- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.641
Sorma yani şimdiden başladık :))
Geçen sene önceki mahkememde de hakime takmıştı kafayı. Çok gençmiş öyle hakim mi olurmuş, neden hakime kahve yapıyormuşum
Çok bunaltıcı derece de değilse bence de hoş.Ahh negom ahh
Hem hoşuma gidiyor bu halleri hem komik geliyor, gören de beni adriana lima filan zanneder. Diyorum gözünde nasıl güzelsem demek ki
Çok bunaltıcı derece de değilse bence de hoş.
Adriana da kim, kocanın gözünde sen daha güzelsindir
Hayır hakimler sanki yaşlı doğuyor
Ben hala.korkuyorm sezeryandan
Kızın uyudu mu tosiHahahah demişti ki hakim denilince benim gözümde hulusi kentmen tipli biri canlanmıştı
Bizim hakim 38-40 yaşında spor yapan fit bir adamdı, şaşırdı haliyle
Çok bunaltıcıydı eskiden ama artık değil çok şükür kuzum ya, böyle sakalasiyoruz eğleniyoruz yani :)) ama sorular hep aynı, kaç erkek var kaç kadın var
Kızın uyudu mu tosi
Mecburiyet sandanım, ben doğum sancısı, tuşe muayeneler sonrası son anda girdim sezeryana. Bebeğin sağlığı söz konusu olunca korksan da, istemesen de giriyorsun iştenormal doğum içimde ukde kaldı
Oyy hasret gidermece. İş sayesinde onun da uykuları düzene girer inşaallahEvet canım uyudu yanına uzandım ben de :)
Bence çok hoş ve elit bir menü. Tam hameceyime yakışır.
Cheesecake var o sade bile yeter
Sağolun kızlarEllerine sağlık dokturmussun
Orduya benzer bişey geliyor sandım
Limonlu cheescake
Sigara böreği
Patlıcanlı kanepeler
Çekyat
Patates salatası
Kısır
Sarma
Yarın zamanım olursa kek yaparım belki
Oyy hasret gidermece. İş sayesinde onun da uykuları düzene girer inşaallah
Sancı stresine dayanamadı minik bey, kalp atışları düştü, apar topar sezeryan.hadi yabebek mi gelemedi negom sana bebeğe bisey olmamis ya önemli olan da o
belki üçüncü normal olur senin de hemdenemelisin
Sancı stresine dayanamadı minik bey, kalp atışları düştü, apar topar sezeryan.
Yok cınım almıyım ben daha
Sancı stresine dayanamadı minik bey, kalp atışları düştü, apar topar sezeryan.
Yok cınım almıyım ben daha
Çok şükür sağlıkla almışsın bebegini kucağına, benimde 3 gün 5 cm sancim oldu ama sezeryanla almadılar benide bebegim mosmor doğdu kordonunu kestiler çocuk bıraktı birden kendini öldü sanmistim, Bende beni sezeryana alın demistim hepBenim de öyle oldu biliyor musun, 3 gün sancı çektim bir türlü düzene giremedi sancılar, açılma 3 cm geçmedi. Meğer rahmim kalp şeklindeymiş bebek inemiyormuş kanala. Iyi ki normal doğum diye tutturmadım, strese giriyordu bebek. Doktorum korkutmadan aldı beni sezaryene ama sonra söyledi riskliydi durum diye. Yine doğum yaparsan yine sezaryen olman lazım dedi
I inessa armand beybihoşgeldin kuzum
ilk günün güzel geçmiş çok sevindim☺
bebis de artık daha düzenli uyur bence.
ne kadar sürede belli olcakmis yerin :)
Çok şükür sağlıkla almışsın bebegini kucağına, benimde 3 gün 5 cm sancim oldu ama sezeryanla almadılar benide bebegim mosmor doğdu kordonunu kestiler çocuk bıraktı birden kendini öldü sanmistim, Bende beni sezeryana alın demistim hep
Benim 6 cm olmuştu. Rahim vs her şey normaldi kuzum ama ben çok ağlayarak girdim, takmıştım normal doğuma. Ve iki yıl neredeyse kabullenemedim yaşadığım şeyi.Benim de öyle oldu biliyor musun, 3 gün sancı çektim bir türlü düzene giremedi sancılar, açılma 3 cm geçmedi. Meğer rahmim kalp şeklindeymiş bebek inemiyormuş kanala. Iyi ki normal doğum diye tutturmadım, strese giriyordu bebek. Doktorum korkutmadan aldı beni sezaryene ama sonra söyledi riskliydi durum diye. Yine doğum yaparsan yine sezaryen olman lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?