- 11 Nisan 2007
- 88.141
- 518.739
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.181
K Kendinisevenbirii bu sayfaya bak canım benim çıkmam lazım diğerlerini atamadım. Duşa kabin ile ilgili bir sürü var
Eki Görüntüle 2549855
peki böyle bir serpme kahvaltıya ne dersin
Çok serpilmiş bu yaapeki böyle bir serpme kahvaltıya ne dersin
Önce gözün doyacak ki sonra karnın doysunÇok serpilmiş bu yaa
Önce gözün doyacak ki sonra karnın doysunondan böyle serpmişler dolu dolu dursun diye
Ben kahvaltımı yapalı yaklaşık 4 saat olacakben de Gideyim midemi doldurayım yumurta ile. Bir çılgınlık yapıp sucuklu yapayım bari
Ben de seni yerinde olmayı özledimBen kahvaltımı yapalı yaklaşık 4 saat olacak1 saat sonra öğle yemeğine çıkıyorum
ne güzel beee bu saattlerde kahvaltı yapmayı çok özledimson bilmem 4648 yıldır yaptığımı hiç bilmem, çok şükür
İnsanoğlu işteBen de seni yerinde olmayı özledim
Ben de seni yerinde olmayı özledim
Slm canm. Uykusuz ve bitkinI inessa armand ilk iş günün hayırlı olsun insallah sorunsuz geçer ❤
Limonsuzzcay çok geçmiş olsun canım ❤
K Kendinisevenbirii duşakabini kullanmadan önce yada temizle bir sprey var onu sıkınca su lekesi ve kireç tutmuyor camlar. Bir ara duşakabin imalatında çalışmıştım biz satıyorduk. Temizleyebilirsen o ürünü bir araştır derim.
Nego
kk birinci noteri
Amecey
poncikvegece
C Cay6
ByNkoaLa
B Brunello Cicinelli
Selam nasılsınız
aa çok sevindim, erteleme negocum.Hadi bakalım. İnşallah çok mutlu olacağın bir saç modelin olur
İyi be bonus. Allah bugünümüzü aratmasın. Asıl sen nasılsın, geçti mi baş dönmelerin. Emel sayından istemsiz soğudumAmecey nörün beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?