Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cok uzuldum senin adina stres yapip gerildin cok dogal.olarak...

Anadolu yakasi avrupaya gore baya bi sessiz
Burası o kadar kalabalık ki çocuğu dışarı çıkarmak istemiyorum bile. Mahremiyet diye bir kavram yok. Lak diye yanına oturuyorlar bön bön yüzüne bakıyorlar. Allah'tan ev bizim değil ki inşallah ilerde taşınıp giderim buradan

Bizimde bi ara is dolayisiyla dudulluya tasinmamiz gundem.olmustu gecen yil ben cok uzulmustum oralar bana cok yabanci diye alisamam diye buraya gore dha durgun geliyo karsisi cokta bilmiyorm ama herkes alstgi yeri seviyor

Bizimde bi ara is dolayisiyla dudulluya tasinmamiz gundem.olmustu gecen yil ben cok uzulmustum oralar bana cok yabanci diye alisamam diye buraya gore dha durgun geliyo karsisi cokta bilmiyorm ama herkes alstgi yeri seviyor
Evet ona katılıyorum ama dudullu da yeni gelişen bir yer olduğu için daha sakin ama çok güvenilir değil bence. O taraflarda site tarzı yerde oturmak mantıklı.
Bir arkadaşı karşıya götürmüştüm kendisi yüzyıl'da oturuyor. Burası çok sessiz demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…