Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun canım.. İyileşir umarım bir an önce

Canım günaydın geçmiş olsun. Kışın geldiğini kim ne derse desin çocuktan anlaşılıyor . Şuan iyimi bari yavrum?
Günaydın canım. Sağol. Evet hastalık mevsimine giriş yaptık. Ateşi yok çok şükür. Bu da güzel bir gelişme tabi.

Çok geçmiş olsun limonsuzum zaten kardeşler aynı anda hasta oluyolar
Sağol canım benim. Evet öyle malesef. Çok şükür şimdi daha iyi. En azından ateşi yok.
Ya bonusum bişey diycem. Bu ara bana cevap vermiyorsun da. Dedim acaba farketmeden kırdım mi

K Kendinisevenbirii kuzum kireç olduğuna eminmisin? Önceden uygulanmış bi deterjan falan leke bırakmış olabilir mi?

Eski evde küvete porçöz dökmüştü bi yarrdımcı kadın döktüğü yerler hep dalga dalga leke kaldı.
Ağartmış oldu yani.
Neyle ovalıyosun? Sünger mi? Hiç mi çıkmıyor o dediklerin yoksa azda olsa çıkıyor birazı kalıyor mu?
Hiç çıkmıyosa camda leke olmuş demek bazen ısıcamların içinde olur onun gibi.
Az az çıkıp birazı kalıyosa yerleşmiş bişey demek zamanla çıkıcak.

Yarım limonla karbonatla ovalayabilirsin patilinin dediğinide yap tanecikli deterjanlar sökebilir onu.

Sağol canım benim. Evet öyle malesef. Çok şükür şimdi daha iyi. En azından ateşi yok.
Ya bonusum bişey diycem. Bu ara bana cevap vermiyorsun da. Dedim acaba farketmeden kırdım mi

Yok kuzucum ya olurmu öyle şey okuyup çıkınca bazen unutuyorum cvp vermeyi.

Dün akşam bak 2 veli grubuna bişeyler yazıyodum arada kk da 2 topikteyim bide eşime çay verip oturup devam ediyorum

En son bırak telefonu bana bak dedi iyi mi ilaçları unutmuşum bi güzelde başım dönüyodu en son bıraktım uzandım.

Ehliyeti sormuştun bu pazar değil haftaya pazar e-sınav. Onu geçersem direksiyon dersleri başlıyacak.

cif power&shine banyo yu al bana dua edeceksin
dünden kalan etiket
nasıldıııı
noldu ki cano
Canım çok güzeldi ama ortada anladım ne olduğunu sürükleyici, çırağa başladım.
Rizzoli dizisi de vardı ya ben onda da bakıyordum eskiden

K Kendinisevenbirii bebişim kutsişin dediği de olmazsa cif dene. Benimkiler çok krecliydi yine de çıkmıştı geçen sene
Canım aslında daha 1 yıl olmadı taşınalı ya,bizim buranın suyu kireçli biraz,bazen de erindim kurulamadim duştan sonra fln derken hep kireçli su damlaları oldu duskabin
Eski evimde duşa kabin değil küvet vardı hiç böyle derdim yoktu ya şimdi başıma bela oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…