Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vallaha yaaa sen bütün gün yazma oku oku beğen gel 4000. mesaji yaz hey yavrum hey stratejik avrat
Ahahahha kutsal avrat olmak bunu gerektirir baktım kimse yaZmıyo gidiyorum bi kaçayım belki geldiğimde yakalarım yok en sonunda bende bu çareyi buldum cok akıllıyım Allah kahretmesin

Ahahahha kutsal avrat olmak bunu gerektirir baktım kimse yaZmıyo gidiyorum bi kaçayım belki geldiğimde yakalarım yok en sonunda bende bu çareyi buldum cok akıllıyım Allah kahretmesin

bence bu topigin en kutsal arvati sen oldun artik

sana üstat diyebilir miyim bundan sonra

ben sayiyi kontrol ediyodum. unuttum bak sonradan. artık ustattan özel ders alırız

bence bu topigin en kutsal arvati sen oldun artik

sana üstat diyebilir miyim bundan sonra

ben sayiyi kontrol ediyodum. unuttum bak sonradan. artık ustattan özel ders alırız
Ahahah nickimimi değiştirsem ne yapsam

Tabiki diyebilirsin yavrucuğummm

Ne sayısı

eeee bunun üzerine içilir ama yani afiyet bal şeker olsun. harika görünüyo
toprak kaptan cevze ilk kez görüyorum yoresel bisey mi :)
Artık 5. Bininci mja

Cok güzel canım denemeni tavsiye ederim yöresel bişey Konya’dan arkadaşım getirmişti :)

Artık 5. Bininci mja

Cok güzel canım denemeni tavsiye ederim yöresel bişey Konya’dan arkadaşım getirmişti :)

bari uyari mesaji at 5000. mesaj yakınlaştı falan diye

Nevşehirde coktur böyle toprak kap kacak da cezve ilk kez gördüm. Konyalı da cok tanidigim falan var duymamistim bile

güle güle kullan canım ağız tadıyla :)

Tamam canım veririm

Ay pardon arkadaşta Nevşehir’e geziye gitmişti ordan aldı hediye

Cok sıcak bi yer değil mi orası ya

angarada sıcak bacim. ordan alışkın olunca yaşanır gibi geldiydi nem yok ya daha katlanilasi bi yer. istanbuldayim nemden solungaç çıkaracak hale geliyom bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…