Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ben bu gece 12 den sonra 1 Kasım muhabbetini neden hesaplayamadım
Annem bizde. 1 haftadır annemi evine gönderemiyorum bende kalıyor. , geyşanın şerrinden korunmak için (ona kalsa sigorta çöp olacak) annemi bir çeşit doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorum da
Kısacası bu gece olmaz annem varken
Bide geç gelecek zaten..
Halılarım yıkamada hiç halım yok. Fakat kedim var. Mumdan korkum kedi yüzünden olmadı biraz diğer odaya kitlerim

Kayınvalidem geldi,lahana temizledik ayikladik haşladık iç yaptık sardık canımız çıktı kadinla sonra bide çay içtik gitti geri köye,kul sikismayinca Hızır yetismezmis derler, ölsem tek başıma saramam bu koca lahanayı diyodum eşime saolsun eli kolu dert görmesin,onardi bizi gitti ❤
Kızlar eşimde doktorun yanına gitti bugün doktor çok kaliteli olmasına rağmen embriyolar tutmadiysa histereskopi çekelim demis,şimdi de onu yaptiricaz hayırlısı inşallah bu defa olur

Artık kendini korumaya alabilirsin rosscum
Özellikle ilişkiden hemen önce ve 1-2 gün önce asla ve asla içirmiyorsunnn
Bu saatten sonra içse ne icmese ne pati olan bana oldu zaten ahahhshshshsjs
Ama tabi dördüncü olmaması için illaki icirmemeliyim

İnş kuzum allah kolaylaştırsın

güzel bilgiymiş valla

Olmaz
Evlendiğimiz ilk geceden beri korunuyoruz. 5 senedir
İlk kez korunmıcaz bence özel olmalı

Aslında geç te gelecekmiş bu gece tam vaktiymiş, neyse vakit nakittir sözünü bir kenara bırakıyorum sen kediyi kitle bromm, yakmasın tüyleri işin heyecanı arasında bir de onla uğraşmayın bizde minnoşları odaya kapamıştık zamanın da sen benim fikirleri bir düşün çok ateşli, etkileyici klasik ama işe yarar şeyler

Benim adam her gece 1 fincan mutlaka içer. Usain Bolt gibi olmuştur o zaman spermler hız konusunda. Görücez bakalım
Ben kendisine keçi boynuzu ve bol ceviz de yedirdim. Savaşa gider gibi hazırlandık yeminle

Benim adam her gece 1 fincan mutlaka içer. Usain Bolt gibi olmuştur o zaman spermler hız konusunda. Görücez bakalım
Ben kendisine keçi boynuzu ve bol ceviz de yedirdim. Savaşa gider gibi hazırlandık yeminle
ilk atış gol direkten dönmez aut'a çıkmaz hiç var sistemine falan gitmeye gerek yok geyşa 1 bro 0

Kız minik psikolojin bozulmasın

Ahaha olabilir cicii,sizde o potansiyel var hele gecenin de ateşiyle yangın mangin çıkarırsınız Allah korusun tedbirini al sen

yok yok bozulmaz haha herifin doğum günüsüne az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…