Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmediğim yerden sordun be cici. K Kendinisevenbirii o bilir ama

Offf harikaaa canimm guzel musmutlu aksamlarr dilemeye geldim ...

Onlar gelince onlara et samdanm
Kolay gelsin kuzumm

ah bi edebilsem ross. şanslarını çok zorluyolar ya hayırlısı bakalım bunun acısını eşimden cikarcam ama o gelsin bi eve de görür gününü

Samdan Allah kolaylık versin, dayanma gücü versin sana.
Kv nin de ağzı bağlansın dili tutulsun sana karşı, çok gıcık oldum.

aminnn negom amin sen naptın eşin çocuklar nasil. iyilesme var mi

Ya ne kadar iyi yonunden bakmaya calissanda yok oluru belli yani ne degisik bi insanmis kiz ..
Erkeklere oyle biri varken bi beylik coker zaten

yani sen bi kötü yönünü bastirirsin onun. mitolojik canavarlar olur ya bi kolunu kessen yedi kolu cikar kestiğin yerden. aynı o hesap başka başka pis yönleri çıkar azalarak bitmiyo artarak artiyo kadinin pislikleri

Yok canım değil, ama 1 ay sonra ağır cezaya geçme durumum var
Off of onların işi çok zor oluyor
Bakalım artık hayırlısı kuzum

Kv ne zaman geliyor belli oldu mu?

tabi saat üç buçuk dört gibi esim mesaj attı bugün beste binip gece geliyolar tosiam dün telefonda 20 sinden sonra diyolardi en erken çocuğun dogum gününe diyolardi.

hadi ya is mi çok yogun oluyo canım ağır cezada inşallah rahat bi yer olur tosiam ya

Kiz guldurdunya bu halde ne diyim Allah sabir versn

nostaljik bişey olsun derseniz 50 ilk öpücük izlemissinizdir ama guzel bi film bence bugün de izlenebilir cicim:) başka aklıma gelirse yazarim film isimlerini tutamıyorum aklimda genelde:)

Ya bu ne böyle şaka mı. Hani belli değildi

işte hep boyleler tosiam:) belli değil dedigim bu
Ya sizin bi planınız da olabilir
Benim de en nefret ettiğim şey bu yani eşimin sülalesi de böyle
Sana gelcez derler zamanını söylemezler
Ya da geçen hafta olduğu gibi işte cumartesi gelcez derler cumartesi hic arayıp sormazlar, pazar günü arayıp 3 saat sonra gelcez derler
Insani çıldırtırlar yaa

Ne yaptın peki hazırlığını yapabildin mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…