- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #39.921
Umarım alışır öyle bir durum olduğunda yoksa ikimiz içinde sıkıntı olur cok kavga cıkacak gibi görünüyorcidden zor yayavaş yavaş azaltmaya mi çalışsan hamilelik ve doğum sonrasi o kadar sık gidemezsin çünkü. mesela aramayi unutursun tam ararken bebek aglar falan. alisabilir umarim senin hayatındaki degisikliklere :)
boğa burcu nazlı oluyo demekkiburdan bu sonucu çıkardım
biz haftadan iki gün gitsek kaynanamlar nu hafta hiç gelmediniz derlerdisen düşün gerisini en güzeli ayda bir görüşmek
Elimden geldigince dikkat ediyorum canmbenim kayınvalide 11 de uyur ertesi gun 11 de uyanır. Benimki de karışmaya bayılır
Canım kalmalı mi gelecekler?huyunu ogrendim de cay kadın sürekli taktik değiştiriyoyesitemiyom hızına kadının
bu arada cayla sütlaç bi arada oluyo mu kız
Aynen canmayyy aynısısabah sekizde kalkmis bı gün yarım saat oturdu bizle ay bugün çok erken kalktim ya uykumu alamamisim dedi gitti geri yatti
ben gibi ifrit oluyosan gitme de gormezden gelirim nolcak dersen git dinlen :) kadin ful uyuyomus zaten
Aa senin kv de mi fena?sorma tosiamoysa hayatim bir dizi olsaydi ultra zengin bi ev hanımı olmayı tercih ederdim düşe düşe bahtima kötü kaynana düştü
Çünkü şimdiki ilişkiler sosyal medya üzerinden yaşanıyor. Bizim yaşımız geçtiği için sanırım inandırıcı gelmiyoronu nerden çıkardın kuzu:) simdiki konular biraz sosyal medya yaşamı gibi konular diye mi :)
Bugunu keyif gunu ilan ettim az kendmle ilgli isler var hallediyim markete cikicam cekirdek alicam.cayla cekirdek citlerm bu soguk ve yagmurlu gundehuyunu ogrendim de cay kadın sürekli taktik değiştiriyoyesitemiyom hızına kadının
bu arada cayla sütlaç bi arada oluyo mu kız
Boomerang mı yoksaama sıradan kahve değil sallanan kahve
Çay hangi sehirdesin ?Bugunu keyif gunu ilan ettim az kendmle ilgli isler var hallediyim markete cikicam cekirdek alicam.cayla cekirdek citlerm bu soguk ve yagmurlu gundeustune sonra tatli yerim diyeneee dusundummm samdanimmm ...
Turkiyenin en kalabalik sehrindeeÇay hangi sehirdesin ?
Umarım alışır öyle bir durum olduğunda yoksa ikimiz içinde sıkıntı olur cok kavga cıkacak gibi görünüyor
Kayınvalidem hiç öyle değil çok anlayışlı, sen gel derim gelir gel kahve içelim dedikodu yapalım derim cıkar gelir; beklemez yani biz gidelim diye annem tam tersipıçaklamak istiyorum kendimi
Şimdi dün gittik yemeğe, sorduğu ilk soru şu
'cumartesi ablana parti yapacaksın kahvaltıya gelemicen yani, maalesef anne hafta içi geliriz bu hafta böyle olsun dedim.
' e pazar kahvaltıya gelin ne olucak kidedi kendileri
Canım kalmalı mi gelecekler?
Aa senin kv de mi fena?
40 k geliyor
Çünkü şimdiki ilişkiler sosyal medya üzerinden yaşanıyor. Bizim yaşımız geçtiği için sanırım inandırıcı gelmiyor
Bugunu keyif gunu ilan ettim az kendmle ilgli isler var hallediyim markete cikicam cekirdek alicam.cayla cekirdek citlerm bu soguk ve yagmurlu gundeustune sonra tatli yerim diyeneee dusundummm samdanimmm ...
Bidon ne ayAmecey I inessa armand Limonsuzzcay C Cay6 minik kalp0753 poncikvegece Jawlensky bidon geliyomus bidon. tutun biriniz beybiler :)
Soğuk mu ay orası bizim konya soğudu bayaTurkiyenin en kalabalik sehrindee
Amecey I inessa armand Limonsuzzcay C Cay6 minik kalp0753 poncikvegece Jawlensky bidon geliyomus bidon. tutun biriniz beybiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?