edebilir için. beni aşırı rahatlatmıştı tam bir buhran kitabi çünkü:)

bide annemin benim için herşeyi yapabileceğini bilsem annemin benim için herşeyi yapmasini beklemezdim:) insana gerekli olan kendini paralayan bi anne degil bence. gerektiğinde herseyi yapabileceğinden emin olabildiğin anne gereklidir :) ben senin anneliğini çok begeniyorum ama kendini yorup yipratmana da kıyamıyorum.

annelik dışında da aynı şekilde kendini yormadan yasayabilmen lazım. bunu başarmak için de cidden önündeki belki de en somut fırsat bu:) artık neden böyle oldum demeyi birak. çünkü bence sen biliyosun neden böyle olduğunu:) neden olan şeylerle ilgili hesaplasman bittiğinde senin sorunların da bitecek :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…