- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.121
İnşaallah her şey istediğin gibi olurKızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
Sorma , uykusuzum bu geceAmecey uyaniksin bakıyorum hayırdır senin yaramazlar da mi uyandırdı.
Çünkü her baktığımda adım çıkar. Ulan amma da takip ediyor beni dedirtmek istemem.Ortak alan derken miniğim?
Demin wc'de hepinize küsme kararı aldım.
Şuan hepinize küsüyorum. Ve de küstüm.
Kaç paraydı ulan bir "Çok mantıklı düşünmüşsün Cici, sen zaten hep mantıklı düşünürsün" demek.
Kaç paraydı ulan vicdansızlar.
Kıydınız bana.
O kadar beynimi çalıştırıp plan kurmuştum.
Beynim hep ziyan oldu sizin yüzünüzden aktı gitti hep.
Kim verecek hesabını.
Kaç paraydı ulan bir haklı görülmek.
Kaç paraydı!!!
Eki Görüntüle 2549754
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Eki Görüntüle 2549822
Benim güzellerim kasımpatılarım tomurcuklarıyla kasıma hazırlargubban olurum onlara ben
maşallah açınca ne güzel olcaklar :) ben çiçeklere iç iyi bakamıyorum içimde yok sanırım :/
Daha yeni bi arkadaşıma yazdım bi kap su vericen bide sevicenyokmu bi kap suyun?
Yapraklarına dokunup seviyorum açan tomurcukları öpüyorum
Canım doktora falan götürdünüz mü ya?Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin sabahı yine. Gece bi baktım benim oğlanın ateşi 39 olmusdüşürdük çok şükür. Şimdi daha iyi.
Canım günaydın geçmiş olsun. Kışın geldiğini kim ne derse desin çocuktan anlaşılıyor . Şuan iyimi bari yavrum?Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin sabahı yine. Gece bi baktım benim oğlanın ateşi 39 olmusdüşürdük çok şükür. Şimdi daha iyi.
Bende gece uyuyamadım balım çok yorgunum. Şimdi de oğlum hastalandı. Gece ateşi vardiLimonsuzzcay saatlerdir cocuk uyutuyorum beybim daha yeni uyudu ben de nalları dikmek üzere olan sakatlanmis at gibi hissediyorum kendimi sen napiyosun nasılsın
Aminnn inşAllah canım benimKızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
Tama canım bide bunu denerim bakalım saol :)Yok balım sen benim dediğimi al 5 sn beklet bi bezle ovala sonra gelsin mis gibi duşakabin
Denedim ama hiç fayda etmedi kirece ya malesef,bı sure de beklettim hâlbukiK Kendinisevenbirii denedin mi sirkeyi?
Bol şanslar tosia günün güzel hayırlı geçsin inşallah, bebegine de sana da iyi gelsinKızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
Üstünden ırak Annem gibiDaha yeni bi arkadaşıma yazdım bi kap su vericen bide sevicenyokmu bi kap suyun?
Yapraklarına dokunup seviyorum açan tomurcukları öpüyorum
Yarın a randevu aldık canım.cok şükür eşim evdeydi de düşürdük. Aslında panik olmuyorum ateşte alıştım artık. Ama üzülüyorum işte.Canım doktora falan götürdünüz mü ya?
yani bir kaç gün sürmesi normal mi acaba bir acile doktora falan mı görünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?