- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.941
Sen gene uyanmasını gelmesini bekliyordum BN uykumde dovuyirm adamı bni aldatti diyeGünaydın kızlaraslında bugün ruh halim pek iyi degil az önce uyandım ve kalktım evde volta atıyorum sinirden eşimi bekliyorum şimdi bı gelsin nöbetten hele,duyun yaa ruyamda beni aldatiyorduuu kalleş pislik gebertesim var yemin ederim dünkü agirladigim misafir üzerine, yorgunluktan ağzım açık uyuyup gördüğüm bir abes rüya olugunu bildiğimden fazla yuklemicem,ama kafasını patlatmak istiyorum şuan
Doğru bildin limonsuzum yaİç iç çay iyidir
Kız içime doğdu sizin bu konuşma başka odada son bulacak
Ahaha şuan en iyi ben anlarim senin kocayıkız yazık beee
ama sen yay burcuydun demi. benim kocam da senin gibi
Rüya olduğunu bildiğim için kendimi tutuyom diyo kötü rüya görünceyoksa ben görürmüsüm günümü
Kız ahaha yaaSen gene uyanmasını gelmesini bekliyordum BN uykumde dovuyirm adamı bni aldatti diye
Bi kalktı gece noluyo yaaaa diyooo kimdi o şıllık diom ne Dion sen dio bu ara da hala dovuyirm agliorm bi yandan ama gozlerm kapalıahahhahabaha
Ben pek kötü açtım gözümü bu sbh amaGünaydın kızlarSağlıkli güzel bir sabaha gözlerinizi acmanizi dilerim.
Ahahahah bilmiyitm rüya da bile başka kadını hazmedemiyirm sen düşün guzelm gerçi bnce hic bi kadın hazmedemiyirKız ahaha yaabu gardiyanların çektiği ney bizden rosscum bı diyiver hele
Günaydın hosgeldinnnGünaydın kızlarSağlıkli güzel bir sabaha gözlerinizi acmanizi dilerim.
Akdjsjd aynen ya valla benim gibisini buldun da bunuyosun diyor bazen eşimAhahahah bilmiyitm rüya da bile başka kadını hazmedemiyirm sen düşün guzelm gerçi bnce hic bi kadın hazmedemiyir
Adamlar bi mahkumlarla bi bizle uğraşmaktan iyice delirdiler :ad
Son durum.ne kuzum :)
Ahaha şuan en iyi ben anlarim senin kocayı
Akdjsjd aynen ya valla benim gibisini buldun da bunuyosun diyor bazen eşimhihh o benim iyiligimden aslında diyorum bende valla son durum şuan sbh ki koyucam çayı yeni koydum kahvaltı hazırlamakla meşgulüm,saat 11 buçuk oldu sen anla
Hoş buldum canım..iyiyim çok şükür. Bu tatilde dört kilo aldım kara kara düşünüyorum. Disiplinli bir şeyler yapmam lazım...Günaydın hosgeldinnn
Nasılsın :)
Bende aldım vallahi yaaa baya hem de göbek bagladmHoş buldum canım..iyiyim çok şükür. Bu tatilde dört kilo aldım kara kara düşünüyorum. Disiplinli bir şeyler yapmam lazım...
Ay ben bı ruyayla adamı camdan atacak potansiyele sahibim sen ne diyon kızben sizi anlamak istemiyorum
nasil bu kadar etkileniyosunuz vay arkadaş
Ben kızın tekine sen hayırdır diyip üstüne yürümüşlügüm var kocama baktı diye
Kız dun sahilde saat 7 mi ne kizin biri küçük çocukla ilgileniyor gbi yapıp bizi suzuyor esimle nasıl ters ters baktm gorsen eşimin haberi yok yavrm
En sonunda anladı gitti yolarm atarim valla
Asil onlar bizim gbisini zor bulurlar yedikleri önünde yemedikleri yine önünde
Rezil olursam olurm psikopatlik damarimiza basmasinlar uleynnBen kızın tekine sen hayırdır diyip üstüne yürümüşlügüm var kocama baktı diyeama tüm bunlar yaşanırken benim eşimin tek derdi rezil olmakti en son kolumu çekiştiriyordu rezil ettin bizi bakmamistir sana öyle gelmiştir yürü gidelim herkes bize bakiyor fln diyodu
Aynen ya eve gelince de bı posta esimi haslamistim zatenRezil olursam olurm psikopatlik damarimiza basmasinlar uleynn
Erkeklerin de kiskanilmk hoşuna gidiyor bnce
Bende patlatirimAynen ya eve gelince de bı posta esimi haslamistim zatenrezillige tükürim,kız seni gözüyle cilvesiyle edasıyla yiycek ben rezil olmayalim diye cool cool takilicam mi diyip kavgayı patlatmistim
Bu aralar zaten benim içime düzgün şeyler doğmuyorDoğru bildin limonsuzum yaönce dövüş sonra seviş pek olmadı ama kaçarı da olmadı sabah sabah akdjsjd
Elbette hoşlarına gidiyor ama çaktırmıyorlarRezil olursam olurm psikopatlik damarimiza basmasinlar uleynn
Erkeklerin de kiskanilmk hoşuna gidiyor bnce
AynenBu aralar zaten benim içime düzgün şeyler doğmuyorhep fesatlık
Elbette hoşlarına gidiyor ama çaktırmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?