- 12 Haziran 2019
- 19.849
- 122.467
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.141
Yirim seni
İnşallah canım çocuk dediğin hastalanarak büyüyor,Allah sifalarini versinYirim senikreş zamanı ya balım bekliyordum aslında hastalıkları. Geçecek insAllah
Çok geçmiş olsun canım.. İyileşir umarım bir an önceYarın a randevu aldık canım.cok şükür eşim evdeydi de düşürdük. Aslında panik olmuyorum ateşte alıştım artık. Ama üzülüyorum işte.
Uzun sürmedi aslında canım. Geçen gece kızım ateslenmisti faranjit olmuş. Dün gece de oğlum.
Evet öyle malesefİnşallah canım çocuk dediğin hastalanarak büyüyor,Allah sifalarini versin
Aminnn inşAllah canım benimÇok geçmiş olsun canım.. İyileşir umarım bir an önce
Bilmem canımAminnn inşAllah canım benimprofilini neden gizledin kız.
Günaydın canım. Sağol. Evet hastalık mevsimine giriş yaptık. Ateşi yok çok şükür. Bu da güzel bir gelişme tabi.Canım günaydın geçmiş olsun. Kışın geldiğini kim ne derse desin çocuktan anlaşılıyor . Şuan iyimi bari yavrum?
Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin sabahı yine. Gece bi baktım benim oğlanın ateşi 39 olmusdüşürdük çok şükür. Şimdi daha iyi.
Gördüm gördümBilmem canımkime tıklasam opsss diye yazı çıkıyor dedim biraz da benim profilime girenler opsss yazısını görsün
Sağol canım benim. Evet öyle malesef. Çok şükür şimdi daha iyi. En azından ateşi yok.Çok geçmiş olsun limonsuzum zaten kardeşler aynı anda hasta oluyolar
Aaa güzel olmuş, çok da kısa değil ki
Sağol canım benim. Evet öyle malesef. Çok şükür şimdi daha iyi. En azından ateşi yok.
Ya bonusum bişey diycem. Bu ara bana cevap vermiyorsun da. Dedim acaba farketmeden kırdım mi
Canım çok güzeldi ama ortada anladım ne olduğunucif power&shine banyo yu al bana dua edeceksin
dünden kalan etiket
nasıldıııı
noldu ki cano
Canım aslında daha 1 yıl olmadı taşınalı ya,bizim buranın suyu kireçli biraz,bazen de erindim kurulamadim duştan sonra fln derken hep kireçli su damlaları oldu duskabinK Kendinisevenbirii bebişim kutsişin dediği de olmazsa cif dene. Benimkiler çok krecliydi yine de çıkmıştı geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?