Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok kuzum be ne hazırlığı ev tam takir. alışveriş yapmadık ki daha esim calisiyodu bu ara hep. evde pirinç bile yok
sadece temizlik yapıp birakcam.

ya gelirken haber mi vercez izin mi isticez bide size gelmek için diye kavga eden insanlar. ben de nefret ediyorum tosiam. cekilecek bi yanları da yok da işte. ya sabir deyip susuyorum

Alışverişini de eşin bi zahmet yapsın
Of şaka gibi gerçekten
Sık dişini kuzum ne diyim allah yardımcın olsun

Alışverişini de eşin bi zahmet yapsın
Of şaka gibi gerçekten
Sık dişini kuzum ne diyim allah yardımcın olsun

valla siz de olmasaniz cidden sinirden cildircaktim
zaten habersiz gelen insanın da ağzını açıp bisey deme hakkı yok oturur kuru çay içerler gece. ki çay bile koymayi düşünmüyorum esasen. sabah kahvaltı yapsınlar. eşim yarın da işe gidecekti ama saatini bilmiyorum kuzum. ama kardeşi gider markete taş yicek halleri yok demi

bi dizide mi repklikti acaba şey diyodu kız
"ben başıma gelen herşeye gulmesem delirirdim" amin canım benim aldin mi çekirdegini :)
Dogru bi soz ama ... bakis acisi insanin duygularini cok etkiliyor ... aldim cayimi demledim ictm bile smdi az utum var onu yaparim birazdan is guc gene bi nebze de sinirlendigin icin hersey agir geliyor iste insana Allah yardmcn olsn cnm

Izin degilde musait misiniz diye bi sormak adaptandir tabi gelcegi gun degil birde kalmali misafir yani anne babayiz biz yabanci miyiz diye dusunuyorlar ama ayri bi haneniz var sizin hele cocklu bi aile duzen onemli ... ama anlayabilecek insan degiller belliki

Aman hallolur yaa boşver sen evini toparla tamam, alışveriş benim sorumlulugum degil dersin en kötü laf sokarsa..

İşte tam.olarak o zaman anlarlar
İns uzun süre kalmazlar yaa
Çok uyuzlar cidden

işte gidecekleri zamani da onlar biliyo ross

eşimi de haslamaya başladım özür dilerim diyo. sanki özür dilemesi bisey değiştirecek kafasız adam.

ben de annemleri çağırıyorum ama her seferinde diyorum ki uygun olmayabiliriz bi iki gün önce gelicez diye haber verin en azından.

yakındır evden atmam rosss

seni de kacirayim mi

Aman hallolur yaa boşver sen evini toparla tamam, alışveriş benim sorumlulugum degil dersin en kötü laf sokarsa..

aynen valla habersiz bu kadar oluyo. kusura bakmasin kimse. evi toparlar otururum hatta uyurum onlar gelene kadar

aynen valla habersiz bu kadar oluyo. kusura bakmasin kimse. evi toparlar otururum hatta uyurum onlar gelene kadar

Bence de öyle yap hic düzenini bozma
Madem onlar kendilerini misafir görmüyorlar, hesap mi vericez gelirken diyolar
Sen de misafir gibi davranma hiç

Kaçır beni at adamı al beni
Zırt pırt cagirmam anamı
Hem gelse de yapar yemeği aşı

Valla bildikleri tek şey yaoio yapıp özür dilemek yapmayın arkads yapmayın Yaaa
Dün bende çıldırdım

Sağol gülüm

Tam Amecey lik yorum
sen taş gibisin deyince havaya girdim şimdi
senin misafirler ne zaman geliyo ameceyim:)
Amecey gömün bakalım çekyatları
Gittiler ve evi önceki haline evirip geldim.
Patlıcanlı kanepeler bitti
Cheescake bitti
Sarmalar bitti
Milföyden yaptığım pizzalar bitti
Kısır bitti
Sigara böreğim bitti
Şuan yemeği dışarda yemeğe gidiyoruz. Kolum kalkmıyor. Genel olarak eğlenceliydi. Kendime 10 üzerinden 8 verebilirim. Kalan 2 puanı 2 kere esnediğim için kırdım kendimden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…