- 11 Nisan 2007
- 88.141
- 518.739
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.361
Telefonum gidici galiba donuyor
Yaa ben bu gece 12 den sonra 1 Kasım muhabbetini neden hesaplayamadımB Brunello Cicinelli bebeğim sakin olyangın çıkmıyor sadece halı örtü vs var ise sen tedbiri elden bırakma ve onları kaldır ross'un da dediği gibi bugün gece 12den sonra 1 kasım geyşan evde yok ise bi şekil şukul yapabilirsin adet gününe kadar 2 güne 1 ilişki şarttt :) ilk deneme özel olsun diğerleri görev gibi oluyor zaten
onun haricinde bu akşam geyşana fıstk, muz, ceviz bol bol yedir senhatta gece ilişki denemek istersen 1 fincan türk kahvesi içmesi spermler için iyi olacak
Bu saatten sonra içse ne icmese ne pati olan bana oldu zaten ahahhshshshsjsArtık kendini korumaya alabilirsin rosscum
Özellikle ilişkiden hemen önce ve 1-2 gün önce asla ve asla içirmiyorsunnn
Yemin ederim okurken burnuma geldiEve gideyim ilk isim onu dinlemek olacak
Tabi smdi dolmuşta parfüm + ter kokusunun karisimindan olmzsem eve varabilirsem
Afillilik iyidir arada şart
Kayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik başladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinlasonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Kızlar eşimde doktorun yanına gitti bugün doktor çok kaliteli olmasına rağmen embriyolar tutmadiysa histereskopi çekelim demis,şimdi de onu yaptiricaz hayırlısı inşallah bu defa olur
Sperm kalitesini arttırdığını söylemişti benim doktorum
yani ulaşma hızını etkiliyormuş daha hızlı hareket sağlıyormus sperm üzerinde uyarıcı etki olduğu için ben demiyorum öyle diyolaaabende bilgi paylaşımı yapıyorum
Neyse ki evimin yiluna geldim ve indimm çok şükür resmen dünya varmışYemin ederim okurken burnuma geldi#dayangülom
OlmazAyy Allah korumuş yine canım bir iki siyrikla atlatmis valla,Allah bidaa göstermesin
O kişi ben oluyorumçok başım döner dengem sarsilir dusta,sürekli sağa sola carparim çıkana kdr
Instagram yasak malesef canım bana eşim izin vermiyor acmamaama araştırırim yine de saol saçlarında hayırlı olsun bu arada esinle kritiğini yaparsınız aksam
Neymiş o temizlik ürününün adı canım?
Sende ciciye dediğimi yap,herifler hazır bekleyince daha bı hoş oluyolaraltta yazdim
Nihalim canım Allah tam vaktinde bir avazda kurtarsın inşallah canım hiç sıkıntı yapıp korkup gerilme sezeryandan da inşallah hayırla alırsın kucağına yavrularını❤
Ciciihiç ambians falan uğraşma,direk cıbıldak bı şekilde gir yatağa herifini bekle daa bişi demiyom çok sonuç odakliyim dimi
Geldim geldimçok güldürüyon sende az güldür
Aslında geç te gelecekmiş bu gece tam vaktiymiş, neyse vakit nakittir sözünü bir kenara bırakıyorumYaa ben bu gece 12 den sonra 1 Kasım muhabbetini neden hesaplayamadım
Annem bizde. 1 haftadır annemi evine gönderemiyorum bende kalıyor. , geyşanın şerrinden korunmak için (ona kalsa sigorta çöp olacak) annemi bir çeşit doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorum da
Kısacası bu gece olmaz annem varken
Bide geç gelecek zaten..
Halılarım yıkamada hiç halım yok. Fakat kedim var. Mumdan korkum kedi yüzündenolmadı biraz diğer odaya kitlerim
Aminn Allah razı olsunİnş kuzum allah kolaylaştırsın
Benim adam her gece 1 fincan mutlaka içer. Usain Bolt gibi olmuştur o zaman spermler hız konusunda. Görücez bakalımSperm kalitesini arttırdığını söylemişti benim doktorum
yani ulaşma hızını etkiliyormuş daha hızlı hareket sağlıyormus sperm üzerinde uyarıcı etki olduğu için ben demiyorum öyle diyolaaabende bilgi paylaşımı yapıyorum
4. eşinde istemez herhalde yaBu saatten sonra içse ne icmese ne pati olan bana oldu zaten ahahhshshshsjs
Ama tabi dördüncü olmaması için illaki icirmemeliyim
Belki senin geyşa sürpriz yapıp güzel bı ambiansli ortam hazırlar ciciOlmaz
Evlendiğimiz ilk geceden beri korunuyoruz. 5 senedir
İlk kez korunmıcaz bence özel olmalı
Canm ben hissetmedim sadece karnım sertleşiyor ve oturup kalkarken kramp giriyor sanırım bunlar sancı değil nst de çıktıAaa sancın mi geldi canm
Nasılsın smdi
İyisin dimi kuzum?Yok canım şimdi evdeyim ama korktum nst de sancı çıkınca.
ilk atış golBenim adam her gece 1 fincan mutlaka içer. Usain Bolt gibi olmuştur o zaman spermler hız konusunda. Görücez bakalım
Ben kendisine keçi boynuzu ve bol ceviz de yedirdim. Savaşa gider gibi hazırlandık yeminle
Kız minik psikolojin bozulmasın
Ahaha olabilir cicii,sizde o potansiyel var hele gecenin de ateşiyle yangın mangin çıkarırsınız Allah korusun tedbirini al sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?