Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hizuran ile branşdaşsınız, hadi bir zümre yapın bakam
Ben alıştım artık ya sıkıntı yok, zevk bile almaya başladım. Mazoşist ruhum galip geldi. Acı kaçınılmazsa zevk alıyorum artık oh yeahhh

bence de fular ayrı bi hava katiyo. yaygin bi kullanimi da yok. gayet elegant oluyosun takınca. sen fularlarin efendisi olduğuna göre seçerken yardım edersin bana demi

takliti ben de sevmem. kpss alanda vardi beni taklit eden bi kadın. gıcık olurdum ya herseyimi inceleyip aynısını ya da çok benzerini alirdi giyerdi. sacimi kestirdim gitti ayni model kestirdi uyuz

eve gidince iki saat uyuyup sarj oluyo musun bari valla o yolları ceken bilir. ne zaman tayin alabiliyosun cici. suresi var mi

"su çok güzel gelsene" diyesim geldi cikom hoş geldin nabersin naparsin bakem
Benimde „hasemayi giyip hemen geliyorum“ diyesin geldi gii hosbuldum bacim herifimi gönderdim geldim Sen nördün

Benimde „hasemayi giyip hemen geliyorum“ diyesin geldi gii hosbuldum bacim herifimi gönderdim geldim Sen nördün

benimki de gece geldi birazdan gidecek sonra haftasonu yine yok sehir dışına cikicak

Gel bebeğim ayıpsın, ügretmen ügretir, ügretem acık seni Hem bak öğrencilerim çok komik ve eğlencelisiniz der, pişman olmazsın memnun da ederim Bir de sana şimdiden 100 puan verdim bile
Senin öğrencin olmak. Şeref duyarım önce bildiğin herbişeyi öğret sonra da 100 puan ver bana bebişim Senin meslek neydi canım?
Nassiniz bakam benim kertenkele bacilammm doldurmussunuz burayi
Hoş geldin

Bizimkilerin isi zor be benimkide nöbetci bugün ..

herkesin hayatı böyle gibi geliyo bana artık. sonra tatil piknik gezme fotoğrafları ve anıları karşıma çıkınca gerçek dünyaya geri dönüyorum hiç de normal değil

allah yardimcimiz olsun :)

herkesin hayatı böyle gibi geliyo bana artık. sonra tatil piknik gezme fotoğrafları ve anıları karşıma çıkınca gerçek dünyaya geri dönüyorum hiç de normal değil

allah yardimcimiz olsun :)
Aynen öyle valla hic biseyin planini programini yapamiyoruz ya telefon ilma hep acik olacak sessize bile alamaz benim herif bi kere aldi sessize uyudu taa beni aradilar düsün heran bi görev cikip gidebilir eli hep kapida .. niysee nörek bacim böyle idare edicez Allah korusun onlari ..

yıllık izinde bile geri cagirirlarsa diye hep açık o telefonlar

neyse Allah başka dert vermesin dediğin gibi napalim öyle böyle idare etcez

Normalden al bnce
Gerçi bize kalsa pırlanta anca keser bizi ama malum.hayat şartları imitasyona el veriyor normal de bileklik çok severm aşırı ince bileğim olduğu için pek yakıştıramam kendime ama küpe kolye bayilirm bnde ne zamandır almiorm aklıma geldi alayın tekrardan bari

ya kocam maasima karismicak bi kac odemeyi ustlenicem. onlar bitince de komple bana kalacak. o yüzden acaba direk pirlantalarla altınlarla mi başlayıp gitsem dedim. zaten çok ince varla yok arasi şeyleri seviyorum onlarla rahat ediyorum ben pahalı olmaz heralde

ince bilekte daha güzel duruyo bence kesinlikle alıp takmalisin.

parayı gorgusuzce harcamak istiyorum rosss kaç para ulen bi flüt nidalarini raki sofrasinda degil viskili sofrada atmak istiyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…