- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.961
Enteresan bir salgın mı vardır nedir limonsuzum. Çevremde sağlıklı bir tek insan yokSağol madonnambişey yoktu birden oldu. Anlayamadım bence yap. Yani ben olsaydım yapardim
Teşekkür ederimyarın götürürüm yine böyle olursa.
Sağol çayım. Geçecek inşallahAyrica cok gecms.olsn canimm cicim
Kıskançlıkta bi markasın çiçiGidip 2 gözlem yapabilsem vallahi bu duruma düşmeyecektim.
Eşim polis olmadan önce 1 2 sene fıstık givi bir kızla ofiste baş başa çalıştı.
İncelemeye aldım baktım kız gayet akıllı salim bir tip.
Bide inceliyim diye gidip gelirken kızı da sevdim.
Şimdi kızla yakın arkadaşız
Ama şubeye gidemiyor olmak delirtiyor beni
Allah kimseyi kıskanç yapmasın
Kıskançlıkta bi markasın çiçi
Ayıp olmasın diyecek samimiyet var mıdır ki aralarında şamdanım.B Brunello Cicinelli
bence bi insan WhatsApp a durum koyuyosa o baksin su bakmasin. sunlar hep baksin bunlar hep bakmasın deme lüksü yok. sonuçta rehberimizde istesek de istemesek de kayıtlı olan insanlar var. şahsen durum paylasmam. bazen tüm durumlara tek tek bakarim bazen hiç bakmam.
evli bekar yaşlı genç kız erkek diye ayirt etmedim. o yanlış anlar bu yanlış anlar diye de hiç düşünmedim açıkçası :)
sosyal medya hesabindan paylassinlar kıskanç eşleri olanlar dabelki o da ayıp olmasin is arkadaşım diye acip duruyodur :)
ben sadece gıcık olduğum insanlarin durumdalrini acmamaya özen gösteriyorum:)
Bence mantıklı ama sonucun kesinliği yok, ben de bazen durum bakarken başka bir işle uğraşmaya başlıyorum, durumlar sıra sıra açılıyor,sanki bakmışım gibi, unutuyorum kalıyor öyleYeter bekledim soru süremi bitiriyorum.
Bitiriyorummmm.
Bi
Tir
Dim.✂
Evet gelelim neden böyle bir soru sorduğuma.
Ya biraz saçma gelecek farkındayım ama hangi dediği mantıklıydı diye bir sorun kendinize eminim faydası olacaktır
Şimdi geçen bahsetmiştim.
Geyşanın alt devresindeki kıza uyuz olmaya başladım. Çünkü adam ne zaman durum atsa bakıyor. Ulan yanlış anlar mı elin adamı demiyor. Hastalıklı gibi her duruma bakmayayım demiyor. Eşi görür hiç yanlış anlar belki kıskanır demiyor. En kötü okundu bilgimi kapatıp bakayım da adım çıkmasın görenlerde habire demiyor.
Geyşa hiç tıklamaz onun durumlarına mesela. Ona rağmen durum attığı gibi damlıyor. Niyetine kötü demiyorum günahını almıyorum ama insani olarak vallahi de billahi de hoşuma gitmiyor ne yapabilirim.
Duygularıma pranga vuramam ya.
Neyse.
Dün geyşa yine durum atmış.ByNkoaLa a msj attım. Eve gelsin bakıcam kimler baktı diye kesin vardır yine adı dedim. Eve geldi baktım ilk bakanlarda yine. Rosss da tuhaf buluyor.
Sabah da İnstagramda bir gönderi gördüm. "Duruma attığınız şarkıları size aşık olmayan kimse dinlemiyor bilin istedim" yazıyor esprili bir dille.
Benimde okuyunca aklıma bir tuzak kurmak geldi
Dedim bir şarkıyı şöyle 5 6 parçaya bölsem. Geyşanın durumuna atsam. Hepsine tek tek bakar mı üşenmeden diye merak ettim.
Şahsen ben tıkladım mesela, ikinciyi de tıkladım baktım devamı, o durumu kaparım. Hayatta hepsine bakıp da orda meraklı gibi ismimi çıkarttırmam.
Bende bu tuzağın işe yarama kapasitesini ölçmek için bakış açınıza başvurmak istedim.
Ama cevaplar tek bir tarafta değil de geniş eğride yayıldığı için hiçbirşey ölçemedim, dağılabilirizyine zekam heba oldu
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Aynısını eşim bana diyor,kendisi hiç durum atmaz, hatta paylaşımda bulunmaz, ben durum paylaşınca bir de ergen gibi durum atmış derOf yaaniye şaşırmadım acaba
Herifine söyle durum atmicaksın bundan sonra diye.o ne öyle herif kısmı durum mu atarmış ergen gibi
Ahahhahah tüh hayaller suya mı düştü şimdiYeter bekledim soru süremi bitiriyorum.
Bitiriyorummmm.
Bi
Tir
Dim.✂
Evet gelelim neden böyle bir soru sorduğuma.
Ya biraz saçma gelecek farkındayım ama hangi dediği mantıklıydı diye bir sorun kendinize eminim faydası olacaktır
Şimdi geçen bahsetmiştim.
Geyşanın alt devresindeki kıza uyuz olmaya başladım. Çünkü adam ne zaman durum atsa bakıyor. Ulan yanlış anlar mı elin adamı demiyor. Hastalıklı gibi her duruma bakmayayım demiyor. Eşi görür hiç yanlış anlar belki kıskanır demiyor. En kötü okundu bilgimi kapatıp bakayım da adım çıkmasın görenlerde habire demiyor.
Geyşa hiç tıklamaz onun durumlarına mesela. Ona rağmen durum attığı gibi damlıyor. Niyetine kötü demiyorum günahını almıyorum ama insani olarak vallahi de billahi de hoşuma gitmiyor ne yapabilirim.
Duygularıma pranga vuramam ya.
Neyse.
Dün geyşa yine durum atmış.ByNkoaLa a msj attım. Eve gelsin bakıcam kimler baktı diye kesin vardır yine adı dedim. Eve geldi baktım ilk bakanlarda yine. Rosss da tuhaf buluyor.
Sabah da İnstagramda bir gönderi gördüm. "Duruma attığınız şarkıları size aşık olmayan kimse dinlemiyor bilin istedim" yazıyor esprili bir dille.
Benimde okuyunca aklıma bir tuzak kurmak geldi
Dedim bir şarkıyı şöyle 5 6 parçaya bölsem. Geyşanın durumuna atsam. Hepsine tek tek bakar mı üşenmeden diye merak ettim.
Şahsen ben tıkladım mesela, ikinciyi de tıkladım baktım devamı, o durumu kaparım. Hayatta hepsine bakıp da orda meraklı gibi ismimi çıkarttırmam.
Bende bu tuzağın işe yarama kapasitesini ölçmek için bakış açınıza başvurmak istedim.
Ama cevaplar tek bir tarafta değil de geniş eğride yayıldığı için hiçbirşey ölçemedim, dağılabilirizyine zekam heba oldu
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Oy kıyamam ben sanaSoğuttular
Ayıp olmasın diyecek samimiyet var mıdır ki aralarında şamdanım.
Hayır dediğin gibiyse bir tuzak daha hazırlamam gerekebilir
Ya kadınların ki tamam da erkekte çok şey duruyo yavAynısını eşim bana diyor,kendisi hiç durum atmaz, hatta paylaşımda bulunmaz, ben durum paylaşınca bir de ergen gibi durum atmış der
Bana herkeşler kıydı.Oy kıyamam ben sana
(SALAMADI)samimiyetten öte bazi insanlar ayni ortamda çalıştığı için bunu bi nezaket olarak algılar:) bence sal gitsin :)
Hayırlı akşamlar kızlar. Şimdi de benim küçük oğlum hastalandıgörünürde bişey yok ama ateşi var. Bişey de yememeye başladı. Kraker verdim bende yesin ilaç vereyim
B Brunello Cicinelli önceki mesajlari daha okuyamadım ama durumlar konusunda haklısın. Ayrıca seni kendimden daha sabırlı gördüm ☺
(duruma parca halinde şarkı atma fikrini sevdim)
Samdan hiç şu içinde bulunduğum ruh halini lehime çevirmek aklımdan geçmedi biliyor musunyok kuzum çok az bisey kaldi belli belirsiz doku sertliği olmuştu onun için de krem kullanmisti geçti sertlik :) çok şükür
işte baski denetim altında olan insanlar ya böyle sorumluluktan kacmaya çalışıyo ya da aşırı kaygılı takıntılı oluyo. bisey diyemiyorum. eşinden önce babasında hata. sen de yoruluyosun ama bence çocukların seninle gurur duyuyodurbenim annem senin yaptıklarının onda birini yapsa kendimi dünyanın en güçlü insanı hissederdim sanırım lütfen kendini yıpratma. bulunduğun durum içinde daha iyisini zaten yapamazdin. sadece sen de değil kimse kolay kolay yapamazdi. biraz bu süreçte kendini dinlemen lazım.
şu an bi süreçten geciyosun. hayatinla ilgili herşeyi sorgulayabilirsin. herşeyi tekrar tekrar senaryolastirip kafanda yasayabilirsin. neden böyle olduğunu düşünüp sebebini bulup sebepleri asmaya calisabilirsin. eğer bu haline sebep olan sorunlari çözüp kafandan atarsan herşey bitecek zaten. o zaman rahatlayip kendi hayatina devam edebileceksin:)
tutunamayanlari alabildin mi bilmiyorum :) okursan bence çok daha rahat edebilir için. beni aşırı rahatlatmıştı tam bir buhran kitabi çünkü:)
bide annemin benim için herşeyi yapabileceğini bilsem annemin benim için herşeyi yapmasini beklemezdim:) insana gerekli olan kendini paralayan bi anne degil bence. gerektiğinde herseyi yapabileceğinden emin olabildiğin anne gereklidir :) ben senin anneliğini çok begeniyorum ama kendini yorup yipratmana da kıyamıyorum.
annelik dışında da aynı şekilde kendini yormadan yasayabilmen lazım. bunu başarmak için de cidden önündeki belki de en somut fırsat bu:) artık neden böyle oldum demeyi birak. çünkü bence sen biliyosun neden böyle olduğunu:) neden olan şeylerle ilgili hesaplasman bittiğinde senin sorunların da bitecek :)
Beni de delirtiyor iş yerine gidememek gidip de içeri girememek yarımı formalaryla görememekGidip 2 gözlem yapabilsem vallahi bu duruma düşmeyecektim.
Eşim polis olmadan önce 1 2 sene fıstık givi bir kızla ofiste baş başa çalıştı.
İncelemeye aldım baktım kız gayet akıllı salim bir tip.
Bide inceliyim diye gidip gelirken kızı da sevdim.
Şimdi kızla yakın arkadaşız
Ama şubeye gidemiyor olmak delirtiyor beni
Allah kimseyi kıskanç yapmasın
Sana nasıl.kiyilirBana herkeşler kıydı.
BiByNkoaLa kıymadı
BiLimonsuzzcay kıymadı
BideNego kıymadı
Gerisi hep kıydı bana
Benim beynimin çalışmışlığını heba ettirdiler. Ziyan ettirdiler benim beynimi
Seni kötü yola iletmek istemem tabi. Ama ben çoktan şarkı seçmeye başlamıştım sanirimEnteresan bir salgın mı vardır nedir limonsuzum. Çevremde sağlıklı bir tek insan yok
Çok normal yani. Viral olarak herkese bulaşıyor. Geçmiş olsun yeniden.
Bakkk yap dersen yaparım cici kız
Nasıl bir alıntı yapmışsın kız gülom şekilli şukilli
Beni de delirtiyor iş yerine gidememek gidip de içeri girememek yarımı formalaryla görememek
Bence senin tepkiler de anormal bişey yok tubism sürekli bir kız eşimin durumlarina bakıp dursa killanirm ben de senin gbi
Hatta durumu yasakalrim
Damarlarımda gezen asil kan kıskançlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?