Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amin canım inşallah ikimizede öyle düşünme iyiyi çağır güzeli çağır inşallah sağlıkla çözülcek embiryoların

Hahahahaha
Sana akrepten siginiyorm.onu nabicaz

Sana kutsal zebraya çok dua ediyorum ve tabi tüm isteyenlere inşaallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız Rabbimiz yardimciniz olsun.
Ahh nihalim sağolasın o kadar dualara ihtiyacımiz var ki çok zor süreçlermis bunlar,rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin ama nasipte bu günleri yaşamakta varmış işte,
inşallah sen hayırlı doğumlar yaparsın bize mujdelersin,bizde hamile kalir sizlere mujdeleriz kutsal zebra dilosum ben minik kalp ve daha isteyen nicelerimiz inşallah

canım umudunu yitirme kendini yüksek tut daha donmuş embiryoların var valla sizler umutsunuz bana böyle şeyler deme bnide üzme. allah yardım etcek ben inanıyorum

canım umudunu yitirme kendini yüksek tut daha donmuş embiryoların var valla sizler umutsunuz bana böyle şeyler deme bnide üzme. allah yardım etcek ben inanıyorum
Canım lütfen etkilenme sen benden valla ben psikolojik olarak biraz yıprandım sadece ondan böyle diyorum içimi dökmek maksatlı,ama inşallah Allah sizin yüzünüze güler de sen bize umut olursun tuttu diye mujdelersin dilerim

İnşaallah canım evet sen cicim minikkalp dilos zebra. İnşaallah hepinizin güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle

Maşaallah canimmm. Sizin gibi 2 ve 3 kez olanları okuyunca bana da hiç geliyor Allah razı olsun

Ay hiç delirme cici çok güldürdü kocan beni valla Allah iyiliğini versin yazık şu adama kıyma artık isyan ettirme de yolla anneni kız yazıktır günahtır adama ahaha yaa akşam akşam

Maşaallah canimmm. Sizin gibi 2 ve 3 kez olanları okuyunca bana da guc geliyor Allah razı olsun

Ay hiç delirme cici çok güldürdü kocan beni valla Allah iyiliğini versin yazık şu adama kıyma artık isyan ettirme de yolla anneni kız yazıktır günahtır adama ahaha yaa akşam akşam
Yemin ederim sinirlerim bozuldu ben spor yapmaya gidiyorum sinir kaslarımı gevşetmem lazım
Gelirim sonra

amin canım inşallah olsun dertleşelim içimizde ki yük hafiflesin. gerçekten maddi anlamda çok yorucu bir durum. ben devlette yapacağım ilk denemeyi 7bin tl felan tutuyor tahminlerime göre ama allah büyük asgari ücretle çalışıyorum kenara para atamıyoruz bile bunlar hep sıkıntı. bi belirsizlik var bu daha büyük yük oluyor belki omuzlarına ama ben hep o küçük ışığa tutunmak istiyorum sende öyle yap. ama güzel kalbini ferah tut ruhunu bedenini rahatlat. bebeğe değil beslenmene odaklan deki bugun dileğim için su içeceğim fındık yiyeceğim kendime iyi bakacağım :) valla ben böyle yapıyorum. düşün bide tüplerim yok doğal yolla hamile kalma ihtimalim bile yok. ama ben bunları sildim kafamdan. ben o küçük ışığı yakalicam diyorum sende de. belki tedaviden sonra kendiliğinden olcak en kötü düşüncen bile bu olsun kuzum

ahahaah kıyamam dicem enişteye bide yolla anneni demiş kaçırmayın anam sizde giy saten geceliğini al sana özel masaya yumrukları vurun ve ciciyi artık ikna edin ahha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…