- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.541
Amin canım inşallah saolasindonmuş embriyolar var çok şükür ama işte çözülürken ölme gibi durumları var her embriyonun ondan endişeliyim biraz inşallah bişey olmaz sizde hayırla bu süreçleri atlatır tez vakitte hamile kalırsın inşallah canım Allah gönlüne göre versin ❤
İyiyim canım emoji beni benden aldi
Ne çektin su yakuzadan ben ciciallah hidayet versin su kadına:)
Aynen canım 10 bin harcadık işte tüp bebeğe daha bunun transfer sonrasi iğneleri ilaçları hariçAllah yardım etsin rabbim herkese, içinde bize de
Yaa geçmiş olsun canım,iyileşsinlerde kritik sonra da olsa olur :)
HahahahahaRosss bak bana yürüme,sana bı yürürüm akrep kocanın ardına sığınırsın
Off sorma cicim arabayı sattık, abisinden de bı miktar aldık yardım etti sağolsun derken birazda kredi fln Allah yardım etti şükür de işte boşa gittiyine de çok şükür bu günümüze
Ahh nihalim sağolasın o kadar dualara ihtiyacımiz var ki çok zor süreçlermis bunlar,rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin ama nasipte bu günleri yaşamakta varmış işte,Sana kutsal zebraya çok dua ediyorum ve tabi tüm isteyenlere inşaallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız Rabbimiz yardimciniz olsun.
Rosss bak bana yürüme,sana bı yürürüm akrep kocanın ardına sığınırsın
Off sorma cicim arabayı sattık, abisinden de bı miktar aldık yardım etti sağolsun derken birazda kredi fln Allah yardım etti şükür de işte boşa gittiyine de çok şükür bu günümüze
Amin canım inşallahamin canım inşallah ikimizede öyle düşünme iyiyi çağır güzeli çağır inşallah sağlıkla çözülcek embiryoların
Ahaha o zmn yandın akrepte bende birbirimizden beteriz arada kaldınHahahahaha
Sana akrepten siginiyorm.onu nabicaz
Canım lütfen etkilenme sen benden valla ben psikolojik olarak biraz yıprandım sadece ondan böyle diyorum içimi dökmek maksatlı,ama inşallah Allah sizin yüzünüze güler de sen bize umut olursun tuttu diye mujdelersin dilerimcanım umudunu yitirme kendini yüksek tut daha donmuş embiryoların var valla sizler umutsunuz bana böyle şeyler deme bnide üzme.allah yardım etcek ben inanıyorum
İnşaallah canım evet sen cicim minikkalp dilos zebra. İnşaallah hepinizin güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyleAhh nihalim sağolasın o kadar dualara ihtiyacımiz var ki çok zor süreçlermis bunlar,rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin ama nasipte bu günleri yaşamakta varmış işte,
inşallah sen hayırlı doğumlar yaparsın bize mujdelersin,bizde hamile kalir sizlere mujdeleriz kutsal zebra dilosum ben minik kalp ve daha isteyen nicelerimiz inşallah❤
Maşaallah canimmm. Sizin gibi 2 ve 3 kez olanları okuyunca bana da hiç geliyor Allah razı olsunGenel anestezi ile 3 kere sezeryan oldumJawlensky 3.de dr çok dedi belden yapalım diye yok dedim uyumalıyım.
Belden olurkende hafif uyutabiliyolar seni.
5 saatte ayılma olur mu 1 saat. 15 dk çocuk çıkıyo zaten gerisi dikiş toparlama düzeltme :)
Ay hiç delirme cici çok güldürdü kocan beni valla Allah iyiliğini versinEki Görüntüle 2550029 Eki Görüntüle 2550030 Eki Görüntüle 2550031 Eki Görüntüle 2550032
Ya sabır ya selamet. Risk alamayız nedir yav, sanki bu ay bebek olmazsa kesecekler bizi, neyin riskiyse
Güleyim mi ağlayayım mı kızlar öldürecek bu adam beni.
Vallahi sinirlenmeye başladım, saatlere bakar mısınız 12 den beri dil döküyor şaka gibi
ByNkoaLa
poncikvegece
C Cay6
Jawlensky
K Kendinisevenbirii
minik kalp0753
kk birinci noteri
Maşaallah canimmm. Sizin gibi 2 ve 3 kez olanları okuyunca bana da hiç geliyor Allah razı olsun
Maşaallah canimmm. Sizin gibi 2 ve 3 kez olanları okuyunca bana da guc geliyor Allah razı olsunGenel anestezi ile 3 kere sezeryan oldumJawlensky 3.de dr çok dedi belden yapalım diye yok dedim uyumalıyım.
Belden olurkende hafif uyutabiliyolar seni.
5 saatte ayılma olur mu 1 saat. 15 dk çocuk çıkıyo zaten gerisi dikiş toparlama düzeltme :)
Yemin ederim sinirlerim bozuldu ben spor yapmaya gidiyorum sinir kaslarımı gevşetmem lazımAy hiç delirme cici çok güldürdü kocan beni valla Allah iyiliğini versinyazık şu adama kıyma artık isyan ettirme de yolla anneni kız yazıktır günahtır adama ahaha yaa akşam akşam
Canım lütfen etkilenme sen benden valla ben psikolojik olarak biraz yıprandım sadece ondan böyle diyorum içimi dökmek maksatlı,ama inşallah Allah sizin yüzünüze güler de sen bize umut olursun tuttu diye mujdelersin dilerim❤
Aminn cumlemizinkiniMaşaallah Allah bağışlasın
Eki Görüntüle 2550029 Eki Görüntüle 2550030 Eki Görüntüle 2550031 Eki Görüntüle 2550032
Ya sabır ya selamet. Risk alamayız nedir yav, sanki bu ay bebek olmazsa kesecekler bizi, neyin riskiyse
Güleyim mi ağlayayım mı kızlar öldürecek bu adam beni.
Vallahi sinirlenmeye başladım, saatlere bakar mısınız 12 den beri dil döküyor şaka gibi
ByNkoaLa
poncikvegece
C Cay6
Jawlensky
K Kendinisevenbirii
minik kalp0753
kk birinci noteri
hoşbuldum fıstığımnapiyosun nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?