Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Banada hep böyle dediler ben istemedim ama sen çok güzel anlattın epüdral olasım geldi
Genele göre daha sağlıklı tabi

Ben de öyle istiyorum ama tek gebeliklere göre erken olacağı için beni genel anesteziye almalarından korkuyorum. İlki belden uyusmaydi benim memnundum bunda da öyle istiyorum inşaallah.

Sorma, çorbasını bile ben içiriyorum, yanımdan ayrılma ateşim çıktı, öldüm bittim
Geçmiş olsun canmm Nego
Sağol canım
arada kafayı yiyo site
hoşgeldin canım
Hoş buldum canım
Banada hep böyle dediler ben istemedim ama sen çok güzel anlattın epüdral olasım geldi
Genele göre daha sağlıklı tabi
Ben rahattım bonusum, genel de beni ürkütüyordu hep.
Haydaaa miyopmuydu kuaför
Galiba
Ben de öyle istiyorum ama tek gebeliklere göre erken olacağı için beni genel anesteziye almalarından korkuyorum. İlki belden uyusmaydi benim memnundum bunda da öyle istiyorum inşaallah.
Ay bende ilk genel sandım, sen zaten biliyor muşsun.
Kötü düşünme canım olumsuzu düşünme çağırma
Yarın gelecek misafirler için hazırlık telaşındayım
Kolay gelsin canım

Ay bende ilk genel sandım, sen zaten biliyor muşsun.
Kötü düşünme canım olumsuzu düşünme çağırma ❤
Yazdığın çok iyi oldu canım başımı hareket ettirme şeyini bilmiyordum mesela. Tecrübelerinden bilginden her zaman yararlanmaya hazırım

ben de sezeryandan çok korkuyodum hala çok korkuyorum

maşallah sizlere güçlü kadinlarsiniz

B Brunello Cicinelli hahahahahahah

Ya çok güldüm nihahahaahhaah yazık hiç cevapta vermemişsin yalnız öğlen yazdıklarına boşvermişlik seviyem kalp ben

Eşine bu 4-5 günün önemli olduğunu ve bu gece olmasa bile kalan 4 gecenin de önemli olduğunu açıkla brom
Ya da anneni Doğum kontrol yöntemi olarak görmekten bu gece acilen vazgeç

Yumurta 3 gün canlı kalıyor,yarını iyi değerlendirin

ben de sezeryandan çok korkuyodum hala çok korkuyorum

maşallah sizlere güçlü kadinlarsiniz
Mecburiyet sandanım, ben doğum sancısı, tuşe muayeneler sonrası son anda girdim sezeryana. Bebeğin sağlığı söz konusu olunca korksan da, istemesen de giriyorsun işte normal doğum içimde ukde kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…