Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aman limonsuz yav aşık olmayali kaç yıl oldu ben hatırlamıyorum ne zaman üzgün ne zaman mutluluklu olunuyodu belki bu evre üzücüdür
Ben tanıştım aşık oldum evlendim. Aramız iyiyken sevgiden öpücüklerle, aramız kötüyken de sinirden boğmak istiyorum

O pırlanta buraya geleceeeek değil
Bakar misiniz bir pırlanta set alabilir miyim diyeceksin şamdan
Mum ışığında evlilik dönümünü kutlarken şarabının içinden harika bi set çıkacak hahahahaha

Bende genelde sade ince zarif şeyleri seviyirm sade ve ben buradayım diyen cinsler

Disim de rahatsız nerden bildin kız
Kulagm için gidicz ins doktora ;(
İçime doğdu demekki kuzum Allah şifa versin canım hemen geçer inşAllah
Buarada cici nerelerde ya kaç saattir sesi çıkmıyor. İyi değil mi?

İyi madannom bugün arkadaşlarıyla buluştu yorulmustir sari civcivm
Aksama da pek kıymetli misafiri gelecekti

İyi madannom bugün arkadaşlarıyla buluştu yorulmustir sari civcivm
Aksama da pek kıymetli misafiri gelecekti
Allah belamı vermiş benim. Yatıya çat kapı misafir gelir mi yav. Yani ben misafir gelecek sanıyordum onlar yatıya geliyormuş meğer haberim yok. Şimdi onlarla uğraş içindeyim. Misafirlerimi öldürüp hapise girmezsem yarına kadar gelirim. Yarına kadar gelmemişsem beni unutun, siz devam edin

Asla olmaz bekliyorum seni sen kocacığının ağır nöbetlerine bile dayandın. Kaynana seni yıldıramaz

Günaydın kızlar aslında bugün ruh halim pek iyi degilaz önce uyandım ve kalktım evde volta atıyorum sinirden eşimi bekliyorum şimdi bı gelsin nöbetten hele,duyun yaa ruyamda beni aldatiyorduuu kalleş pislik gebertesim var yemin ederim dünkü agirladigim misafir üzerine, yorgunluktan ağzım açık uyuyup gördüğüm bir abes rüya olugunu bildiğimden fazla yuklemicem,ama kafasını patlatmak istiyorum şuan

günaydın canım :)

hiç ellesme adama yaaa. altı üstü rüya canını da sıkma. adam da sabah sabah hönk olmasin.

günaydın canım :)

hiç ellesme adama yaaa. altı üstü rüya canını da sıkma. adam da sabah sabah hönk olmasin.
Az önce aradı geliyprum ekmek alayim mi diye bende sen gel bakım hele yeter dedim,noluyo lan sesin soluğum değişmiş ne var yine hayırdır soyle diyorsen hele bı gel dedim kapadımçok yuklenmicem zatende iste:)

Günaydın tatlım
Patlat gözünü kır dişini bende görünce eşimden çıkarıyorum bide uyurken belinden aşağısını ört istersen

Günaydın tatlım ☺
Patlat gözünü kır dişini bende görünce eşimden çıkarıyorum bide uyurken belinden aşağısını ört istersen
Ahaha kız aslında benim gözümü şöyle okkalı bı limonsuz çay açacakta bakma iste önce bı eşimi haşlayım sonra çay koymaya gidicem rüya müya ama psikolojim alt üst oldu yeminle acısını cikartiyimda biraz eşimden rüyamda dahi dek durmayı öğrensin,korksun benden

İç iç çay iyidir
Kız içime doğdu sizin bu konuşma başka odada son bulacak

Az önce aradı geliyprum ekmek alayim mi diye bende sen gel bakım hele yeter dedim,noluyo lan sesin soluğum değişmiş ne var yine hayırdır soyle diyorsen hele bı gel dedim kapadımçok yuklenmicem zatende iste:)

kız yazık beee

ama sen yay burcuydun demi. benim kocam da senin gibi

Rüya olduğunu bildiğim için kendimi tutuyom diyo kötü rüya görünce yoksa ben görürmüsüm günümü

Sus kız
Ben senin yerine giderim hapse BN oldururm sen elini kana bulama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…