- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.621
Boşunamı izledin o kadar mügeyi itiraz edip işkillenmelisin herşeyden. Hayallerimde zaten artık böylesin kendimi alamıyorum
Çoook hoş geldinHellö ben geldim :))
Bende seni, gözlerim aradı, alıştımÇok hoş buldum seni görünce negom ❤
Limonlu cheescake
Sigara böreği
Patlıcanlı kanepeler
Çekyat
Patates salatası
Kısır
Sarma
Yarın zamanım olursa kek yaparım belki
Olmamış, uyumsuz denilmiş mi diye bakmaya geldim. Onayladıysanız sıkntı yok. Bir de milföyden pizzalar yaptım söylemeyi unutmuşumVay vay vay
Ellerine sağlık
En sevdiğim çekyat zaten
Bende seni, gözlerim aradı, alıştım
Vallahi vururum seni :)))
Düşünsene duruşmanın ortasında ayağa kalkıp beni çıldırtmak mı istiyosun sen diye başlarmışım
Olmamış, uyumsuz denilmiş mi diye bakmaya geldim. Onayladıysanız sıkntı yok. Bir de milföyden pizzalar yaptım söylemeyi unutmuşum
Olmamış, uyumsuz denilmiş mi diye bakmaya geldim. Onayladıysanız sıkntı yok. Bir de milföyden pizzalar yaptım söylemeyi unutmuşum
İşte buuu yaa bu şekilde olmalısın orda
Acil İnternet temin edile o vakitValla ben de burayı özlemişim
İnternetim yoktu kurum bilgisayarından girdim bir iki kez, o klavye de f klavye delirtti beni
Cheesecake var o sade bile yeterOlmamış, uyumsuz denilmiş mi diye bakmaya geldim. Onayladıysanız sıkntı yok. Bir de milföyden pizzalar yaptım söylemeyi unutmuşum
Acil İnternet temin edile o vakit
Vay vay vay, enişteyeEşim de bugün yazmış yazmış ulaşmamış, gelince İnternetin mi yok senin dedi
Evet dedim bitmiş süresi dolmuş
Ya kıyamam neden bana söylemiyorsun oralarda internetsiz ne yaptın diyor
Yarın yapacak paket
Vay vay vay, enişteyepuan
Ellerine sağlık dokturmussunOlmamış, uyumsuz denilmiş mi diye bakmaya geldim. Onayladıysanız sıkntı yok. Bir de milföyden pizzalar yaptım söylemeyi unutmuşum
Bak ya adam yaranamıyorYav he 100 puanmış
Off bugün adliyede de enişte bey enişte bey diye bahsedip durdular, dün aramis bi ton şey sormuş, izinle ilgili saatlerle ilgili
Eşiniz aradı dün tosia hanım enişte beyle konuştuk diyor adam
Bak ya adam yaranamıyor
İzini bırakmış yani senin çalışma alanına
Ayyyy koptumHahahah gelir gelmez sormaya başladı
Kaç kadın var, kaç erkek var
Benim şu an olduğum birimde genelde yer belli olana kadar doğum izninden dönenler filan oluyormuş demiştim ilk geldiğimde
6 7 tane erkek var diyorum hepsi doğurup da mı gelmiş diye laf sokuyor bana
Ayyyy koptum
İşin var her gün senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?