- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.021
Ya cok uzuldum senin adina stres yapip gerildin cok dogal.olarak...
Aa ne cadi kaynanaymis o oyleezaten kocam yüzünden böyle oluyo kuzum.
hastayim diye sus pus otursam bizi istemiyo yüzü gülmüyo biz naptik diye ona da kavga ederler. benim kocam da oturur dinler mal gibi.
sanki kendi ağırlayacak ailesini. onlar gelince ekstradan bi poposunu yayiyo
benim hep temiz düzenlidir ayakkabiligim kuzum:) hergun en az üç bes on kere düzeltiyorum. ama benim kaynanam buzdolabını açıp bekleyen bisey varsa gizlice kocasını çağırıp gösteren biri pis bak diyeya hiç bisey bulamazsa diye bisey yok mutlaka bulur bisey. kirli degilse bile kirli der mesela
Evetttttt
Bugün daha iyiyim hatta çok iyiyim maşallah bana
I inessa armand Katibim cinayetlim özlendin ❤
Onlar gelince onlara et samdanmhasta hasta evi temizliyom bonusum
gözüm yatakta oğlan oyun diye ağlıyo kafamı sanki preslemisler gibi ağrıyo. ama ben gece geleceklerini az önce esimden öğrendiğim kaynanamlar geliyo diye temizlik yapıyorum
su an bildiğim bütün küfürleri tek tek edebilirim
Hayattayım, bütün iğrenç dünya gerçeklerine rağmen
Samdan Allah kolaylık versin, dayanma gücü versin sana.hasta hasta evi temizliyom bonusum
gözüm yatakta oğlan oyun diye ağlıyo kafamı sanki preslemisler gibi ağrıyo. ama ben gece geleceklerini az önce esimden öğrendiğim kaynanamlar geliyo diye temizlik yapıyorum
su an bildiğim bütün küfürleri tek tek edebilirim
Ya ne kadar iyi yonunden bakmaya calissanda yok oluru belli yani ne degisik bi insanmis kiz ..zaten kocam yüzünden böyle oluyo kuzum.
hastayim diye sus pus otursam bizi istemiyo yüzü gülmüyo biz naptik diye ona da kavga ederler. benim kocam da oturur dinler mal gibi.
benim hep temiz düzenlidir ayakkabiligim kuzum:) hergun en az üç bes on kere düzeltiyorum. ama benim kaynanam buzdolabını açıp bekleyen bisey varsa gizlice kocasını çağırıp gösteren biri pis bak diyeya hiç bisey bulamazsa diye bisey yok mutlaka bulur bisey. kirli degilse bile kirli der mesela
Kiz etkilenirsin dimi olaylardanBonus öyle bir mahkemede görevlendirildim ki, tam Müge anlılık tam :))
Kiz etkilenirsin dimi olaylardan
Kuzum bende yok ama kızlarda vardır tavsiye.Kertenkelelerim merhabaaaaa, geyşam evde.Etiketlere dönemedim. Sonra okuyacağım geçmiş sayfaları.
Bu gece özel bir gece biliyorsunuz
Güzel bir sofra hazırlıyoruz geyşamla
Sizden romantik komedi film tavsiyeleri istemeye geldim.
Tavsiyeleri bekliyorum kuzularım
Soruyu Sordum kaçtım gibi olduTemizlik yaptım ortalığı toparladım toz aldım
Yemin olsjn bittim ama rahatladım oh
Ah kuzum yazaten kocam yüzünden böyle oluyo kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?