Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah çaresini bulursunuz kuzum donmuş embiryoların varmıydı. bende 2 ay sonra allah nasip ederse yapacağım tüp bebek ondan sordum
Amin canım inşallah saolasin donmuş embriyolar var çok şükür ama işte çözülürken ölme gibi durumları var her embriyonun ondan endişeliyim biraz inşallah bişey olmaz sizde hayırla bu süreçleri atlatır tez vakitte hamile kalırsın inşallah canım Allah gönlüne göre versin
İyiyim canım emoji beni benden aldi
Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Aynen canım 10 bin harcadık işte tüp bebeğe daha bunun transfer sonrasi iğneleri ilaçları hariç Allah yardım etsin rabbim herkese, içinde bize de
Eşim de büyük oğlum da hasta canım acile gittiler şimdi, kritik yok maalesef
Yaa geçmiş olsun canım,iyileşsinlerde kritik sonra da olsa olur :)

Evet herkes öyle diyor ama genel anestezi de beni korkutuyor uyanmak zormuş falan
Yok be guzelim yaa bunyeden bunyeye degisiyor ve de ameliyata girerkenki ruh haline gore degis iyor.
Ben cok mutlu heyecanli aglamadan girmistim doguma aynida oyle uyandim bin sukur dogumumun o zamanknin aynini yasa deseler hic korkusuz yasayabilirim ... 2.de farkli olur mu orasini bilemem tabi

Bunları okudukça vaz mı geçsem diyorum kız gülişim napsam caysam mı yol yakınken
Ay hayır nolur etkilenme ben ilkinde güle oynaya girdim çok mutluydum şimdi 3.5 yaşında kızım var ya değişik bir duygusallığa kapıldım gercekten. Ablamda hiç olmadı mesela

Alırım aldırırm bilirsin

E peki nasıl kaldırıyorsunuz bu yükü seksü şempazem? Birikmiş var mı kredi ile mi? Bahsettiğin rakamlar çok yüksek

Ay hayır nolur etkilenme ben ilkinde güle oynaya girdim çok mutluydum şimdi 3.5 yaşında kızım var ya değişik bir duygusallığa kapıldım gercekten. Ablamda hiç olmadı mesela ☺☺
Aaa benmde kizim 3 yas 1 aylik

Senin çocuk 1 mi canım?

Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Aynen canım 10 bin harcadık işte tüp bebeğe daha bunun transfer sonrasi iğneleri ilaçları hariç Allah yardım etsin rabbim herkese, içinde bize de
Sana kutsal zebraya çok dua ediyorum ve tabi tüm isteyenlere inşaallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız Rabbimiz yardimciniz olsun.

Alırım aldırırm bilirsin
Rosss bak bana yürüme,sana bı yürürüm akrep kocanın ardına sığınırsın
E peki nasıl kaldırıyorsunuz bu yükü seksü şempazem? Birikmiş var mı kredi ile mi? Bahsettiğin rakamlar çok yüksek
Off sorma cicim arabayı sattık, abisinden de bı miktar aldık yardım etti sağolsun derken birazda kredi fln Allah yardım etti şükür de işte boşa gittiyine de çok şükür bu günümüze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…