Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol madonnam bişey yoktu birden oldu. Anlayamadım bence yap. Yani ben olsaydım yapardim

Teşekkür ederim yarın götürürüm yine böyle olursa.
Enteresan bir salgın mı vardır nedir limonsuzum. Çevremde sağlıklı bir tek insan yok
Çok normal yani. Viral olarak herkese bulaşıyor. Geçmiş olsun yeniden.
Bakkk yap dersen yaparım cici kız

Kıskançlıkta bi markasın çiçi

B Brunello Cicinelli
bence bi insan WhatsApp a durum koyuyosa o baksin su bakmasin. sunlar hep baksin bunlar hep bakmasın deme lüksü yok. sonuçta rehberimizde istesek de istemesek de kayıtlı olan insanlar var. şahsen durum paylasmam. bazen tüm durumlara tek tek bakarim bazen hiç bakmam.

evli bekar yaşlı genç kız erkek diye ayirt etmedim. o yanlış anlar bu yanlış anlar diye de hiç düşünmedim açıkçası :)

sosyal medya hesabindan paylassinlar kıskanç eşleri olanlar da belki o da ayıp olmasin is arkadaşım diye acip duruyodur :)

ben sadece gıcık olduğum insanlarin durumdalrini acmamaya özen gösteriyorum:)

Ayıp olmasın diyecek samimiyet var mıdır ki aralarında şamdanım.
Hayır dediğin gibiyse bir tuzak daha hazırlamam gerekebilir

Bence mantıklı ama sonucun kesinliği yok, ben de bazen durum bakarken başka bir işle uğraşmaya başlıyorum, durumlar sıra sıra açılıyor,sanki bakmışım gibi, unutuyorum kalıyor öyle

Of yaa niye şaşırmadım acaba
Herifine söyle durum atmicaksın bundan sonra diye.o ne öyle herif kısmı durum mu atarmış ergen gibi
Aynısını eşim bana diyor,kendisi hiç durum atmaz, hatta paylaşımda bulunmaz, ben durum paylaşınca bir de ergen gibi durum atmış der

Ahahhahah tüh hayaller suya mı düştü şimdi

Ayıp olmasın diyecek samimiyet var mıdır ki aralarında şamdanım.
Hayır dediğin gibiyse bir tuzak daha hazırlamam gerekebilir

samimiyetten öte bazi insanlar ayni ortamda çalıştığı için bunu bi nezaket olarak algılar:) bence sal gitsin :)

Geçmiş olsun canım
Samdan hiç şu içinde bulunduğum ruh halini lehime çevirmek aklımdan geçmedi biliyor musun iyice içime kapanıcam daha da kötü olucam diye düşünüyordum.
Tutunamayanları e kitap olarak okuyabilirim artık, sevdim e kitabı, her sn her yerde okuma rahatlığı oldu benim için.
Şimdi adem güneşin kitabında ki uygulamaları yapmam lazım tam zamanı aslında terapinin
Çok teşekkür ederim yol gösterici mesajın için

• Beni de delirtiyor iş yerine gidememek gidip de içeri girememek yarımı formalaryla görememek

Bence senin tepkiler de anormal bişey yok tubism sürekli bir kız eşimin durumlarina bakıp dursa killanirm ben de senin gbi
Hatta durumu yasakalrim

Damarlarımda gezen asil kan kıskançlık

Enteresan bir salgın mı vardır nedir limonsuzum. Çevremde sağlıklı bir tek insan yok
Çok normal yani. Viral olarak herkese bulaşıyor. Geçmiş olsun yeniden.
Bakkk yap dersen yaparım cici kız
Seni kötü yola iletmek istemem tabi. Ama ben çoktan şarkı seçmeye başlamıştım sanirim
Canım geçmiş olsun yeni okudum. İshal için çay ve şekeri ezip yediğin zaman kısa sürede kesiyormus. @imzaben denemisti.

Nasıl bir alıntı yapmışsın kız gülom şekilli şukilli
Alıntına bakmaktan yazdığına odaklanamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…