Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa mercimek nasıl rozzzzz :)
Mercimek iyi ne güzel geçmişti bazı şeyler sabah tekrr isrifrayla uyandm
Saliya randevu aldım aslnda bugün gidecektik ama doktor yokmuş pazartesi de çok yogunmus saliya gorxez bakalım ins cinsiyeti belli olur

Senin nasıl gidiyor iş günü
Kızın nasil

Hala devam mı yani bulantı allah yardım etsin bundan sonra geçer inşallah yaa
Cinsiyet belli olursa beni de etiketle yazzzz

Iyi gidiyor şükür canım şu an bir sıkıntı yok, eve varmak üzereyim servisteyim, Kızımın da keyfi iyiymiş maşallah :)

Nasıl boşuna üzdün kendini dimi?

Şimdiye kdr yoktu aslnda bu kdr yedikçe bulantim azaliyordu ama sabah ne oldu nasıl bir koku geldi bilmiyirm

Aşağıdaki veya yukardaki artık kimse ne yemek.yaosa kokusu bizim evde dün lahana sarmış pişiyor sanki bizim evde pişiyor öyle bı koku oluyor evde o da haliyle midemi bulandirdi sanirm

Herkesi etiketlicem kuzum

Oo keyfinin yerinde olmasına çok sevndm canm kafan da rahatlamistir daha güzel bir düzene girersiniz ins

Ben sana 10 üzerinden 100 verdim

Kaçır beni at adamı al beni
Zırt pırt cagirmam anamı
Hem gelse de yapar yemeği aşı

Valla bildikleri tek şey yaoio yapıp özür dilemek yapmayın arkads yapmayın Yaaa
Dün bende çıldırdım

yaaaaa seni bahamalara götürecem rosss orda okyanus manzaralı havuzumuzda yüzüp kokteyl icicez
aynen ya yapma kendini o hale getirme beni de germe demi ama yok ille yapilacak o eseklik
napti akros bey

nazardan esnemisindir amecey ben sana on üzerinden 15 veriyorum

yaaaaa seni bahamalara götürecem rosss orda okyanus manzaralı havuzumuzda yüzüp kokteyl icicez
aynen ya yapma kendini o hale getirme beni de germe demi ama yok ille yapilacak o eseklik
napti akros bey
Hadi ins bı emekli ol da çocukları evlendirelim fularmizi sallaya sallaya gezelim

Yok yavrm.illa gererler germzlerse olmaz

Klasik akros veee klasik saçmalıkları

Hadi ins bı emekli ol da çocukları evlendirelim fularmizi sallaya sallaya gezelim

Yok yavrm.illa gererler germzlerse olmaz

Klasik akros veee klasik saçmalıkları

aayyyyy hemi de fularla havali havali gezcez
neyse rosss disimizi sıkalım surda kac sene kaldi evlenmelerine demi nerden baksan 20 25 sene kadarcik

aayyyyy hemi de fularla havali havali gezcez
neyse rosss disimizi sıkalım surda kac sene kaldi evlenmelerine demi nerden baksan 20 25 sene kadarcik
60 imizdan sonra günü gün edicez ins o zamana kdr dinç oluruz samdanm

Vallahi o zamana önce hiklayip biz gitmeyelim bu kdr içe ata ata

Insallah kuzum ya
O bulantıların da geçer inşallah gerçi ben hamilelik boyunca tiksindim çoğu şeyden ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…