Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gene uyanmasını gelmesini bekliyordum BN uykumde dovuyirm adamı bni aldatti diye
Bi kalktı gece noluyo yaaaa diyooo kimdi o şıllık diom ne Dion sen dio bu ara da hala dovuyirm agliorm bi yandan ama gozlerm kapalı ahahhahabaha

İç iç çay iyidir
Kız içime doğdu sizin bu konuşma başka odada son bulacak
Doğru bildin limonsuzum ya önce dövüş sonra seviş pek olmadı ama kaçarı da olmadısabah sabah akdjsjd

kız yazık beee

ama sen yay burcuydun demi. benim kocam da senin gibi

Rüya olduğunu bildiğim için kendimi tutuyom diyo kötü rüya görünce yoksa ben görürmüsüm günümü
Ahaha şuan en iyi ben anlarim senin kocayı

Kız ahaha yaa bu gardiyanların çektiği ney bizden rosscum bı diyiver hele

Kız ahaha yaa bu gardiyanların çektiği ney bizden rosscum bı diyiver hele
Ahahahah bilmiyitm rüya da bile başka kadını hazmedemiyirm sen düşün guzelm gerçi bnce hic bi kadın hazmedemiyir
Adamlar bi mahkumlarla bi bizle uğraşmaktan iyice delirdiler :ad
Son durum.ne kuzum :)

Ahahahah bilmiyitm rüya da bile başka kadını hazmedemiyirm sen düşün guzelm gerçi bnce hic bi kadın hazmedemiyir
Adamlar bi mahkumlarla bi bizle uğraşmaktan iyice delirdiler :ad
Son durum.ne kuzum :)
Akdjsjd aynen ya valla benim gibisini buldun da bunuyosun diyor bazen eşimhihh o benim iyiligimden aslında diyorum bende valla son durum şuan sbh ki koyucam çayı yeni koydum kahvaltı hazırlamakla meşgulüm,saat 11 buçuk oldusen anla

Kız dun sahilde saat 7 mi ne kizin biri küçük çocukla ilgileniyor gbi yapıp bizi suzuyor esimle nasıl ters ters baktm gorsen eşimin haberi yok yavrm
En sonunda anladı gitti yolarm atarim valla
Asil onlar bizim gbisini zor bulurlar yedikleri önünde yemedikleri yine önünde

Ben kızın tekine sen hayırdır diyip üstüne yürümüşlügüm var kocama baktı diye ama tüm bunlar yaşanırken benim eşimin tek derdi rezil olmaktien son kolumu çekiştiriyordu rezil ettin bizi bakmamistir sana öyle gelmiştir yürü gidelim herkes bize bakiyor fln diyodu

Rezil olursam olurm psikopatlik damarimiza basmasinlar uleynn
Erkeklerin de kiskanilmk hoşuna gidiyor bnce

Rezil olursam olurm psikopatlik damarimiza basmasinlar uleynn
Erkeklerin de kiskanilmk hoşuna gidiyor bnce
Aynen ya eve gelince de bı posta esimi haslamistim zaten rezillige tükürim,kız seni gözüyle cilvesiyle edasıyla yiycek ben rezil olmayalim diye cool cool takilicam mi diyip kavgayı patlatmistim

Aynen ya eve gelince de bı posta esimi haslamistim zaten rezillige tükürim,kız seni gözüyle cilvesiyle edasıyla yiycek ben rezil olmayalim diye cool cool takilicam mi diyip kavgayı patlatmistim
Bende patlatirim
Bnmki de patlatır
Kadının kıskançlığı neyse idare ediliyor da erkeğin ki daha zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…