- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.581
Evet canım ikisi de belden.Sen de 2 sezaryen oldun dimi canm?
Bu arada geçmiş olsun iyileşirler inşaallah hemen
Canım epidural ol tavsiye ederim kesinlikle. Genel olma. Bebekleri ilk sen göreceksin, hemen odana geçip ten tene temas olacak.
Epidural sonrası tek dikkat etmen gereken şey ilk gün başını sağa sola çok çevirme, yoksa çok fena başın ağrır, epey şiddetli.
Buna dikkat eder ve sade kahve tüketirsen epidural yan etkisi baş ağrısı olmaz.
Haydaaa miyopmuydu kuaförSenin model tarzında istedim küt gibi bir şey kesti
Ben de öyle istiyorum ama tek gebeliklere göre erken olacağı için beni genel anesteziye almalarından korkuyorum. İlki belden uyusmaydi benim memnundum bunda da öyle istiyorum inşaallah.Canım epidural ol tavsiye ederim kesinlikle. Genel olma. Bebekleri ilk sen göreceksin, hemen odana geçip ten tene temas olacak.
Epidural sonrası tek dikkat etmen gereken şey ilk gün başını sağa sola çok çevirme, yoksa çok fena başın ağrır, epey şiddetli.
Buna dikkat eder ve sade kahve tüketirsen epidural yan etkisi baş ağrısı olmaz.
Ozaman senle bana gulsenden guzellikle veya zorla zorla dan dan dannnn sarkisini armagan ediyorumanladım kız :) ben kendim olarak cevap verdimdüz adam sabri gibiyim ben
Yarın gelecek misafirler için hazırlık telaşındayım
Sorma, çorbasını bile ben içiriyorum, yanımdan ayrılma ateşim çıktı, öldüm bittimÇok mu nazlı
Sağol canımGeçmiş olsun canmmNego
Hoş buldum canımarada kafayı yiyo site
hoşgeldin canım
Ben rahattım bonusum, genel de beni ürkütüyordu hep.Banada hep böyle dediler ben istemedim ama sen çok güzel anlattın epüdral olasım geldi
Genele göre daha sağlıklı tabi
GalibaHaydaaa miyopmuydu kuaför
Ay bende ilk genel sandım, sen zaten biliyor muşsun.Ben de öyle istiyorum ama tek gebeliklere göre erken olacağı için beni genel anesteziye almalarından korkuyorum. İlki belden uyusmaydi benim memnundum bunda da öyle istiyorum inşaallah.
Kolay gelsin canımYarın gelecek misafirler için hazırlık telaşındayım
Maşaallah canım misafirin hiç eksik olmuyorYarın gelecek misafirler için hazırlık telaşındayım
AhahahaBak halaaiçimi gıpraştırma kocama sardirma simdi
Yazdığın çok iyi oldu canım başımı hareket ettirme şeyini bilmiyordum mesela.Ay bende ilk genel sandım, sen zaten biliyor muşsun.
Kötü düşünme canım olumsuzu düşünme çağırma ❤
Kolay gelsinYarın gelecek misafirler için hazırlık telaşındayım
Ozaman senle bana gulsenden guzellikle veya zorla zorla dan dan dannnn sarkisini armagan ediyorum
Elimden geldiğince yazarım canım her zamanYazdığın çok iyi oldu canım başımı hareket ettirme şeyini bilmiyordum mesela.Tecrübelerinden bilginden her zaman yararlanmaya hazırım
Sorma, çorbasını bile ben içiriyorum, yanımdan ayrılma ateşim çıktı, öldüm bittim
Sağol canım ❤
Hoş buldum canım
Ben rahattım bonusum, genel de beni ürkütüyordu hep.
Galiba
Ay bende ilk genel sandım, sen zaten biliyor muşsun.
Kötü düşünme canım olumsuzu düşünme çağırma ❤
Kolay gelsin canım
Ben hala.korkuyorm sezeryandanben de sezeryandan çok korkuyodumhala çok korkuyorum
maşallah sizleregüçlü kadinlarsiniz
Yumurta 3 gün canlı kalıyor,yarını iyi değerlendirinKertenkelelerim ben geldim
Size bugün saat 16. 01 'ekadar küsmüştüm. 16.02 itibariyle sizinle barıştım haberiniz olsun.
Ayrıca ben kızın geyşamda gözü var demedim lütfen, böyle şeyler okuyunca küsme süremi 16.11'e kadar uzatacaktım da hadi neyse dedim. Kızı asla suçlamıyorum böyle bir yakıştırma yapmadım
Neyse bu konuyu tarihe gömerek yeni bir konuyu açıyorum izninizle
Yarın 1 Kasım malumBazı bir takım çalışmalara başlıyacağımızı biliyorsunuz, anlarsınız ya
Ben yarının özel olmasını istiyorum. Geyşam izinli, evde olacak. Ben de 3 ü biraz geçe evde oluyorum.
Neler önerirsiniz. Nasıl bir ambiyas yaratayımşöyle romantik olsun
Bu arada kadere bakın ki sanırım ben akıntımdan anladığım kadarıyla bugün yumurtluyorum ama yapacak birşey yok, 1 kasımdan önce oluşacak gebelik yasak. Napalım belki yarın da yumurtalarım
Muhteşem romantik fikirlerinizi bekliyorum
Kursum 4 Kasım pazartesi başlıyor kelebeğim. Hiç hatırlatma
Farkındayım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Mecburiyet sandanım, ben doğum sancısı, tuşe muayeneler sonrası son anda girdim sezeryana. Bebeğin sağlığı söz konusu olunca korksan da, istemesen de giriyorsun işteben de sezeryandan çok korkuyodumhala çok korkuyorum
maşallah sizleregüçlü kadinlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?