- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.961
Yirim senin deliliğiniAynen
Yaaa deli deliği her yerde çekiyor yemnle
Kbb doktoruna gittim tam çatlak kadın ya
Kir birikmişYirim senin deliliğini
Hayırdır ne dedi ki doktor?
Ay ben bı ruyayla adamı camdan atacak potansiyele sahibim sen ne diyon kızherifine iyi davran bak ha
Sağ kulak sorunlu sol kulakta birşey yok aslında ikisi de ayni kulak sonuçta ama bak biri çalışıyor biri çalışmıyor Allahın isine bak diyooo
Aman tek sıkıntın bu olsun. Hem temizlik imandandırKir birikmiş
Kirlerimden arindim
Doktor çok kafaydi yaa tanımadığımız bir doktor ama on numaraydi cidden acidi acidi ay dedm kıpırdama kız daha çok acır sonra diotek sorun pislik olsun ya ben burdan rahatladim valla :)
geçmiş olsun ross :) :)
doktorun da süpermiş
Hahahaha aynen kuzum temizlendik geldikAman tek sıkıntın bu olsun. Hem temizlik imandandır
Doktor çok kafaydi yaa tanımadığımız bir doktor ama on numaraydi cidden acidi acidi ay dedm kıpırdama kız daha çok acır sonra dio
Açıldı mi dedi bilmiorm açılmadı sanki dedm
Dur iki dedikodunu yapayım da nasıl duycaksn diyorhahahahahaha
Saol canmm aynen tek derdmz bu olsun
Hahahaha aynen kuzum temizlendik geldik
Bende istiyorum böyle doktor yaDoktor çok kafaydi yaa tanımadığımız bir doktor ama on numaraydi cidden acidi acidi ay dedm kıpırdama kız daha çok acır sonra dio
Açıldı mi dedi bilmiorm açılmadı sanki dedm
Dur iki dedikodunu yapayım da nasıl duycaksn diyorhahahahahaha
Saol canmm aynen tek derdmz bu olsun
Hahahaha aynen kuzum temizlendik geldik
Bende istiyorum böyle doktor ya
Bana karşı duygularını böyle buradan mı açıklamak istiyorsun gerçekten, ben daha şatafatlı birşeyler beklemiştim
Birden oldu bence oda etkilendi benden. Zaten bikac aydir cok begenmistim ben onu bi kahvaltida. Ay bilmem yaa 2 senedir kimseye bakamiyodum hayırlısıyla bu sonn olsunda yuvami kurayim yaaşk güzel şey ya :) kalbe faydalı
anlat bakalım nasil oldu noldu
Hastane bahçesinde semaver yakarım ben onaben sana cay sever doktor bulacam limonsuzum
Hadi inşAllah diycem de hem aşık oldum diyorsun hemde cici ye yürüyorsun ne işBirden oldu bence oda etkilendi benden. Zaten bikac aydir cok begenmistim ben onu bi kahvaltida. Ay bilmem yaa 2 senedir kimseye bakamiyodum hayırlısıyla bu sonn olsunda yuvami kurayim ya
Açıldı daha iyi duyuyorum şuan herşeyitam bir çatlakmış
bu kafayla yaslanmaz da ne güzel
açıldı ama demi kulağın şimdi bı sıkıntı yok
Bende istiyorum böyle doktor ya
Birden oldu bence oda etkilendi benden. Zaten bikac aydir cok begenmistim ben onu bi kahvaltida. Ay bilmem yaa 2 senedir kimseye bakamiyodum hayırlısıyla bu sonn olsunda yuvami kurayim ya
Açıldı daha iyi duyuyorum şuan herşeyi
Hastane bahçesinde semaver yakarım ben ona
Tilkiden kediden daha iyi duyuyirm şuanşimdi senin yanında fısır fısır da konusulmaz hemen duyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?