- 11 Nisan 2007
- 88.141
- 518.739
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.161
Kesinlikle canım, bende çözümü limon ve çamaşır deterjanında buldumO sprey ciflerden hiç fayda görmedim ben yani temizliyor illaki ama öyle mükemmel değil bana göre. Cam için sirke şampuan etkisini hiç bi ürün veremez.
Yok canım yarım limonu karbonata batırıp bı güzel sürdüm o biraz çıkardı şükür, bugün de bu çamaşır deterjanıni deneyeceğim aslında ama köyden kayınvalide gelecekmiş hem hemde eşim koca bı lahana almış gelmis
Yok bonus ya ev sıfır ev teslim edildi ilk gurdm oturdum daha önce kimse oturmadı siftahi ben açtım,ama buranın suları kireçli hem hemde bı gün kuruladiysam biun erindim,ben yaptıysam eşim yapmadı derken daha 1 yıl olmadı böyle oldu,ama yine de çıkarıyor her denedigim de işte her camda olunca uzunca bi islem uygulamam gerekiyor. Yarın ayrıntılı bi deneme yapacam herşeyle, inşallah kurtulurum. Bidaha da kurulamadan çıkarsam iki olsunK Kendinisevenbirii kuzum kireç olduğuna eminmisin? Önceden uygulanmış bi deterjan falan leke bırakmış olabilir mi?
Eski evde küvete porçöz dökmüştü bi yarrdımcı kadın döktüğü yerler hep dalga dalga leke kaldı.
Ağartmış oldu yani.
Neyle ovalıyosun? Sünger mi? Hiç mi çıkmıyor o dediklerin yoksa azda olsa çıkıyor birazı kalıyor mu?
Hiç çıkmıyosa camda leke olmuş demek bazen ısıcamların içinde olur onun gibi.
Az az çıkıp birazı kalıyosa yerleşmiş bişey demek zamanla çıkıcak.
Yarım limonla karbonatla ovalayabilirsin patilinin dediğinide yap tanecikli deterjanlar sökebilir onu.
Eşin banyoya girdikçe eline bir bez ver o da kurulasınYok canım yarım limonu karbonata batırıp bı güzel sürdüm o biraz çıkardı şükür, bugün de bu çamaşır deterjanıni deneyeceğim aslında ama köyden kayınvalide gelecekmiş hem hemde eşim koca bı lahana almış gelmisonu haşlayıp saricam,iç yapicam derken anca yarın ilgileni im duşakabinle bakalim
Yok bonus ya ev sıfır ev teslim edildi ilk gurdm oturdum daha önce kimse oturmadı siftahi ben açtım,ama buranın suları kireçli hem hemde bı gün kuruladiysam biun erindim,ben yaptıysam eşim yapmadı derken daha 1 yıl olmadı böyle oldu,ama yine de çıkarıyor her denedigim de işte her camda olunca uzunca bi islem uygulamam gerekiyor. Yarın ayrıntılı bi deneme yapacam herşeyle, inşallah kurtulurum. Bidaha da kurulamadan çıkarsam iki olsun
Yok canım yarım limonu karbonata batırıp bı güzel sürdüm o biraz çıkardı şükür, bugün de bu çamaşır deterjanıni deneyeceğim aslında ama köyden kayınvalide gelecekmiş hem hemde eşim koca bı lahana almış gelmisonu haşlayıp saricam,iç yapicam derken anca yarın ilgileni im duşakabinle bakalim
Yok bonus ya ev sıfır ev teslim edildi ilk gurdm oturdum daha önce kimse oturmadı siftahi ben açtım,ama buranın suları kireçli hem hemde bı gün kuruladiysam biun erindim,ben yaptıysam eşim yapmadı derken daha 1 yıl olmadı böyle oldu,ama yine de çıkarıyor her denedigim de işte her camda olunca uzunca bi islem uygulamam gerekiyor. Yarın ayrıntılı bi deneme yapacam herşeyle, inşallah kurtulurum. Bidaha da kurulamadan çıkarsam iki olsun
Eşin banyoya girdikçe eline bir bez ver o da kurulasın
Ya cekpas fln varya o duruyor kenarda aslında onla çekip suyu akıtıp cikiyoduk ilk başlarda hevesle sanırım özen gosteriyoduk o da bende, ama artık valla yatak odasında ki duşa geçtik büyük banyoyu yasakladim daha fazla kireclenmesin diyeEşin banyoya girdikçe eline bir bez ver o da kurulasın
Bazen ben bile üşeniyorum silmiyorum vallaValla duştan sonra silsek zaten sorun yok
Kesinlikle katılıyorum valla eşimde çok takiliyosan buzlu cam taktiralim diyor ama onda da kalıyormuş bu lekeler,en iyisi cami söktürüp perde takmakta işteŞantiye suyumu hala oda daha çok kireç bırakıyodu saçma bi şekilde.
Bak bende kaç gün oldu bilmiyorum duşkabini temizleyemedim yınanıp yıkanıp çıkıyoruz lekeler çoğaldı iyice. Aynen böyle sirkeli deterjan ile yapıcam tek damla leke kalmıycak.
Eskiden küvetin perdesini yıkardı annem asardık bitti.
Yeni evler eziyet gibi ya her yer cam her yer inox
Bazen ben bile üşeniyorum silmiyorum valla
Ben eşime bir gün camı kurulamadan ahşap ızgarayı kurulamadan çıkma lütfen cam da iz yapıyor ahşap koku bırakıyor dedim, tamam dediYa cekpas fln varya o duruyor kenarda aslında onla çekip suyu akıtıp cikiyoduk ilk başlarda hevesle sanırım özen gosteriyoduk o da bende, ama artık valla yatak odasında ki duşa geçtik büyük bayoyu yasakladim daha fazla kireclenmesin diyeyatak odasında ki duşa kabin de ziyan olmasın diye itinayla temizleyip çıkıyoruz artık ikimizde
Kesinlikle katılıyorum valla eşimde çok takiliyosan buzlu cam taktiralim diyor ama onda da kalıyormuş bu lekeler,en iyisi cami söktürüp perde takmakta işte
Ayy kız eşine bişey oldu mu yoksa, geçmiş olsun valla çok kötü ya patlaması,duymuştum bende duşakabinler patlıyor diye de sıkışıyor mu artık napiyorda patliyorsa valla sende dikkat et,öyle bı defa patladiysa bidaha yine olabilir canim Allah korusunBen eşime bir gün camı kurulamadan ahşap ızgarayı kurulamadan çıkma lütfen cam da iz yapıyor ahşap koku bırakıyor dedim, tamam dedi15- 20 dk sonra patttt diye bir ses geldi eyvahhhh dedim banyoya daldım camı silerken nasıl olduysa cam hava da patladı tuzla buz oldu o günden beri sildirmiyorum ona sen zahmet etme hayatım ben silerim diyorum
Ben eşime bir gün camı kurulamadan ahşap ızgarayı kurulamadan çıkma lütfen cam da iz yapıyor ahşap koku bırakıyor dedim, tamam dedi15- 20 dk sonra patttt diye bir ses geldi eyvahhhh dedim banyoya daldım camı silerken nasıl olduysa cam hava da patladı tuzla buz oldu o günden beri sildirmiyorum ona sen zahmet etme hayatım ben silerim diyorum
Heh bide o var herşey görünüyor sampuan sabun lif vs,o dediğin folyolar da Tekzen Koçtaş gibi yerlerde satiliyormus bende belki ondan yaptırırım iyi hatirlattinKız zaten buzsuz direk cam çok salakça ya burayada öyle yapmışlar kullandığın herşeyde dışardan görünüyo nere koyacaksak başka
Resim kaplatıyolar bi onda su lekesi görünmüyor. Bende bişeyler düşünüyorum ama ona sıra gelmedi.
Yok bir şey olmadı canım maşallahı vardı kabinin içinde ikenAyy kız eşine bişey oldu mu yoksa, geçmiş olsun valla çok kötü ya patlaması,duymuştum bende duşakabinler patlıyor diye de sıkışıyor mu artık napiyorda patliyorsa valla sende dikkat et,öyle bı defa patladiysa bidaha yine olabilir canim Allah korusun
Ayy kız eşine bişey oldu mu yoksa, geçmiş olsun valla çok kötü ya patlaması,duymuştum bende duşakabinler patlıyor diye de sıkışıyor mu artık napiyorda patliyorsa valla sende dikkat et,öyle bı defa patladiysa bidaha yine olabilir canim Allah korusun
Çaktırma o günden beri bende her seferinde duşa korkarak giriyorumAllah korusun çok tehlikeli zaten o camlar patlıyorkardeşim yaralandı tatilde o yüzden.
Ne iyi oldu konuştuğumuz patili zevkle duş alırım artık başıma ne iş gelecel diye korka korka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?