Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım alışır öyle bir durum olduğunda yoksa ikimiz içinde sıkıntı olur cok kavga cıkacak gibi görünüyor

Kayınvalidem hiç öyle değil çok anlayışlı, sen gel derim gelir gel kahve içelim dedikodu yapalım derim cıkar gelir; beklemez yani biz gidelim diye annem tam tersi pıçaklamak istiyorum kendimi

Şimdi dün gittik yemeğe, sorduğu ilk soru şu
'cumartesi ablana parti yapacaksın kahvaltıya gelemicen yani, maalesef anne hafta içi geliriz bu hafta böyle olsun dedim.
' e pazar kahvaltıya gelin ne olucak ki dedi kendileri

Elimden geldigince dikkat ediyorum canm benim kayınvalide 11 de uyur ertesi gun 11 de uyanır. Benimki de karışmaya bayılır

ayyy aynısı sabah sekizde kalkmis bı gün yarım saat oturdu bizle ay bugün çok erken kalktim ya uykumu alamamisim dedi gitti geri yatti

ben gibi ifrit oluyosan gitme de gormezden gelirim nolcak dersen git dinlen :) kadin ful uyuyomus zaten

onu nerden çıkardın kuzu:) simdiki konular biraz sosyal medya yaşamı gibi konular diye mi :)
Çünkü şimdiki ilişkiler sosyal medya üzerinden yaşanıyor. Bizim yaşımız geçtiği için sanırım inandırıcı gelmiyor

huyunu ogrendim de cay kadın sürekli taktik değiştiriyo yesitemiyom hızına kadının

bu arada cayla sütlaç bi arada oluyo mu kız
Bugunu keyif gunu ilan ettim az kendmle ilgli isler var hallediyim markete cikicam cekirdek alicam.cayla cekirdek citlerm bu soguk ve yagmurlu gunde ustune sonra tatli yerim diyeneee dusundummm samdanimmm ...

eee partiye annen de gelmiyo muydu ablana da aynısını yapıyo mu patilim sana karşı mı böyle sadece:) valla Allah yardımcın olsun :) baya düşkün annen sana :)

kaynanan da çok tatlıymış yaaa Allah kalbine göre vermis işte ne güzel :) senin gibi iyi bi insana da böyle iyi bi kayınvalide yakışırdı:)

Canım kalmalı mi gelecekler?

aynen canım onlar ankarada biz İstanbul'dayız bi hafta kalırlar heralde emekli olunca da gelip yazlik bakmak için burda kalcaklarmis İstanbul'a yakin yazlik bakacaklari yer beni perfect zamanlar bekliyor

Çünkü şimdiki ilişkiler sosyal medya üzerinden yaşanıyor. Bizim yaşımız geçtiği için sanırım inandırıcı gelmiyor

öyle bi dünyada yaşamak da ne bileyim tam bir Türk filmi kafasi sanırım naparsan yap mutlu sonla bitecek saniyolar

benim zamanımda Vizontele vardi güzeldi ama trajikomikti :)

Bugunu keyif gunu ilan ettim az kendmle ilgli isler var hallediyim markete cikicam cekirdek alicam.cayla cekirdek citlerm bu soguk ve yagmurlu gunde ustune sonra tatli yerim diyeneee dusundummm samdanimmm ...

bu havada usenmeden cekirdek almaya mi gitcen ben olsam oturur sade çay icerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…