Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben bı ruyayla adamı camdan atacak potansiyele sahibim sen ne diyon kız herifine iyi davran bak ha

ay onun o meymenetsiz suratı yetiyo zaten bana kuzum daha napcak pis adam sürekli tersliyo falan. en son yaka paça atcam evden o olacak

Sağ kulak sorunlu sol kulakta birşey yok aslında ikisi de ayni kulak sonuçta ama bak biri çalışıyor biri çalışmıyor Allahın isine bak diyooo

tek sorun pislik olsun ya ben burdan rahatladim valla :)
geçmiş olsun ross :) :)

doktorun da süpermiş

tek sorun pislik olsun ya ben burdan rahatladim valla :)
geçmiş olsun ross :) :)

doktorun da süpermiş
Doktor çok kafaydi yaa tanımadığımız bir doktor ama on numaraydi cidden acidi acidi ay dedm kıpırdama kız daha çok acır sonra dio
Açıldı mi dedi bilmiorm açılmadı sanki dedm
Dur iki dedikodunu yapayım da nasıl duycaksn diyor hahahahahaha
Saol canmm aynen tek derdmz bu olsun
Aman tek sıkıntın bu olsun. Hem temizlik imandandır
Hahahaha aynen kuzum temizlendik geldik

tam bir çatlakmış
bu kafayla yaslanmaz da ne güzel
açıldı ama demi kulağın şimdi bı sıkıntı yok

Bende istiyorum böyle doktor ya

Bana karşı duygularını böyle buradan mı açıklamak istiyorsun gerçekten, ben daha şatafatlı birşeyler beklemiştim

Seviyorum de dedik onuda demiyosun. Yok ben bu avradı almam. Bu avradda bağa varmaz zati. Bu aşk bburada biter

aşk güzel şey ya :) kalbe faydalı
anlat bakalım nasil oldu noldu
Birden oldu bence oda etkilendi benden. Zaten bikac aydir cok begenmistim ben onu bi kahvaltida. Ay bilmem yaa 2 senedir kimseye bakamiyodum hayırlısıyla bu sonn olsunda yuvami kurayim ya

Birden oldu bence oda etkilendi benden. Zaten bikac aydir cok begenmistim ben onu bi kahvaltida. Ay bilmem yaa 2 senedir kimseye bakamiyodum hayırlısıyla bu sonn olsunda yuvami kurayim ya
Hadi inşAllah diycem de hem aşık oldum diyorsun hemde cici ye yürüyorsun ne iş
B Brunello Cicinelli kuzum sen ne diyorsun bu işin sonucu ne olur

ayy inşallah güzel şeyler olur gönlüne göre olur herşey :) :)
benim arkadaşım da senin gibiydi evlendi çok da mutlu. neden olmasin ki yani :) hayatta herşey mümkün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…