Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canim sinifiyla alakasi yok mendebur bana dedi bazi ozel hastaneler 3 doktor onayi.istiyor kayit olusturmadan konus diye yol gosterdi .. saglk ocagndaki...

kaçta randevunuz. valla hava o kadar kirli ki penceresi acsam ev hava almiyo gibi geliyo tasimi taragimi toplayip ormana yerlesesim var

çıkınca haber ver limonsuzum inşallah hemen iyilesirler. benimki de dün soğuk soğuk terledi. isitamadim sonra kusunca rahatladi atesi normale döndü

Ya hadi hastalikta anlarim kuzum onuda abarttilar birazda gene neyse bu kural koyulduysa saglk ocagi dr lari veremiyisa hic verilmesin kimine verilmis kimi ozel yada devletten.al diye yonlendirilmis bu cesitlilik insani kizdiriyor . Bide devlete bile gitsek ssk li olsanda heyet raporu oldgu icin ucretliymis degisik isler . Ozele gidip alicam konustum tek doktorla hallediyormus bizim burdaki .

Senin cocuklar nasil oldular sen nasilsin kuzummm cay demleyeym mi sana cay icebiliyonmu bu hengamede

Kuzum geçmiş olsun hala hasta mı?

Kıyamam ya. Aynen öyle hava kötü. Zaten biz zor dayaniyoruz minicik bebeler ne yapsin
Tamam canım yazarim
Bu durumda haklısın en iyisi özele git hallet işini. Bu sabah biraz daha iyiler canım çayımı içtim teklifin için teşekkür ederim tatlım

Allah daha cok iyilik versin can im gecms olsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…