Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyon kuzum yaa cok uzuldum adina ama hic ortalikla filan ugrasma madem sade yemegni hazirla zaten hastasn cocugun hasta ya ne kdr dusuncesizlik bari seni arasalardi

her yer her yerde çay nasıl birakiyim sabah inecekler büyük ihtimalle. o yüzden yemeği yarın yaparım zaten. ama ben bi oturup dinlenemiyecek miyim ya. vallahi artık çok yoruldum. beni ararlar mi hiç ne gerek var onlar gelmek için haber mi vercez izin mi alcaz diye kavga eden insanlar

Kaç gün kalacaklar

hiç söylemezler kuzum bilmiyorum o yüzden. zaten beni aramaya zahmet etmeyen kaç gün kalacagini haber verir mi zahmet edip

Kuzu soylemiyolarmis geliyoruz deyip geliyorlar diyordu samdan ki oyle de oldu baksana tak diye de gidiyoruz deyip giderlermis
Ya bu kv neden böyle. Ben biraz bu durumlarda eşe de kızıyorum. Tavrını koysa bu kadar yüklenemezler

He neyse sabaha ineceklerse bari bi tik iyisin gene napican hep boyleler diyosun degisik bi kafa cnm .. Allah yardmcin olsn kendni cok yipratma oldugu kadar olsun

kk birinci noteri eşinin tavrı nasıl bu durumlarda?

zaten gelecekleri belliydi olduğu kadar diyo ama ev tertemiz olsa da benim kaynanam kocasını oğlunu kenara cekip surasi kirli burasi pis diye dedikodu yapan insan

ama bize dedikleri 20 sinden sonra ya da çocuğun doğumgününe gelicez diyeydi. ki dün konusuldu daha bu aglamamak için kendimi zor tutuyorum cidden çok sinirlendim. yetismez mi yetişir herşey ama ben dinlenmek istiyodum işte.

Allah yardımcın olsun canım

Yine de eşin biraz yumuşak kalıyor gibi. O tavrını net koysa bu kadar sıkıntı yaşamazsın gibi

Bak benim kv bir kişinin temiz olup olmadığına girişteki ayakkabılık vs den karar verirmis sana ipucu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…