- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.821
Yok canim sinifiyla alakasi yok mendebur bana dedi bazi ozel hastaneler 3 doktor onayi.istiyor kayit olusturmadan konus diye yol gosterdi .. saglk ocagndaki...dediğim kişi kurumun şoförü , onun ehliyeti e sınıfı sanırım, 3 dra yönlendirilmiş, hepsi ayrı ayrı para alıyormuş, kafası bozulmuş, özele gidiyorum şimdi demişti,
senin b sınıfıysa daha az dra gönderilme ihtimalin de var,
Bugün randevumuz var canım götürcem ikisini de. Sizde oğlunla hasta olmuşsunuzAllah şifa versin inşAllah canım benim
Tam iyilesmediler canım. Dün gece kaç kere ateslerine baktım çıkmasın diye hatırlamiyorum bile
Dün bir şişe antibiyotik alabilmek için 46 TL verdimher gitmemizde muayene ücreti diyorlar resmen.
Ya hadi hastalikta anlarim kuzum onuda abarttilar birazda gene neyse bu kural koyulduysa saglk ocagi dr lari veremiyisa hic verilmesin kimine verilmis kimi ozel yada devletten.al diye yonlendirilmis bu cesitlilik insani kizdiriyor . Bide devlete bile gitsek ssk li olsanda heyet raporu oldgu icin ucretliymis degisik isler . Ozele gidip alicam konustum tek doktorla hallediyormus bizim burdaki .Bugün randevumuz var canım götürcem ikisini de. Sizde oğlunla hasta olmuşsunuzAllah şifa versin inşAllah canım benim
Tam iyilesmediler canım. Dün gece kaç kere ateslerine baktım çıkmasın diye hatırlamiyorum bile
Dün bir şişe antibiyotik alabilmek için 46 TL verdimher gitmemizde muayene ücreti diyorlar resmen.
füze atar mi alsam tank mi diye düşünüyorumdiğer türlü basit silahlar kurtarmayacak beni
Bugün randevumuz var canım götürcem ikisini de. Sizde oğlunla hasta olmuşsunuzAllah şifa versin inşAllah canım benim
Kıyamam ya. Aynen öyle hava kötü. Zaten biz zor dayaniyoruz minicik bebeler ne yapsinkaçta randevunuz. valla hava o kadar kirli kipenceresi acsam ev hava almiyo gibi geliyo tasimi taragimi toplayip ormana yerlesesim var
çıkınca haber ver limonsuzuminşallah hemen iyilesirler. benimki de dün soğuk soğuk terledi. isitamadim sonra kusunca rahatladi atesi normale döndü
Ya hadi hastalikta anlarim kuzum onuda abarttilar birazda gene neyse bu kural koyulduysa saglk ocagi dr lari veremiyisa hic verilmesin kimine verilmis kimi ozel yada devletten.al diye yonlendirilmis bu cesitlilik insani kizdiriyor . Bide devlete bile gitsek ssk li olsanda heyet raporu oldgu icin ucretliymis degisik isler . Ozele gidip alicam konustum tek doktorla hallediyormus bizim burdaki .
Senin cocuklar nasil oldular sen nasilsin kuzummm cay demleyeym mi sana cay icebiliyonmu bu hengamede
Bu sabah daha iyiler en azından ateşleri yok. Ama diğer belirtiler aynı. Götürcem bakalım.Kuzum geçmiş olsun hala hasta mı?
Allah daha cok iyilik versin can im gecms olsnKıyamam ya. Aynen öyle hava kötü. Zaten biz zor dayaniyoruz minicik bebeler ne yapsin
Tamam canım yazarim
Bu durumda haklısın en iyisi özele git hallet işini. Bu sabah biraz daha iyiler canım çayımı içtimteklifin için teşekkür ederim tatlım ❤
Yavaş yazın emi kızlar, ümmet yetişemiyorNeler olmamış
Geçmiş olsun canmcmBu sabah daha iyiler en azından ateşleri yok. Ama diğer belirtiler aynı. Götürcem bakalım.
Sağol gülümGeçmiş olsun canmcm
Tam Amecey lik yorumYavaş yazın emi kızlar, ümmet yetişemiyor ☺
kk birinci noteri Taş gibisin sen turp gibi de olursun. Havalar soğuyor. Dikkatli olmak lazım
Bu sabah daha iyiler en azından ateşleri yok. Ama diğer belirtiler aynı. Götürcem bakalım.
Sen konuşma limonsuzumSağol gülüm
Tam Amecey lik yorum
Napiyosun kizzzzSen konuşma limonsuzum
neden bilmiorumultra sus :d
Topiğe konuşma yasağı mı geldiSen konuşma limonsuzum
neden bilmiorumultra sus :d
İyiyimm canımmm çalışıyorumm napayımm..Napiyosun kizzzz
Sana bedavaTopiğe konuşma yasağı mı geldi. Kaç paraysa vereyim derdim amaaaa ultra zengin diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?