- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.941
Evet soguk yuzunu gosterdi dun gece canim ... oralar daha evvel sogumustur heralde bizim bi kac gundur baya ilikti .Soğuk mu ay orası bizim konya soğudu baya
Geliyor tabiki de gelmez olur mu şamdanım.. ama ona rağmen Pazar günü kahvaltıya çağırıyoreee partiye annen de gelmiyo muyduablana da aynısını yapıyo mu patilim sana karşı mı böyle sadece:) valla Allah yardımcın olsun :) baya düşkün annen sana :)
kaynanan da çok tatlıymış yaaaAllah kalbine göre vermis işte ne güzel :) senin gibi iyi bi insana da böyle iyi bi kayınvalide yakışırdı:)
Gulnihal alsın ya o hiç almadı galiba@Amecey @tosiaLimonsuzzcay C Cay6 minik kalp0753 poncikvegece Jawlensky bidon geliyomus bidon. tutun biriniz beybiler :)
Evet yaa ben hiç almadim o duygu nasildir bilmiyorum.Gulnihal alsın ya o hiç almadı galiba
Yat yat canım dinlen artık doğuma kadar, bu şekilde idare et artik hayırlısıyla dogsunlar zamanında inşallahCanım duruyorlar galiba da karnımda sertleşme oluyor. Sık sık toparlanma oluyor. Normal midir bilmiyorum tabi yatıyorum ha bire şimdi.
Nihalim çok şekersinBidon ne ay
Amin canım ne güzel diledinIste aynen.duayi eksik etmemek lazim kabul olunacagi ana denk gelir bilinmez .. mesela aman geceler hic uyumayim ama cocugum olsn yeterki diyorlar ufaktan dmeye calisiyorum kirmadan incitmeden hani duani tam yap boyle deme o uykusuz gecelerle harap bitapkennbebege de enerjisi olamiyor insan bebege bile dha iyi bakabilmek icin once kendini iyi hissetmesi gerekli diye ... veren Allah sonsuz hikmet sahibi duayi tam etmeli Allah hepimmizin gonlundekileri hayreylesin hayirlisiyla bizlere nasip eylesin
Amin canm Allah razı olsunYat yat canım dinlen artık doğuma kadar, bu şekilde idare et artik hayırlısıyla dogsunlar zamanında inşallah
Amin canm Allah razı olsun
Bugün de ara ara oluyor canim galiba normal bir şey zamanı yaklaştığı icinbugun nasılsın dün karın sertleşmişti
Bugün de ara ara oluyor canim galiba normal bir şey zamanı yaklaştığı icin
Oo super yap iste ben yaptim firina attim cayimi demledim oturup icecegm insallah smdi sen naslsn ne var ne yokYat yat canım dinlen artık doğuma kadar, bu şekilde idare et artik hayırlısıyla dogsunlar zamanında inşallah
Nihalim çok şekersin
Amin canım ne güzel diledinbu arada bende kalkıp fırın sütlaç yapıyım bari aklıma düşürdün kız, dün benim kv 5 kilo süt getirmiş pişirdim oylece duruyor
Benim aşağı tarafımda mı acabaTurkiyenin en kalabalik sehrindee
Sen nerdensnkiBenim aşağı tarafımda mı acaba
Harika değil de iyi diyelim. İyi olana kadar baya zaman geçti. Birbirimizi tanıdık ve sınırlarımızı öğrendik diyelim. Seviyeli bir ilişki içindeyiz kv ileevet kuzum :) maşallahi var
seninki de mi harika kaynanalardan
Ne diyon kuzum yaa cok uzuldum adina ama hic ortalikla filan ugrasma madem sade yemegni hazirla zaten hastasn cocugun hasta ya ne kdr dusuncesizlik bari seni arasalardisu an çok sinirliyim kızlar. esimi aramislar az önce bugün saat beşte otobüse biniyolarmis
beni bile arama zahmetine girmiyolar sanki oğulları evde onları karşılayacak
Kaç gün kalacaklarsu an çok sinirliyim kızlar. esimi aramislar az önce bugün saat beşte otobüse biniyolarmis
beni bile arama zahmetine girmiyolar sanki oğulları evde onları karşılayacak
Senin üst tarafındaSen nerdensnki
Kuzu soylemiyolarmis geliyoruz deyip geliyorlar diyordu samdan ki oyle de oldu baksana tak diye de gidiyoruz deyip giderlermisKaç gün kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?