- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.061
Ya sizin bi planınız da olabilir
Benim de en nefret ettiğim şey bu yani eşimin sülalesi de böyle
Sana gelcez derler zamanını söylemezler
Ya da geçen hafta olduğu gibi işte cumartesi gelcez derler cumartesi hic arayıp sormazlar, pazar günü arayıp 3 saat sonra gelcez derler
Insani çıldırtırlar yaa
Ne yaptın peki hazırlığını yapabildin mi
yok kuzum be ne hazırlığıev tam takir. alışveriş yapmadık ki daha esim calisiyodu bu ara hep. evde pirinç bile yok
sadece temizlik yapıp birakcam.
ya gelirken haber mi vercez izin mi isticez bide size gelmek için diye kavga eden insanlar. ben de nefret ediyorum tosiam. cekilecek bi yanları da yok da işte. ya sabir deyip susuyorum
Alışverişini de eşin bi zahmet yapsın
Of şaka gibi gerçekten
Sık dişini kuzum ne diyim allah yardımcın olsun
Gelmedim cünkü uyuyodum
Dogru bi soz ama ... bakis acisi insanin duygularini cok etkiliyor ... aldim cayimi demledim ictm bile smdi az utum var onu yaparim birazdan is guc gene bi nebze de sinirlendigin icin hersey agir geliyor iste insana Allah yardmcn olsn cnmbi dizide mi repklikti acaba şey diyodu kız
"ben başıma gelen herşeye gulmesem delirirdim" amin canım benimaldin mi çekirdegini :)
Izin degilde musait misiniz diye bi sormak adaptandir tabi gelcegi gun degil birde kalmali misafir yani anne babayiz biz yabanci miyiz diye dusunuyorlar ama ayri bi haneniz var sizin hele cocklu bi aile duzen onemli ... ama anlayabilecek insan degiller bellikiyok kuzum be ne hazırlığıev tam takir. alışveriş yapmadık ki daha esim calisiyodu bu ara hep. evde pirinç bile yok
sadece temizlik yapıp birakcam.
ya gelirken haber mi vercez izin mi isticez bide size gelmek için diye kavga eden insanlar. ben de nefret ediyorum tosiam. cekilecek bi yanları da yok da işte. ya sabir deyip susuyorum
İşte tam.olarak o zaman anlarlarben onun totosuna tekmeyi basıp evden atınca görecek o anlamayi rosss
Ya beni alıntılayınca kaçasım tutuyorNeden sordun kaçtın
Cevabı duymaktan mi korktun
Gözlerim seni aradıGelmedim cünkü uyuyodum
O zamam etiketleyerek yazalımYa beni alıntılayınca kaçasım tutuyor
Özet geçeyim 40.000 i ben aldım
valla siz de olmasaniz cidden sinirden cildircaktim
zaten habersiz gelen insanın da ağzını açıp bisey deme hakkı yokoturur kuru çay içerler gece. ki çay bile koymayi düşünmüyorum esasen. sabah kahvaltı yapsınlar. eşim yarın da işe gidecekti ama saatini bilmiyorum kuzum. ama kardeşi gider markete taş yicek halleri yok demi
İşte tam.olarak o zaman anlarlar
İns uzun süre kalmazlar yaa
Çok uyuzlar cidden
Ya kelebeğimmmmGözlerim seni aradıben geldim diye ortaya çıkmanı özledim be zepra
Aman hallolur yaa boşver sen evini toparla tamam, alışveriş benim sorumlulugum degil dersin en kötü laf sokarsa..
aynen valla habersiz bu kadar oluyo. kusura bakmasin kimse. evi toparlar otururum hatta uyurum onlar gelene kadar
Kaçır beni at adamı al beniişte gidecekleri zamani da onlar biliyo ross
eşimi de haslamaya başladımözür dilerim diyo. sanki özür dilemesi bisey değiştirecek kafasız adam.
ben de annemleri çağırıyorum ama her seferinde diyorum ki uygun olmayabiliriz bi iki gün önce gelicez diye haber verin en azından.
yakındır evden atmam rosss
seni de kacirayim mi
Sağol gülüm
Tam Amecey lik yorum
Bencede
sen taş gibisin deyince havaya girdim şimdi
senin misafirler ne zaman geliyo ameceyim:)
Gittiler ve evi önceki haline evirip geldim.Amecey gömün bakalım çekyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?