Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh negom ahh

Hem hoşuma gidiyor bu halleri hem komik geliyor, gören de beni adriana lima filan zanneder. Diyorum gözünde nasıl güzelsem demek ki
Çok bunaltıcı derece de değilse bence de hoş.
Adriana da kim, kocanın gözünde sen daha güzelsindir
Hayır hakimler sanki yaşlı doğuyor

Çok bunaltıcı derece de değilse bence de hoş.
Adriana da kim, kocanın gözünde sen daha güzelsindir
Hayır hakimler sanki yaşlı doğuyor

Hahahah demişti ki hakim denilince benim gözümde hulusi kentmen tipli biri canlanmıştı
Bizim hakim 38-40 yaşında spor yapan fit bir adamdı, şaşırdı haliyle
Çok bunaltıcıydı eskiden ama artık değil çok şükür kuzum ya, böyle sakalasiyoruz eğleniyoruz yani :)) ama sorular hep aynı, kaç erkek var kaç kadın var

Kızın uyudu mu tosi

Mecburiyet sandanım, ben doğum sancısı, tuşe muayeneler sonrası son anda girdim sezeryana. Bebeğin sağlığı söz konusu olunca korksan da, istemesen de giriyorsun işte normal doğum içimde ukde kaldı

hadi ya bebek mi gelemedi negom sana bebeğe bisey olmamis ya önemli olan da o
belki üçüncü normal olur senin de hem denemelisin

hadi ya bebek mi gelemedi negom sana bebeğe bisey olmamis ya önemli olan da o
belki üçüncü normal olur senin de hem denemelisin
Sancı stresine dayanamadı minik bey, kalp atışları düştü, apar topar sezeryan.
Yok cınım almıyım ben daha

Benim de öyle oldu biliyor musun, 3 gün sancı çektim bir türlü düzene giremedi sancılar, açılma 3 cm geçmedi. Meğer rahmim kalp şeklindeymiş bebek inemiyormuş kanala. Iyi ki normal doğum diye tutturmadım, strese giriyordu bebek. Doktorum korkutmadan aldı beni sezaryene ama sonra söyledi riskliydi durum diye. Yine doğum yaparsan yine sezaryen olman lazım dedi

oy kıyamam ben ona hassas beybisi demekki annesi
herkes strese direnmek zorunda mi adam hakli
arada sana hatira bi kesi birakmis işte

Çok şükür sağlıkla almışsın bebegini kucağına, benimde 3 gün 5 cm sancim oldu ama sezeryanla almadılar benide bebegim mosmor doğdu kordonunu kestiler çocuk bıraktı birden kendini öldü sanmistim, Bende beni sezeryana alın demistim hep

I inessa armand beybi hoşgeldin kuzum
ilk günün güzel geçmiş çok sevindim
bebis de artık daha düzenli uyur bence.

ne kadar sürede belli olcakmis yerin :)

Hiç bilemiyorum, bana kalsa uzun zaman belli olmasa da olur şu anki yerim çok güzel ve rahat :)) korkuyorum eski mahkememe verirlerse diye orada katip eksikmiş.
Sağol kuzum inşallah güzel olack biraz daha içim rahatladı :)

Yaa sen de çok büyük tehlike atlamışsın çok geçmiş olsun. Çok şükür sağlıklı değil mi şu an bebeğin?
Ben sezaryen hiç istemiyordum ameliyattan çok korkarım hep. Doktor da biliyordu bunu.

Benim 6 cm olmuştu. Rahim vs her şey normaldi kuzum ama ben çok ağlayarak girdim, takmıştım normal doğuma. Ve iki yıl neredeyse kabullenemedim yaşadığım şeyi.
Sonra sonra mantığım devreye girdi. Mesela bende kist vardı, hamilelikte o erimiş yumurtama yapışmış, Dr onu temizledi patolojiye gönderdi, sezaryen olunca, normal doğum olsa bu farkedilmeyecekti belki de kötü sonuçlar olacaktı diyorum.
Benim rahim yana dönük biraz tek sıkıntım oydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…