- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.521
İlginç bir tabirAy desene milli olacaksınambiansi iyi ayarla madem
Amin canım inşallah saolasininşallah çaresini bulursunuz kuzumdonmuş embiryoların varmıydı. bende 2 ay sonra allah nasip ederse yapacağım tüp bebek ondan sordum
İyiyim canım emoji beni benden aldi
Ne çektin su yakuzadan ben ciciAydınlanma yaşar.
Yakuza.
Aydınlanma.
Yakuza.
Oğlumun çocuğu, genlerini bizden aldı deyip kendi ırklarının derneklerine falan yazdırmaya çalışacak bilmiyor muyum ben onu be.
Çok maliyetli şeyler bunlar seksü şempazem ya Allah kolaylık versin
Maddi olarak epey zora girmişsinizdir.
Yaa geçmiş olsun canım,iyileşsinlerde kritik sonra da olsa olur :)Eşim de büyük oğlum da hasta canım acile gittiler şimdi, kritik yok maalesef
Yok be guzelim yaa bunyeden bunyeye degisiyor ve de ameliyata girerkenki ruh haline gore degis iyor.Evet herkes öyle diyor ama genel anestezi de beni korkutuyor uyanmak zormuş falan
Bunları okudukça vaz mı geçsem diyorum kız gülişim napsam caysam mı yol yakınkenEvet herkes öyle diyor ama genel anestezi de beni korkutuyor uyanmak zormuş falan
Yok kız kendi halet-i ruhiyemi (Noldu cicim neden uzgun emoji koydun seni kırdım mi yoksa
Ay hayır nolur etkilenme ben ilkinde güle oynaya girdim çok mutluydum şimdi 3.5 yaşında kızım var ya değişik bir duygusallığa kapıldım gercekten. Ablamda hiç olmadı meselaBunları okudukça vaz mı geçsem diyorum kız gülişim napsam caysam mı yol yakınken
Deger cicimmmBunları okudukça vaz mı geçsem diyorum kız gülişim napsam caysam mı yol yakınken
Ay tmmm aman şu sıralar aklım yerinde değil yanlış bişi demek istemedim
Alırım aldırırm bilirsinAmin canım inşallah saolasindonmuş embriyolar var çok şükür ama işte çözülürken ölme gibi durumları var her embriyonun ondan endişeliyim biraz inşallah bişey olmaz sizde hayırla bu süreçleri atlatır tez vakitte hamile kalırsın inşallah canım Allah gönlüne göre versin ❤
Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Aynen canım 10 bin harcadık işte tüp bebeğe daha bunun transfer sonrasi iğneleri ilaçları hariçAllah yardım etsin rabbim herkese, içinde bize de
Yaa geçmiş olsun canım,iyileşsinlerde kritik sonra da olsa olur :)
E peki nasıl kaldırıyorsunuz bu yükü seksü şempazem? Birikmiş var mı kredi ile mi? Bahsettiğin rakamlar çok yüksekAmin canım inşallah saolasindonmuş embriyolar var çok şükür ama işte çözülürken ölme gibi durumları var her embriyonun ondan endişeliyim biraz inşallah bişey olmaz sizde hayırla bu süreçleri atlatır tez vakitte hamile kalırsın inşallah canım Allah gönlüne göre versin ❤
Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Aynen canım 10 bin harcadık işte tüp bebeğe daha bunun transfer sonrasi iğneleri ilaçları hariçAllah yardım etsin rabbim herkese, içinde bize de
Yaa geçmiş olsun canım,iyileşsinlerde kritik sonra da olsa olur :)
Aaa benmde kizim 3 yas 1 aylikAy hayır nolur etkilenme ben ilkinde güle oynaya girdim çok mutluydum şimdi 3.5 yaşında kızım var ya değişik bir duygusallığa kapıldım gercekten. Ablamda hiç olmadı mesela ☺☺
Senin çocuk 1 mi canım?Yok be guzelim yaa bunyeden bunyeye degisiyor ve de ameliyata girerkenki ruh haline gore degis iyor.
Ben cok mutlu heyecanli aglamadan girmistim doguma aynida oyle uyandim bin sukur dogumumun o zamanknin aynini yasa deseler hic korkusuz yasayabilirim ... 2.de farkli olur mu orasini bilemem tabi
EvetSenin çocuk 1 mi canım?
Yerinde yerindeAy tmmm aman şu sıralar aklım yerinde değil yanlış bişi demek istemedim
Sana kutsal zebraya çok dua ediyorum ve tabi tüm isteyenlere inşaallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız Rabbimiz yardimciniz olsun.Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Hayır direkt ve sadece parçalıcam diyorum
Sanırım
Rosss bak bana yürüme,sana bı yürürüm akrep kocanın ardına sığınırsınAlırım aldırırm bilirsin
Off sorma cicim arabayı sattık, abisinden de bı miktar aldık yardım etti sağolsun derken birazda kredi fln Allah yardım etti şükür de işte boşa gittiE peki nasıl kaldırıyorsunuz bu yükü seksü şempazem? Birikmiş var mı kredi ile mi? Bahsettiğin rakamlar çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?