Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geliyor tabiki de gelmez olur mu şamdanım.. ama ona rağmen Pazar günü kahvaltıya çağırıyor sözün bittiği yerdeyiz deyip sustum tam laf ağzıma geldi konuşacaktım eşim araya girip tamam anne pazar kahvaltıya geliriz dedi anne mutlu oldu
Ablama bu kadar yapmıyor, ablam hafta da 1 ya da 10 günde 1 uğrar .. belki 3 cocuk bir de hamile diye müsama gösteriyor olabilir, ama evliliğinin ilk baş zamanlarını da hatırlıyorum ablamın, gene 10 günde 1 uğrardı cok sorun etmezdi annem bunu.. ya da her gün telefonda konuşmazlardı ama trip atmazdı.. artık düşkünlük mü menapoz mu bilemiyorum

canımsın o senin kalbinin güzelliği, iyiliği canımm

Canım duruyorlar galiba da karnımda sertleşme oluyor. Sık sık toparlanma oluyor. Normal midir bilmiyorum tabi yatıyorum ha bire şimdi.
Yat yat canım dinlen artık doğuma kadar, bu şekilde idare et artik hayırlısıyla dogsunlar zamanında inşallah
Nihalim çok şekersin
Amin canım ne güzel diledin bu arada bende kalkıp fırın sütlaç yapıyım bari aklıma düşürdün kız, dün benim kv 5 kilo süt getirmiş pişirdim oylece duruyor

Oo super yap iste ben yaptim firina attim cayimi demledim oturup icecegm insallah smdi sen naslsn ne var ne yok

su an çok sinirliyim kızlar. esimi aramislar az önce bugün saat beşte otobüse biniyolarmis

beni bile arama zahmetine girmiyolar sanki oğulları evde onları karşılayacak
Ne diyon kuzum yaa cok uzuldum adina ama hic ortalikla filan ugrasma madem sade yemegni hazirla zaten hastasn cocugun hasta ya ne kdr dusuncesizlik bari seni arasalardi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…