- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.121
Aha da buluştuk. Tam saat kulesini ordaBi türlü buluşamadık
Buluştukta ben spor yapmaya gidiyorum şimdiAha da buluştuk. Tam saat kulesini orda
I inessa armand bebis seni özlemiştir annesiondan napacagini bilememistir. bide diş çıkariyo da olabilir
sakinlesmesine sevindim. otur kızını sev sonra yaparsin işlerini
Oo gozunaydinEvet kuzum herhalde özlemiş şimdi iyi çok şükür
Aynen öylece bıraktım valla sakinlesmesini bekledim
Bu arada az önce kızım ilk defa baya yürüdü
Oo gozunaydintosi kaynvalden siizin evdemi bakiyo kizina baska is yapiyomu yemek filan kizina yemek yada .. merak ettm
Hayatı sorguluyorum samdan ondan mütevellitkim canını sıktı be negomnaptilar
Oyyy maşaallah onaEvet kuzum herhalde özlemiş şimdi iyi çok şükür
Aynen öylece bıraktım valla sakinlesmesini bekledim
Bu arada az önce kızım ilk defa baya yürüdü
Ee mis iste ne guzel Allah razi olsun... is guc biraktim filan gbi dedn de ondan merak ettmSağol tatlımmm
Bizim evde bakıyor genelde kuzum, hava güzel olunca alıp evine götürüyor akşam olunca geri getiriyor bizim gelmemize yakın
Sağolsun Yemeklerimizi de yapmış 2 gündür, evi de toparlamış :)
Kızımın yemeklerini de hep o hazırlayıp yediriyor bu arada evet canım
Ee mis iste ne guzel Allah razi olsun... is guc biraktim filan gbi dedn de ondan merak ettm
Herkesn ufak tefek iyi kotu huylari oluyor bence kaynvalden gercekten iyi birisi ufak tefekleri hiic takma bence Allah huzur mutluluk versn
İyiyim çok şükür canım TV izliyorum bir yandan da topikteyimYalan dünyanın entrikası bitmiyor be canım.
Sen nasıl oldun?
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyorsun yaniBuluştukta ben spor yapmaya gidiyorum şimdi
Yok demiyorum yemek yemeyi daha cok seviyorumSağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyorsun yani
O da spor sonucta. Türk kası diye bir şey varYok demiyorum yemek yemeyi daha cok seviyorum
Annende misin halaİyiyim çok şükür canım TV izliyorum bir yandan da topikteyim
Neettiler sana
Yani biz hepimiz yanyana olsak gülmekten felç geçirirdik
yaaaaa senin ponçik kalbini yirim ben
Az önce eve geldik. Orası da benim evim ama kendi evi gibisi yok işteAnnende misin hala
Alırım bir kahveOnlar bişey yapmadılar ama ben gayri ihtiyari esnedim 2 kere diye hatırlıyorum. Siz olsaydınız gülmekten esnemeye fırsat kalmazdı. Yine güldüm de soğuk meşrubat ikram ederken esnedim
Ama memnuniyet geri dönüşleri aldım neyseki. Hadi bi kahve ısmarlayayım kendime, varsa isteyen
Ben de alayımOnlar bişey yapmadılar ama ben gayri ihtiyari esnedim 2 kere diye hatırlıyorum. Siz olsaydınız gülmekten esnemeye fırsat kalmazdı. Yine güldüm de soğuk meşrubat ikram ederken esnedim
Ama memnuniyet geri dönüşleri aldım neyseki. Hadi bi kahve ısmarlayayım kendime, varsa isteyen
Onlar bişey yapmadılar ama ben gayri ihtiyari esnedim 2 kere diye hatırlıyorum. Siz olsaydınız gülmekten esnemeye fırsat kalmazdı. Yine güldüm de soğuk meşrubat ikram ederken esnedim
Öyle oluyor canım, evim evim güzel evimAz önce eve geldik. Orası da benim evim ama kendi evi gibisi yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?