Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz sana haklısın dedik cicim

Hatta ben çok mantıklı buldum biliyorsun

Demedim ama illa demek mi gerekir bazı şeylerden gözlerden anlaşılır (nasıl göreceksen gözlerimi)

Kaç para istiyosun ağbiii o kadar verelim haklı ol

Kızı temizle öyle gel

şahsen ben aşk beslediğim insanı kıskanıyosam sebep ortadan kalkmalı
İşte bunlar vicdanlı, merhametli, iyi yürekli ve mantıklı insanların verebileceği güzel tavsiyeler.
Diğerleri bana hiç böyle tavsiyelerle gelmedi.

İşte bunlar vicdanlı, merhametli, iyi yürekli ve mantıklı insanların verebileceği güzel tavsiyeler.
Diğerleri bana hiç böyle tavsiyelerle gelmedi.

Duruldum be cici hoş coşkun bir ırmak ikende belli etmezdim içime içime şeyderdim ordan kaldı bende içe şey etme

B Brunello Cicinelli şimdi ben geldim, ama neden geldim ve nasıl geldim çok kolay geldim internet girip k yazdım çıktı geldim
Yorumumu yazıyorum hazırsan

Brom haklılık payın hem var, hem yok gibi gibi.. şimdi kocişkon attığı gibi görüyorsa 1-2 dk içerisinde hatun hazır da bekliyor diyebilirim. Ama diğer taraftan düşündüğümde zaten durum bu tarz hikayeleri vs görmek tıklamak için yapılmış düşünülmüş bir şey ve devreler, iş arkadaşları sonuçta yani bilemedim çok ekstrem bir durum görmedim. Ama başıma gelse rahatsız olur muyum ? Evet olurum.

Direk rehberinden silebilirsin ? Eğer eşine neden sildiğini sorarsa geyşanı direkt olarak takip ediyor diyebiliriz; eşin ama bunu sorduğunu sana söyler mi söylemez mi onu ben bilmiyorum eşini sen tanıyorsun. İnstagram da duyduğun şeylere çok kulak asma çoğu zaman kulaktan duyma hurafe şeyler sonuç olarak. Ama bu durum seni rahatsız edecek düzeyde ise, bas engeli gitsin. Tohumuna para mı saydın

Cici ben demiştim mantıklı ama sonucu kesin değil giye

Silemem. Haberleşmek için wp kullanıyor birlik. Hatta grupları bile var alt devreye
Silmek de engel de mümkün değil Patilim.

ben mantıklı bulmuştum Ciciim ama böyle şeylerde ben de olaycıyıım ve kıskancımm, yorumlara bakınca bir an dedim doğru olabilir kız masum olabiliir, sus kız körükleme dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…