Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cok guldummm cici gercekten erkekler aslnda bazen cok minnosta olabiliyorlar boyle ... esinin biyolojik saati gelmis Allah gonlunuze gore versin cnm

Yemin ederim sinirlerim bozuldu ben spor yapmaya gidiyorum sinir kaslarımı gevşetmem lazım
Gelirim sonra
Git git motive ol birazbende gidecem birazdan benim koca da gelmek uzereymis
Aynen canım çok doğru dedin kendine odaklanmak gerekiyormuş zaten işte ama kafamızdan bı atabilsek zaten ah.
Maddi olarak evet yipraniyosun valla ama Allah yardım ediyor cnm inşallah o isik sana mucizeni getirir yakalarsin da,darısı da bize

B Brunello Cicinelli

kuzum bizim ambiyans falan olmaz hiç

sezen aksu şarkıları gibiyiz biz hep

seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler....

iki gözüm seneler geciyoooorrrrrr gönül ektiğini biçiyor, bi selam lütfet bu ne cok hasret...

ateşle barut ah yan yana durmaz...

beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak

iki dengesiz bi arada olunca böyle oluyo galiba:)

ben olsam kocami geri cevirmezdim

Yaaa varta hala gülüyorum msjlara hahahahahah

amin canım benim amin

Beş saat atılma dediğim gözetim altında tuttular bonusm
Ya da nasıl bir narkoz verdiler bilmiyorm tam kendine gelene kdr indirmemislerdir bni

Yanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilemem gerçi varsa ozelmoda tutacağız ve özel muayeneye gidiyorum. Belki iyi olur
Canım o toplanmalar sancı, sen artık bol bol dinlen lütfen.
Nst de dediğin şekilde olduğu zaman hep sancı çıkıyordu bende.

Ovv beş saat çok uzunmuş yaa yarım saat falan diye biliyordum ama iyi yapmışlar tabi garantiye almışlar. Sen mi istemistin onlar mı genel anesteziye aldı canım?
Canım epidural ol tavsiye ederim kesinlikle. Genel olma. Bebekleri ilk sen göreceksin, hemen odana geçip ten tene temas olacak.
Epidural sonrası tek dikkat etmen gereken şey ilk gün başını sağa sola çok çevirme, yoksa çok fena başın ağrır, epey şiddetli.
Buna dikkat eder ve sade kahve tüketirsen epidural yan etkisi baş ağrısı olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…