- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.561
Ya cok guldummm cici gercekten erkekler aslnda bazen cok minnosta olabiliyorlar boyle ... esinin biyolojik saati gelmis Allah gonlunuze gore versin cnmEki Görüntüle 2550029 Eki Görüntüle 2550030 Eki Görüntüle 2550031 Eki Görüntüle 2550032
Ya sabır ya selamet. Risk alamayız nedir yav, sanki bu ay bebek olmazsa kesecekler bizi, neyin riskiyse
Güleyim mi ağlayayım mı kızlar öldürecek bu adam beni.
Vallahi sinirlenmeye başladım, saatlere bakar mısınız 12 den beri dil döküyor şaka gibi
ByNkoaLa
@patilibirhayat
C Cay6
Jawlensky
K Kendinisevenbirii
minik kalp0753
kk birinci noteri
Git git motive ol birazYemin ederim sinirlerim bozuldu ben spor yapmaya gidiyorum sinir kaslarımı gevşetmem lazım
Gelirim sonra
Aynen canım çok doğru dedin kendine odaklanmak gerekiyormuş zaten işte ama kafamızdan bı atabilsek zaten ah.amin canım inşallah olsun dertleşelim içimizde ki yük hafiflesin. gerçekten maddi anlamda çok yorucu bir durum. ben devlette yapacağım ilk denemeyi 7bin tl felan tutuyor tahminlerime göre ama allah büyük asgari ücretle çalışıyorum kenara para atamıyoruz bile bunlar hep sıkıntı. bi belirsizlik var bu daha büyük yük oluyor belki omuzlarına ama ben hep o küçük ışığa tutunmak istiyorum sende öyle yap. ama güzel kalbini ferah tut ruhunu bedenini rahatlat. bebeğe değil beslenmene odaklan deki bugun dileğim için su içeceğim fındık yiyeceğim kendime iyi bakacağım :) valla ben böyle yapıyorum. düşün bide tüplerim yok doğal yolla hamile kalma ihtimalim bile yok. ama ben bunları sildim kafamdan. ben o küçük ışığı yakalicam diyorum sende de. belki tedaviden sonra kendiliğinden olcak en kötü düşüncen bile bu olsun kuzum
Eyvahlar olsunAmin canım inşallah❤
Ahaha o zmn yandın akrepte bende birbirimizden beteriz arada kaldın,git şimdi ciciye sığın
Cicim kırma kocani. Kıvama gelmişYemin ederim sinirlerim bozuldu ben spor yapmaya gidiyorum sinir kaslarımı gevşetmem lazım
Gelirim sonra
Yaaa varta hala gülüyorum msjlara hahahahahahEki Görüntüle 2550029 Eki Görüntüle 2550030 Eki Görüntüle 2550031 Eki Görüntüle 2550032
Ya sabır ya selamet. Risk alamayız nedir yav, sanki bu ay bebek olmazsa kesecekler bizi, neyin riskiyse
Güleyim mi ağlayayım mı kızlar öldürecek bu adam beni.
Vallahi sinirlenmeye başladım, saatlere bakar mısınız 12 den beri dil döküyor şaka gibi
ByNkoaLa
@patilibirhayat
C Cay6
Jawlensky
K Kendinisevenbirii
minik kalp0753
kk birinci noteri
Git git motive ol birazbende gidecem birazdan benim koca da gelmek uzereymis
Aynen canım çok doğru dedin kendine odaklanmak gerekiyormuş zaten işte ama kafamızdan bı atabilsek zaten ah.
Maddi olarak evet yipraniyosun valla ama Allah yardım ediyor cnm inşallah o isik sana mucizeni getirir yakalarsin da,darısı da bize
Cici sadece ilk olacagi icin ambians istiyor kiz sonea her defasnda ambians icin ugrasmazkk birinci noteri
Kaç yoksa yakalarim
Beş saat atılma dediğim gözetim altında tuttular bonusmGenel anestezi ile 3 kere sezeryan oldumJawlensky 3.de dr çok dedi belden yapalım diye yok dedim uyumalıyım.
Belden olurkende hafif uyutabiliyolar seni.
5 saatte ayılma olur mu 1 saat. 15 dk çocuk çıkıyo zaten gerisi dikiş toparlama düzeltme :)
Kovaladikca kaçan atesbocegimmisinKaç yoksa yakalarim
Sağol canımNego canım geçmiş olsun
yeni saç modelin de hayırlı olsun :) kısa saç çok wamp benceen sevdiğim kadın tipi
Bak halaaKovaladikca kaçan atesbocegimmisin
Sağol canım ❤ ayy sonunda siteye düzgün girebildim, kaç saattir uğraşıyorum
Canım o toplanmalar sancı, sen artık bol bol dinlen lütfen.Yanlış yazmışım canm ilkinde ozeldeydim. Orda baktılar da şimdi devlette naparlar bilememgerçi varsa ozelmoda tutacağız ve özel muayeneye gidiyorum. Belki iyi olur
Tamam canm çok sağ olasınCanım o toplanmalar sancı, sen artık bol bol dinlen lütfen.
Nst de dediğin şekilde olduğu zaman hep sancı çıkıyordu bende.
Canım epidural ol tavsiye ederim kesinlikle. Genel olma. Bebekleri ilk sen göreceksin, hemen odana geçip ten tene temas olacak.Ovv beş saat çok uzunmuş yaa yarım saat falan diye biliyordum ama iyi yapmışlar tabi garantiye almışlar. Sen mi istemistin onlar mı genel anesteziye aldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?