- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.981
Bende anlamadan oldu nasıl yaptımNasıl bir alıntı yapmışsın kız gülom şekilli şukilli
Alıntına bakmaktan yazdığına odaklanamadım
Gitti beyin hepSana nasıl.kiyilir
AhhahahahaKocam durum paylaşmaz canım çok çok nadir o da öyle günlük yaşantımızla ilgili hiç olmaz, siyasi vs olursa.
Ben çok paylaşırım
Ama dur bakıyım kimlerin durumuna bakmış
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Samdan hiç şu içinde bulunduğum ruh halini lehime çevirmek aklımdan geçmedi biliyor musuniyice içime kapanıcam daha da kötü olucam diye düşünüyordum.
Tutunamayanları e kitap olarak okuyabilirim artık, sevdim e kitabı, her sn her yerde okuma rahatlığı oldu benim için.
Şimdi adem güneşin kitabında ki uygulamaları yapmam lazım tam zamanı aslında terapinin
Çok teşekkür ederim yol gösterici mesajın için ❤
Ama bende kıymamıstım oysa kiBana herkeşler kıydı.
BiByNkoaLa kıymadı
BiLimonsuzzcay kıymadı
BideNego kıymadı
Gerisi hep kıydı bana
Benim beynimin çalışmışlığını heba ettirdiler. Ziyan ettirdiler benim beynimi
İnsanın aklına en.olmadik şeyler hep WC de gelirmiş tubimGitti beyin hep
Cılk ziyanlık oldu
İnsan bu bebeksiye nasıl kıyar vicdansızlar.
Birazdan belki hepinizle küserim önce bir wc ye gitmem lazım
Bayılırım beni kötü yola ileten arkadaşlaraSeni kötü yola iletmek istemem tabi. Ama ben çoktan şarkı seçmeye başlamıştım sanirim
Canım geçmiş olsun yeni okudum. İshal için çay ve şekeri ezip yediğin zaman kısa sürede kesiyormus. @imzaben denemisti.
Tam sana mesaj yazıcam kerimcan değişik değişik bana bakiyorBayılırım beni kötü yola ileten arkadaşlara
İlet beni kötü yola limonsuzum.
İlet beni.
İlet.
Hani dedin mi çok mantıklı düşünmüşsün Cici, muhteşem mantık düşünmüşsün, mantıklı düşünmek konusunda bir dünya markasısın, sen düşünmüşsen mantıklıdır dedin mi.Ama bende kıymamıstım oysa ki
Şuan koptumTam sana mesaj yazıcam kerimcan değişik değişik bana bakiyor
Yap. Çok mantıklı düşünmüşsün dedin mi.B Brunello Cicinelli kim kıydı ulan sen sordun cevap verdim
Kıskanma mı dedik
Yap. Çok mantıklı düşünmüşsün dedin mi.
Eki Görüntüle 2549750
Silahı var yoksa ben bilirdim yapacağımı da işte silah bozdu işi, jopu var bideDirek kızı ortadan kaldırcam demedin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?