- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.961
Senle sankim baska yerden de yakiniz diye dusunuyoreeemSenin üst tarafında
Ne diyon kuzum yaa cok uzuldum adina ama hic ortalikla filan ugrasma madem sade yemegni hazirla zaten hastasn cocugun hasta ya ne kdr dusuncesizlik bari seni arasalardi
Kaç gün kalacaklar
Ya bu kv neden böyle. Ben biraz bu durumlarda eşe de kızıyorum. Tavrını koysa bu kadar yüklenemezlerKuzu soylemiyolarmis geliyoruz deyip geliyorlar diyordu samdan ki oyle de oldu baksana tak diye de gidiyoruz deyip giderlermis
İstanbul'da en kalabalık semtteyiz işte. Öbüründe de biraz daha gidiyoruz bizSenle sankim baska yerden de yakiniz diye dusunuyoreeem
İstanbul'da en kalabalık semtteyiz işte. Öbüründe de biraz daha gidiyoruz biz
Hiç sevmediğim bir yer ama. Evlenince Geldim buraya. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçtim. Resmen kültür şoku yaşadımBende en kalabalık semtlerden birindeyim
He neyse sabaha ineceklerse bari bi tik iyisin gene napican hep boyleler diyosun degisik bi kafa cnm .. Allah yardmcin olsn kendni cok yipratma oldugu kadar olsunher yer her yerde çay nasıl birakiyimsabah inecekler büyük ihtimalle. o yüzden yemeği yarın yaparım zaten. ama ben bi oturup dinlenemiyecek miyim ya. vallahi artık çok yoruldum. beni ararlar mi hiç ne gerek var onlar gelmek için haber mi vercez izin mi alcaz diye kavga eden insanlar
hiç söylemezler kuzum bilmiyorum o yüzden. zaten beni aramaya zahmet etmeyen kaç gün kalacagini haber verir mi zahmet edip
kk birinci noteri eşinin tavrı nasıl bu durumlarda?
Katiliyorum bencede .. Allah a sukur benmkiler boyle anlayissiz dusuncesixz degller hele ben hc katlanamzdm heraldeYa bu kv neden böyle. Ben biraz bu durumlarda eşe de kızıyorum. Tavrını koysa bu kadar yüklenemezler
Allah yardımcın olsun canımher yer her yerde çay nasıl birakiyimsabah inecekler büyük ihtimalle. o yüzden yemeği yarın yaparım zaten. ama ben bi oturup dinlenemiyecek miyim ya. vallahi artık çok yoruldum. beni ararlar mi hiç ne gerek var onlar gelmek için haber mi vercez izin mi alcaz diye kavga eden insanlar
hiç söylemezler kuzum bilmiyorum o yüzden. zaten beni aramaya zahmet etmeyen kaç gün kalacagini haber verir mi zahmet edip
Hiç sevmediğim bir yer ama. Evlenince Geldim buraya. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçtim. Resmen kültür şoku yaşadım
Yine de eşin biraz yumuşak kalıyor gibi. O tavrını net koysa bu kadar sıkıntı yaşamazsın gibizaten gelecekleri belliydi olduğu kadar diyoama ev tertemiz olsa da benim kaynanam kocasını oğlunu kenara cekip surasi kirli burasi pis diye dedikodu yapan insan
ama bize dedikleri 20 sinden sonra ya da çocuğun doğumgününe gelicez diyeydi. ki dün konusuldu daha buaglamamak için kendimi zor tutuyorum cidden çok sinirlendim. yetismez mi yetişir herşey ama ben dinlenmek istiyodum işte.
Bak benim kv bir kişinin temiz olup olmadığına girişteki ayakkabılık vs den karar verirmis sana ipucu olsunzaten gelecekleri belliydi olduğu kadar diyoama ev tertemiz olsa da benim kaynanam kocasını oğlunu kenara cekip surasi kirli burasi pis diye dedikodu yapan insan
ama bize dedikleri 20 sinden sonra ya da çocuğun doğumgününe gelicez diyeydi. ki dün konusuldu daha buaglamamak için kendimi zor tutuyorum cidden çok sinirlendim. yetismez mi yetişir herşey ama ben dinlenmek istiyodum işte.
Anadolu yakasi avrupaya gore baya bi sessizHiç sevmediğim bir yer ama. Evlenince Geldim buraya. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçtim. Resmen kültür şoku yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?