Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sprey ciflerden hiç fayda görmedim ben yani temizliyor illaki ama öyle mükemmel değil bana göre. Cam için sirke şampuan etkisini hiç bi ürün veremez.
Kesinlikle canım, bende çözümü limon ve çamaşır deterjanında buldum
benim de sorunum resimdeki duşakabin ile aynı olması ızgaralar ahşap olduğu için 1 gram su kalsa sanki koku yapıyor nefret ettim nasıl yapıcam ne çözüm bulucam bilmiyorm

Eklentiler

• dus-banyo-icin-ahsap-parke-izgara-deck-paspas-kaydirmaz.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 22
K Kendinisevenbirii limon ve çamaşır deterjanı denedin mi
Yok canım yarım limonu karbonata batırıp bı güzel sürdüm o biraz çıkardı şükür, bugün de bu çamaşır deterjanıni deneyeceğim aslında ama köyden kayınvalide gelecekmiş hem hemde eşim koca bı lahana almış gelmisonu haşlayıp saricam,iç yapicam derken anca yarın ilgileni im duşakabinle bakalim
Yok bonus ya ev sıfır ev teslim edildi ilk gurdm oturdum daha önce kimse oturmadı siftahi ben açtım,ama buranın suları kireçli hem hemde bı gün kuruladiysam biun erindim,ben yaptıysam eşim yapmadı derken daha 1 yıl olmadı böyle oldu,ama yine de çıkarıyor her denedigim de işte her camda olunca uzunca bi islem uygulamam gerekiyor. Yarın ayrıntılı bi deneme yapacam herşeyle, inşallah kurtulurum. Bidaha da kurulamadan çıkarsam iki olsun

Eşin banyoya girdikçe eline bir bez ver o da kurulasın

Şantiye suyumu hala oda daha çok kireç bırakıyodu saçma bi şekilde.

Bak bende kaç gün oldu bilmiyorum duşkabini temizleyemedim yınanıp yıkanıp çıkıyoruz lekeler çoğaldı iyice. Aynen böyle sirkeli deterjan ile yapıcam tek damla leke kalmıycak.
Eskiden küvetin perdesini yıkardı annem asardık bitti.

Yeni evler eziyet gibi ya her yer cam her yer inox

Eşin banyoya girdikçe eline bir bez ver o da kurulasın
Ya cekpas fln varya o duruyor kenarda aslında onla çekip suyu akıtıp cikiyoduk ilk başlarda hevesle sanırım özen gosteriyoduk o da bende, ama artık valla yatak odasında ki duşa geçtik büyük banyoyu yasakladim daha fazla kireclenmesin diye yatak odasında ki duşa kabin de ziyan olmasın diye itinayla temizleyip çıkıyoruz artık ikimizde

Kesinlikle katılıyorum valla eşimde çok takiliyosan buzlu cam taktiralim diyor ama onda da kalıyormuş bu lekeler,en iyisi cami söktürüp perde takmakta işte

Ben eşime bir gün camı kurulamadan ahşap ızgarayı kurulamadan çıkma lütfen cam da iz yapıyor ahşap koku bırakıyor dedim, tamam dedi 15- 20 dk sonra patttt diye bir ses geldi eyvahhhh dedim banyoya daldım camı silerken nasıl olduysa cam hava da patladı tuzla buz oldu o günden beri sildirmiyorum ona sen zahmet etme hayatım ben silerim diyorum

Kesinlikle katılıyorum valla eşimde çok takiliyosan buzlu cam taktiralim diyor ama onda da kalıyormuş bu lekeler,en iyisi cami söktürüp perde takmakta işte

Kız zaten buzsuz direk cam çok salakça ya burayada öyle yapmışlar kullandığın herşeyde dışardan görünüyo nere koyacaksak başka

Resim kaplatıyolar bi onda su lekesi görünmüyor. Bende bişeyler düşünüyorum ama ona sıra gelmedi.

Ayy kız eşine bişey oldu mu yoksa, geçmiş olsun valla çok kötü ya patlaması,duymuştum bende duşakabinler patlıyor diye de sıkışıyor mu artık napiyorda patliyorsa valla sende dikkat et,öyle bı defa patladiysa bidaha yine olabilir canim Allah korusun

Allah korusun çok tehlikeli zaten o camlar patlıyor kardeşim yaralandı tatilde o yüzden.

Ne iyi oldu konuştuğumuz patili zevkle duş alırım artık başıma ne iş gelecel diye korka korka

Heh bide o var herşey görünüyor sampuan sabun lif vs,o dediğin folyolar da Tekzen Koçtaş gibi yerlerde satiliyormus bende belki ondan yaptırırım iyi hatirlattin

Yok bir şey olmadı canım maşallahı vardı kabinin içinde iken sadece elin ve kolu biraz çizildi kanadı o kadar artık nasıl bir iman gücü ile sildiyse camı patlattı

Sıkışmıyo ya tekerlek çıkıyo mesela yerinden sende kapatıyon normal şekilde dengesiz durunca tehlikeli.
En tehlikeliside banyoda denge kaybı yaşayıp cama çarpmak.

Allah korusun çok tehlikeli zaten o camlar patlıyor kardeşim yaralandı tatilde o yüzden.

Ne iyi oldu konuştuğumuz patili zevkle duş alırım artık başıma ne iş gelecel diye korka korka
Çaktırma o günden beri bende her seferinde duşa korkarak giriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…