- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.901
Sabah altı çok erken kuzum ya... üzüldüm bak...Biz 8.45 te derse başlıyoruz on dakika da okuldayim. Senin yaşadıklarını ilk yıllarda ben de yaşadım. İleride rahat yılların olacak hiç merak etme.Benim branş Edebiyat...
Ayyy fular candır fular. En sevdiğim aksesuar. Her renk çeşit çeşit fularım vardır. Alerji yapmaz, kışın sıcak tutar, şık durur,asil görüntü katar. Yazın boyuna takamıyorum sıcaktan, bileğe doluyorum. Kolda da çok şık ve vamp bir hava katıyor. Okulda benim fularlardan sonra diğer öğretmenler de sırayla benim bağlama biçimimle fularlanınca uzun bir süre soğuyup takmaya ara vermiştim lanet olsun, taklidi hiç sevmem
Çok zor şeyler çekiyorum okula gidip gelene kadar sorma bebitom ama alıştım artık 5.yılım olacakacı kaçınılmazsa zevk almaya bak diye diye hoşuma gitmeye başladı Eve ağzım açık dilim dışarda varıyorum enerji mi kalır yav
Nassiniz bakam benim kertenkele bacilammm doldurmussunuz burayi
Benimde „hasemayi giyip hemen geliyorum“ diyesin geldi gii"su çok güzel gelsene" diyesim geldi cikomhoş geldin nabersin naparsin bakem
Benimde „hasemayi giyip hemen geliyorum“ diyesin geldi giihosbuldum bacim herifimi gönderdim geldim Sen nördün
Bizimkilerin isi zor be benimkide nöbetci bugün ..benimki de gece geldi birazdan gideceksonra haftasonu yine yok sehir dışına cikicak
Senin öğrencin olmak. Şeref duyarımGel bebeğim ayıpsın, ügretmen ügretir, ügretem acık seniHem bak öğrencilerim çok komik ve eğlencelisiniz der, pişman olmazsın memnun da ederim Bir de sana şimdiden 100 puan verdim bile
Senin meslek neydi canım?ne güzel siz çocuklar genclerle iç icesiniz. bana menopozlu teyzeler andropuzlu amcalar geliyo. alzheimer hastası falan da çok gelmişti bi ara. sonra ukala dumbelekleri herseyi ben bilirimci sinir bozucu meslek erbaplari....
yasama enerjimi aldilarlardi resmen
Hoş geldinNassiniz bakam benim kertenkele bacilammm doldurmussunuz burayi
HosbuldumSenin öğrencin olmak. Şeref duyarımönce bildiğin herbişeyi öğret sonra da 100 puan ver bana bebişim
Senin meslek neydi canım?
Hoş geldin
Bizimkilerin isi zor be benimkide nöbetci bugün ..
Senin öğrencin olmak. Şeref duyarımönce bildiğin herbişeyi öğret sonra da 100 puan ver bana bebişim
Senin meslek neydi canım?
Hoş geldin
Aynen öyle valla hic biseyin planini programini yapamiyoruz ya telefon ilma hep acik olacak sessize bile alamaz benim herif bi kere aldi sessize uyudu taa beni aradilar düsünherkesin hayatı böyle gibi geliyo bana artık. sonra tatil piknik gezme fotoğrafları ve anıları karşıma çıkınca gerçek dünyaya geri dönüyorumhiç de normal değil
allah yardimcimiz olsun :)
Aynen öyle valla hic biseyin planini programini yapamiyoruz ya telefon ilma hep acik olacak sessize bile alamaz benim herif bi kere aldi sessize uyudu taa beni aradilar düsünheran bi görev cikip gidebilir eli hep kapida .. niysee nörek bacim böyle idare edicez Allah korusun onlari ..
Allah razı olsum cnm benim❤kolay gelsin balbocuu o iş aşırı vakit aliyo zaten. Allah paranı da bereketli kılsın çok emek veriyosun
İvet kociskosenin balina derken kocişmi
evt bak agri yapar o cnm dikat et yarn yine bi git istrsen
Hahahahahah dilimi nasıl da çözmüş nasıl da biliyor yerim seniBalina diyorsa kesin akroştur. İyi birşey dediğinde kesin beni kasdediyordur,ByNkoaLa dili ve edebiyatını en iyi ben bilirim
Kız sen niye uyumadın böcük?
Normalden al bncedaha rahatca alacak maddi durumu elde edemedim yıllardır
şimdi yavaş yavaş almaya baslicam. işe döndüğümde de daha rahat olucam inşallah.
bu yaşıma kadar da doğru düzgün alışveriş yapamadığım için özellikle aksesuar konusunda sıkıntı büyük. mesela altın gümüş alıp mi kullansam yoksa daha uygun fiyata normal aksesuarları mi kullansam bilmiyorum
E neden üzgünsün o zamanBi bakin hele yaa ben aşık oldum yaaa(
Normalden al bnce
Gerçi bize kalsa pırlanta anca keser bizi ama malum.hayat şartları imitasyona el veriyornormal de bileklik çok severm aşırı ince bileğim olduğu için pek yakıştıramam kendime ama küpe kolye bayilirm bnde ne zamandır almiorm aklıma geldi alayın tekrardan bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?