Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortak alan derken miniğim?
Çünkü her baktığımda adım çıkar. Ulan amma da takip ediyor beni dedirtmek istemem.

birileri söylüyorsa cici bakıyor diye ona istinaden dedim umarım anlatabildim

bana 100 tl yeter hep seni haklı görürürüm ibanımTR00 00256 145155462 446512

Daha yeni bi arkadaşıma yazdım bi kap su vericen bide sevicen yokmu bi kap suyun?

Yapraklarına dokunup seviyorum açan tomurcukları öpüyorum

benim kayınvalidemde öyle dalı kırılsın üzülür :)))
zamanım yok ondan sanırım :)

Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin sabahı yine. Gece bi baktım benim oğlanın ateşi 39 olmusdüşürdük çok şükür. Şimdi daha iyi.
Canım doktora falan götürdünüz mü ya?
yani bir kaç gün sürmesi normal mi acaba bir acile doktora falan mı görünse

Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin sabahı yine. Gece bi baktım benim oğlanın ateşi 39 olmusdüşürdük çok şükür. Şimdi daha iyi.
Canım günaydın geçmiş olsun. Kışın geldiğini kim ne derse desin çocuktan anlaşılıyor . Şuan iyimi bari yavrum?

Limonsuzzcay saatlerdir cocuk uyutuyorum beybim daha yeni uyudu ben de nalları dikmek üzere olan sakatlanmis at gibi hissediyorum kendimi sen napiyosun nasılsın
Bende gece uyuyamadım balım çok yorgunum. Şimdi de oğlum hastalandı. Gece ateşi vardi
Kızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
Aminnn inşAllah canım benim akşam gelince nasıl geçtiğini yaz bize

Yok balım sen benim dediğimi al 5 sn beklet bi bezle ovala sonra gelsin mis gibi duşakabin
Tama canım bide bunu denerim bakalım saol :)
Denedim ama hiç fayda etmedi kirece ya malesef,bı sure de beklettim hâlbuki
Kızlar iyi geceler hepinize. Bana şans dileyin, kızım rahat olsun mutlu olsun, ağlayıp üzülmesin arkamdan ❤
Bol şanslar tosia günün güzel hayırlı geçsin inşallah, bebegine de sana da iyi gelsin
Daha yeni bi arkadaşıma yazdım bi kap su vericen bide sevicen yokmu bi kap suyun?

Yapraklarına dokunup seviyorum açan tomurcukları öpüyorum
Üstünden ırak Annem gibioda böyle cocuklariymis gibi severdi çiçeklerini,o öldü ardından çiçekleri de bir bir boynunu büktü

Canım doktora falan götürdünüz mü ya?
yani bir kaç gün sürmesi normal mi acaba bir acile doktora falan mı görünse
Yarın a randevu aldık canım.cok şükür eşim evdeydi de düşürdük. Aslında panik olmuyorum ateşte alıştım artık. Ama üzülüyorum işte.
Uzun sürmedi aslında canım. Geçen gece kızım ateslenmisti faranjit olmuş. Dün gece de oğlum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…