- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.921
E neden üzgünsün o zaman
Bi bakin hele yaa ben aşık oldum yaaa(
Ben tanıştım aşık oldum evlendim. Aramız iyiyken sevgiden öpücüklerle, aramız kötüyken de sinirden boğmak istiyorumaman limonsuz yav aşık olmayali kaç yıl olduben hatırlamıyorum ne zaman üzgün ne zaman mutluluklu olunuyodu belki bu evre üzücüdür
O pırlanta buraya geleceeeek değilya kocam maasima karismicak bi kac odemeyi ustlenicem. onlar bitince de komple bana kalacak. o yüzden acaba direk pirlantalarla altınlarla mi başlayıp gitsem dedim. zaten çok ince varla yok arasi şeyleri seviyorum onlarla rahat ediyorum benpahalı olmaz heralde
ince bilekte daha güzel duruyo bencekesinlikle alıp takmalisin.
parayı gorgusuzce harcamak istiyorum rossskaç para ulen bi flüt nidalarini raki sofrasinda degil viskili sofrada atmak istiyom
Disim de rahatsız nerden bildin kızByNkoaLa tatlım dişin nasıl oldu?
Yalan dostum ask diye birşey yokaşk güzel şey ya :) kalbe faydalı
anlat bakalım nasil oldu noldu
İçime doğdu demekki kuzumDisim de rahatsız nerden bildin kız
Kulagm için gidicz ins doktora ;(
İyi madannom bugün arkadaşlarıyla buluştu yorulmustir sari civcivmİçime doğdu demekki kuzumAllah şifa versin canım hemen geçer inşAllah
Buarada cici nerelerde ya kaç saattir sesi çıkmıyor. İyi değil mi?
Ouv o zaman güzeeeelİyi madannom bugün arkadaşlarıyla buluştu yorulmustir sari civcivm
Aksama da pek kıymetli misafiri gelecekti
Bana karşı duygularını böyle buradan mı açıklamak istiyorsun gerçekten, ben daha şatafatlı birşeyler beklemiştimBi bakin hele yaa ben aşık oldum yaaa(
İçime doğdu demekki kuzumAllah şifa versin canım hemen geçer inşAllah
Buarada cici nerelerde ya kaç saattir sesi çıkmıyor. İyi değil mi?
Allah belamı vermiş benim.İyi madannom bugün arkadaşlarıyla buluştu yorulmustir sari civcivm
Aksama da pek kıymetli misafiri gelecekti
Asla olmaz bekliyorum seniAllah belamı vermiş benim.Yatıya çat kapı misafir gelir mi yav. Yani ben misafir gelecek sanıyordum onlar yatıya geliyormuş meğer haberim yok. Şimdi onlarla uğraş içindeyim. Misafirlerimi öldürüp hapise girmezsem yarına kadar gelirim. Yarına kadar gelmemişsem beni unutun, siz devam edin
Günaydın kızlaraslında bugün ruh halim pek iyi degil az önce uyandım ve kalktım evde volta atıyorum sinirden eşimi bekliyorum şimdi bı gelsin nöbetten hele,duyun yaa ruyamda beni aldatiyorduuu kalleş pislik gebertesim var yemin ederim dünkü agirladigim misafir üzerine, yorgunluktan ağzım açık uyuyup gördüğüm bir abes rüya olugunu bildiğimden fazla yuklemicem,ama kafasını patlatmak istiyorum şuan
Az önce aradı geliyprum ekmek alayim mi diye bende sen gel bakım hele yeter dedim,noluyo lan sesin soluğum değişmiş ne var yine hayırdır soyle diyorgünaydın canım :)
hiç ellesme adama yaaa. altı üstü rüya canını da sıkma. adam da sabah sabah hönk olmasin.
Günaydın tatlımGünaydın kızlaraslında bugün ruh halim pek iyi degil az önce uyandım ve kalktım evde volta atıyorum sinirden eşimi bekliyorum şimdi bı gelsin nöbetten hele,duyun yaa ruyamda beni aldatiyorduuu kalleş pislik gebertesim var yemin ederim dünkü agirladigim misafir üzerine, yorgunluktan ağzım açık uyuyup gördüğüm bir abes rüya olugunu bildiğimden fazla yuklemicem,ama kafasını patlatmak istiyorum şuan
Ahaha kız aslında benim gözümü şöyle okkalı bı limonsuz çay açacakta bakma isteGünaydın tatlım ☺
Patlat gözünü kır dişinibende görünce eşimden çıkarıyorum bide uyurken belinden aşağısını ört istersen
İç iç çay iyidirAhaha kız aslında benim gözümü şöyle okkalı bı limonsuz çay açacakta bakma isteönce bı eşimi haşlayım sonra çay koymaya gidicem rüya müya ama psikolojim alt üst oldu yeminle acısını cikartiyimda biraz eşimden rüyamda dahi dek durmayı öğrensin,korksun benden
Az önce aradı geliyprum ekmek alayim mi diye bende sen gel bakım hele yeter dedim,noluyo lan sesin soluğum değişmiş ne var yine hayırdır soyle diyorsen hele bı gel dedim kapadım çok yuklenmicem zatende iste:)
Sus kızAllah belamı vermiş benim.Yatıya çat kapı misafir gelir mi yav. Yani ben misafir gelecek sanıyordum onlar yatıya geliyormuş meğer haberim yok. Şimdi onlarla uğraş içindeyim. Misafirlerimi öldürüp hapise girmezsem yarına kadar gelirim. Yarına kadar gelmemişsem beni unutun, siz devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?