- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.981
Ya cok uzuldum senin adina stres yapip gerildin cok dogal.olarak...zaten gelecekleri belliydi olduğu kadar diyoama ev tertemiz olsa da benim kaynanam kocasını oğlunu kenara cekip surasi kirli burasi pis diye dedikodu yapan insan
ama bize dedikleri 20 sinden sonra ya da çocuğun doğumgününe gelicez diyeydi. ki dün konusuldu daha buaglamamak için kendimi zor tutuyorum cidden çok sinirlendim. yetismez mi yetişir herşey ama ben dinlenmek istiyodum işte.
Burası o kadar kalabalık ki çocuğu dışarı çıkarmak istemiyorum bile. Mahremiyet diye bir kavram yok. Lak diye yanına oturuyorlar bön bön yüzüne bakıyorlar. Allah'tan ev bizim değil ki inşallah ilerde taşınıp giderim buradanAnadolu yakasi avrupaya gore baya bi sessiz
Tamam 40 k ya az kala yazmayalım sende tat o duyguyuEvet yaa ben hiç almadim o duygu nasildir bilmiyorum.
Bizimde bi ara is dolayisiyla dudulluya tasinmamiz gundem.olmustu gecen yil ben cok uzulmustum oralar bana cok yabanci diye alisamam diye buraya gore dha durgun geliyo karsisi cokta bilmiyorm ama herkes alstgi yeri seviyorBurası o kadar kalabalık ki çocuğu dışarı çıkarmak istemiyorum bile. Mahremiyet diye bir kavram yok. Lak diye yanına oturuyorlar bön bön yüzüne bakıyorlar. Allah'tan ev bizim değil ki inşallah ilerde taşınıp giderim buradan
Evet kizlar şimdi yazın da bana yardımcı olun az kalmış ha gayret imece usulüyle
Yaklastgmzda.hatirlatinEvet kizlar şimdi yazın da bana yardımcı olun az kalmış ha gayret imece usulüyle
Kıyamam yaAynı limonsuzum pek bi değişiklik yok. İyileştimi çocuklar?
Ha gayretEvet kizlar şimdi yazın da bana yardımcı olun az kalmış ha gayret imece usulüyle
Son 9Ha gayret
Ben yazmıyorum artık sen yaz bikaç tane
Evet kasim soguguyla geldiAnam m nasıl soğuk hava
Evet ona katılıyorum ama dudullu da yeni gelişen bir yer olduğu için daha sakin ama çok güvenilir değil bence. O taraflarda site tarzı yerde oturmak mantıklı.Bizimde bi ara is dolayisiyla dudulluya tasinmamiz gundem.olmustu gecen yil ben cok uzulmustum oralar bana cok yabanci diye alisamam diye buraya gore dha durgun geliyo karsisi cokta bilmiyorm ama herkes alstgi yeri seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?