- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.081
Mercimek iyi ne güzel geçmişti bazı şeyler sabah tekrr isrifrayla uyandmByNkoaLa mercimek nasıl rozzzzz :)
Mercimek iyi ne güzel geçmişti bazı şeyler sabah tekrr isrifrayla uyandm
Saliya randevu aldım aslnda bugün gidecektik ama doktor yokmuş pazartesi de çok yogunmus saliya gorxez bakalım ins cinsiyeti belli olur
Senin nasıl gidiyor iş günü
Kızın nasil
Hala devam mı yani bulantı allah yardım etsin bundan sonra geçer inşallah yaa
Cinsiyet belli olursa beni de etiketle yazzzz
Iyi gidiyor şükür canım şu an bir sıkıntı yok, eve varmak üzereyim servisteyim, Kızımın da keyfi iyiymiş maşallah :)
Şimdiye kdr yoktu aslnda bu kdr yedikçe bulantim azaliyordu ama sabah ne oldu nasıl bir koku geldi bilmiyirmHala devam mı yani bulantı allah yardım etsin bundan sonra geçer inşallah yaa
Cinsiyet belli olursa beni de etiketle yazzzz
Iyi gidiyor şükür canım şu an bir sıkıntı yok, eve varmak üzereyim servisteyim, Kızımın da keyfi iyiymiş maşallah :)
Ben sana 10 üzerinden 100 verdimGittiler ve evi önceki haline evirip geldim.
Patlıcanlı kanepeler bitti
Cheescake bitti
Sarmalar bitti
Milföyden yaptığım pizzalar bitti
Kısır bitti
Sigara böreğim bitti
Şuan yemeği dışarda yemeğe gidiyoruz. Kolum kalkmıyor. Genel olarak eğlenceliydi. Kendime 10 üzerinden 8 verebilirim. Kalan 2 puanı 2 kere esnediğim için kırdım kendimden.
Kaçır beni at adamı al beni
Zırt pırt cagirmam anamı
Hem gelse de yapar yemeği aşı
Valla bildikleri tek şey yaoio yapıp özür dilemek yapmayın arkads yapmayın Yaaa
Dün bende çıldırdım
Sağ ol canımAaaa çok iyi olmuş tatlım, hayırlı olsun bidonun ❤❤
Gittiler ve evi önceki haline evirip geldim.
Patlıcanlı kanepeler bitti
Cheescake bitti
Sarmalar bitti
Milföyden yaptığım pizzalar bitti
Kısır bitti
Sigara böreğim bitti
Şuan yemeği dışarda yemeğe gidiyoruz. Kolum kalkmıyor. Genel olarak eğlenceliydi. Kendime 10 üzerinden 8 verebilirim. Kalan 2 puanı 2 kere esnediğim için kırdım kendimden.
Hadi ins bı emekli ol da çocukları evlendirelim fularmizi sallaya sallaya gezelimyaaaaaseni bahamalara götürecem rosss orda okyanus manzaralı havuzumuzda yüzüp kokteyl icicez
aynen ya yapma kendini o hale getirme beni de germe demiama yok ille yapilacak o eseklik
napti akros bey
Ben sana 10 üzerinden 100 verdim
❤❤❤ siz olsaydınız hiç esnemezdimnazardan esnemisindir amecey ben sana on üzerinden 15 veriyorum
Neettiler sana❤❤❤ siz olsaydınız hiç esnemezdim ☺☺
Yani biz hepimiz yanyana olsak gülmekten felç geçirirdik❤❤❤ siz olsaydınız hiç esnemezdim ☺☺
Hadi ins bı emekli ol da çocukları evlendirelim fularmizi sallaya sallaya gezelim
Yok yavrm.illa gererler germzlerse olmaz
Klasik akros veee klasik saçmalıkları
Yani biz hepimiz yanyana olsak gülmekten felç geçirirdik
❤❤❤ siz olsaydınız hiç esnemezdim ☺☺
60 imizdan sonra günü gün edicez ins o zamana kdr dinç oluruz samdanmaayyyyy hemi de fularla havali havali gezcez
neyse rosss disimizi sıkalım surda kac sene kaldi evlenmelerine deminerden baksan 20 25 sene kadarcik
Nasıl boşuna üzdün kendini dimi?
Şimdiye kdr yoktu aslnda bu kdr yedikçe bulantim azaliyordu ama sabah ne oldu nasıl bir koku geldi bilmiyirm
Aşağıdaki veya yukardaki artık kimse ne yemek.yaosa kokusu bizim evde dün lahana sarmış pişiyor sanki bizim evde pişiyor öyle bı koku oluyor evde o da haliyle midemi bulandirdi sanirm
Herkesi etiketlicem kuzum
Oo keyfinin yerinde olmasına çok sevndm canm kafan da rahatlamistir daha güzel bir düzene girersiniz ins
Noldu canımOf boşuna mı üzdüm bilmiyorum şu an
Eve geldiğimden beri ağlama krizleri geçiriyor
Noldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?