- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.941
O ne gıııDedim.
Önceden kendini atıyordu durumlarında, Allahım
Şimdi kızdım diye başka paylaşımlar yapmaya başladı.
Msjtır börtüdür böcektir.
Kökten yasaklıyım bari.
O yüzden senle olamıyorurur işteHarlar anladık.
Sen ateşe su tökünce nolar onu bildin mi?
Ne münasebet belki arkadaş grubuna paylaşıyor durumlarını kime ne?
Ben genel söyledim ama cici erkek kimse yok bende kuzenler falan onlarda sık sık atsa belki bakmam zaten hiç işleri yok.
Kız kuzenlerim atar onuda biliyorum sadece biz görücek gibi atar.
Sen canını sıkma polis lojmanı bana yakın toplarm. Üç beş kişi indirirzİşte diyorum ya bakış açısı.
Durum ve hikaye kovalamanın adı çıkmış.
Ben yanlış anlıyorsam hoşuma gitmiyorsa evrende tek olamam.
Baktığınız kişilerin kendisi ya da eşi vesaire de benim gibi hoşlanmayabilir.
Bu nedenle ben daha dikkatli davranıyorum.
Eminim bu kızın sevgilisinin ya da evlendiği zaman eşinin durumuna aynı şekilde bakıp duran kız olsa kendisi de rahatsız olur.
Bence tabi kuzum.
Bende katıyım negom da napacağımı bilemedim saçma bir şekilde
Çevik kuvvet kuzum. Eşimin alt devresi. İncelemesin bence herşeyi. Herşey incelenmez.
Ah be Rosum kızın yok mu silahı jopu.
Bide işin kötüsü biz kullanmayı bilmiyoruz ama o kız biliyor
Hay kabuğunuza
Yani cici sadece yakınları görecek şekilde ayarlasın en güzeli, iş arkadaşları görmese de olur.İşte diyorum ya bakış açısı.
Durum ve hikaye kovalamanın adı çıkmış.
Ben yanlış anlıyorsam hoşuma gitmiyorsa evrende tek olamam.
Baktığınız kişilerin kendisi ya da eşi vesaire de benim gibi hoşlanmayabilir.
Bu nedenle ben daha dikkatli davranıyorum.
Eminim bu kızın sevgilisinin ya da evlendiği zaman eşinin durumuna aynı şekilde bakıp duran kız olsa kendisi de rahatsız olur.
Bence tabi kuzum.
Bende katıyım negom da napacağımı bilemedim saçma bir şekilde
Çevik kuvvet kuzum. Eşimin alt devresi. İncelemesin bence herşeyi. Herşey incelenmez.
Ah be Rosum kızın yok mu silahı jopu.
Bide işin kötüsü biz kullanmayı bilmiyoruz ama o kız biliyor
Hay kabuğunuza
Hafifletici sebep olmuyor teşvik :)
Kaç sende bı eşinin durumlarına bak kim bakio bakmior negomm hazır elimz degmisken onları da indirelimKocam gelir çıkayım artık. İyi akşamlar
Canimm ben gec gordum baya ama bendr bakilmamis durumun orda durmasindan hoslanmiyor um kim oldugunu.onemsemeden tik tik yapar gecerim yani .. mesela tiklasamda sarkiysa illa sonuna dek dinlemem ... bosuna evham yapiyorsun bence kuzu yaa kiz da oylesnedir bence hic takilma hzuurunu bozma kafani bunaltma ve kotuyu cagirmaa...Kuzularım sizlere hasta yatağımdan sesleniyorum
Hastalığım= cırcır
Tüm gece ve hala karnımın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Okulda günü zor geçirdim. Geldim eve attım kendimi yatıyorum, sizler nasılsınız inşallah cırcır değilsinizdir
Şimdi sizlere bir sorum var. Bir çeşit kamuoyu araştırması yapıyorum. Neden yaptığımın, amacımın sorulardan sonra cevabını vericem.
Sorum şu:
WhatsApp durumları kısmına girdiniz. Birisi (karşı cins) parça parça birkaç durum atmış sizde tıkladınız. Baktınız bir şarkının bölümü. Hadi merak edip bir tane daha tıkladınız baktınız şarkının devamı. Belli ki geri kalan parçalar da şarkının geri kalan kısımları ve 4 5 adet parça var...
(Bir şıkkı seçerek cümleyi kendinize uygun tamamlayınız)
A) Kim olduğu önemli değil tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
B) Sadece benim için önemli biriyse tüm parçalara tıklayıp şarkıyı sonuna dek dinlerim.
D) Tikim var benim bakılmamış durum bırakmam ne bulursam tıklarım dolayısıyla tüm parçalara tıklarım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
E Efruzi
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
C Cay6
Harlar anladık.
Sen ateşe su tökünce nolar onu bildin mi?
Ne münasebet belki arkadaş grubuna paylaşıyor durumlarını kime ne?
Ben genel söyledim ama cici erkek kimse yok bende kuzenler falan onlarda sık sık atsa belki bakmam zaten hiç işleri yok.
Kız kuzenlerim atar onuda biliyorum sadece biz görücek gibi atar.
O ne gıııbenimki teknoloji sosyal medya özürlü olduğu için ben hiç alışkın değilim herifimden dolayı tuhaf geliyo yapanlar bana
Gidip 2 gözlem yapabilsem vallahi bu duruma düşmeyecektim.Sen canını sıkma polis lojmanı bana yakın toplarm. Üç beş kişi indirirz
Hiç olmadı kp e sevk ederiz o da sonuçta emekli bu işten daha tecrübeli senin için bütün il polis teşkilatını ayağa kaldırdım daha nolsun
Hahahshshshshsb
İyi akşamlar negomKocam gelir çıkayım artık. İyi akşamlar
Kocam durum paylaşmaz canım çok çok nadir o da öyle günlük yaşantımızla ilgili hiç olmaz, siyasi vs olursa.Kaç sende bı eşinin durumlarına bak kim bakio bakmior negomm hazır elimz degmisken onları da indirelim
Hahahahshsbsbs
niye arka sokaklarda merkeze misafirlige bile gidiyorlarGidip 2 gözlem yapabilsem vallahi bu duruma düşmeyecektim.
Eşim polis olmadan önce 1 2 sene fıstık givi bir kızla ofiste baş başa çalıştı.
İncelemeye aldım baktım kız gayet akıllı salim bir tip.
Bide inceliyim diye gidip gelirken kızı da sevdim.
Şimdi kızla yakın arkadaşız
Ama şubeye gidemiyor olmak delirtiyor beni
Allah kimseyi kıskanç yapmasın
gecmis olsun. ateş birçok farklı hastalığın belirtisi olabiliyor. bir doktora gosterin isterseniz. tekrardan gecmis olsunHayırlı akşamlar kızlar. Şimdi de benim küçük oğlum hastalandıgörünürde bişey yok ama ateşi var. Bişey de yememeye başladı. Kraker verdim bende yesin ilaç vereyim
B Brunello Cicinelli önceki mesajlari daha okuyamadım ama durumlar konusunda haklısın. Ayrıca seni kendimden daha sabırlı gördüm ☺
(duruma parca halinde şarkı atma fikrini sevdim)
Evham yaptığım yok kız.Canimm ben gec gordum baya ama bendr bakilmamis durumun orda durmasindan hoslanmiyor um kim oldugunu.onemsemeden tik tik yapar gecerim yani .. mesela tiklasamda sarkiysa illa sonuna dek dinlemem ... bosuna evham yapiyorsun bence kuzu yaa kiz da oylesnedir bence hic takilma hzuurunu bozma kafani bunaltma ve kotuyu cagirmaa...
Arka sokaklara bakarsak orda 150 kere vurulmadan da kimse ölmüyorniye arka sokaklarda merkeze misafirlige bile gidiyorlar
Bende sevmiştim ama soğuttular limonsuzum yapmıcam lanet olsunHayırlı akşamlar kızlar. Şimdi de benim küçük oğlum hastalandıgörünürde bişey yok ama ateşi var. Bişey de yememeye başladı. Kraker verdim bende yesin ilaç vereyim
B Brunello Cicinelli önceki mesajlari daha okuyamadım ama durumlar konusunda haklısın. Ayrıca seni kendimden daha sabırlı gördüm ☺
(duruma parca halinde şarkı atma fikrini sevdim)
Sağol madonnamBende sevmiştim ama soğuttular limonsuzum yapmıcam lanet olsun
Ama belki de yaparım
Geçmiş olsun mirandam birbirlerine bulaştırdılar herhalde.
Teşekkür ederimgecmis olsun. ateş birçok farklı hastalığın belirtisi olabiliyor. bir doktora gosterin isterseniz. tekrardan gecmis olsun
Bayılıyorum mesajlarına samdan ❤ sen terapist olmalıymışsın.
Eşim sağlık söz konusu ise ayağa kaldırır ortalığı, yani çocukların sağlığı ama onu dışında sosyal sorunlar vs umrunda değil pek o konuda çok rahat. Mesela bende hastalık konusunda çok rahatım, çocuk bu böyle büyüyecek derim.
Kp im her işime koşturuyor, onun rahatlığı var kocam da. Yapma baba sorumluluğunu bilsin diyorum, kızım sana kıyamıyorum diyor. Evet çok baskı altında yetişmişler hala da öyle kp im, sürekli denetlemek istiyor falan onları.
Kardeşinin yüzünde iz kaldı mı?
Bu vurmalar tokatlar fentezi baabında mı@malii He gızdığında köpürdüğünde negoya git bi hoh yapsın sanada harlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?