Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızınla aramizda özel bı iletişim var tosiam sela. söyle benden cop diye bi op:)

Öptüm valla senin yerine :))
Ben onu uyutmaya çalışıyorum o da oyuncak bebegini :)) deli bu kız valla

Sinirlerin yatıştı mı biraz

Bebeğim 8 aylık şuan yeni yeni topladı nefes alamadığı ve sıkıştığı için beyinde kanama oldu sonra sonra düzeldi kas gelişiminde sorunlar oldu çok şükür atlattık, Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza hayırlısı belki 2 .bebeginle arası 4 5olur o zaman sezeryan sonrasi normal doğum yaparsın

Amin Allah beterinden korusun
Ben istemiyorum canım 2.çocuk allah isteyenlere versin inşallah
Hatta bağlatmak istedim tüplerimi ama doktor kabul etmedi gençsin filan dedi
Keşke baglatsaymisim

Son düzenleme:
Amin Allah beterinden korusun
Ben istemiyorum canım 2.çocuk allah isteyenlere versin inşallah
Hatta bağlatmak istedim tüplerimi ama doktor kabul etmedi gençsin filan dedi
Keşke baglatsatmisim
Amin , hayırlısı inşallah

Yaşın daha çok erken evet ama bide bağlamanın vücutta da yan etkisi varmış sanırım rahatsızlıklar filan oluyormuş konuya çok hakim değilim ama bi kaç tanıdığım bu sebeplerden vazgeçmişti baglatirsan bi araştırıp göz önünde bulundurarak yapmanı tavsiye ederim

Aa hiç duymamıştım bakayım

Öptüm valla senin yerine :))
Ben onu uyutmaya çalışıyorum o da oyuncak bebegini :)) deli bu kız valla

Sinirlerin yatıştı mı biraz

oyyy mis kokulu beybi annesi çok akıllı o taklit yapıyo :) sen onu uyutuyosun o da bebegi. aslında tüm gün neler yaptığını anlamak için sahane bi yöntem:)
ben kreşe guvensem de sürekli ağzını yoklayip neler yaptıklarını anlattiriyorum:) bebeği kendi yerine koyup o da bebeği yapmış gibi oyunlar kuracak yakında:)

valla tosiam sinirim geçmedi hala. oğlum da yeni yeni toparladıgi için genelde onla ilgilendim:)

Evet ya neler yaptin.ne.durumdasn kk birinci noteri esin eve geldmi

banyoyu temizledim mutfakta bitti sayılır. evi topladim süpürdüm. şimdi yerleri silicem toz alicam cayim :) ama çok aşırı sessiz yapmam lazım

eşim de gelmedi onbirde gelir en erken. zaten o geldikten biraz sonra da annesigil gelir gelsin çok ateşli dklar onu bekliyo. bu kez elimden kimse alamaz onu

Ay şaka gibi yaa şehir dışından geliyorlar bugün karar verip akşam geliyolar cidden şaka gibi

Ay şaka gibi yaa şehir dışından geliyorlar bugün karar verip akşam geliyolar cidden şaka gibi

sorma kuzum ankaradayken de esimi ariyolardi biz sizde kalcaz gel bizi al diye aramiz 20 dk arabayla haftada en az üç gün gittiğimiz halde gelip iki üç kalirlardi iki haftada bir. iki haftada bir kalacaniz diye emir verip sorun cikarirlardi. evlendim ertesi gün başladılar huzursuzluk yaratmaya.
düşün yani ben kpss ye hazirlaniyorum. program yapıyorum ya geliyolar ya kaliyolar ya cagiriyolar ya kalcaniz diye diretiyolar. eşimle sürekli kavga ediyoduk. inan nasil atandim o sorunlarla o psikolojiyle sasiyorum kendime

Ne kadar sıkıntılı insanlar ya böyle hayret ettim valla
Gerçekten iyi başarmışsın o ruh haliyle
Dertleri ne ki kuzum?

Haketti ama hincini alabilrsin annesigil gelmeden insallah

Çay kahve ver bişeyler valla
Dibini sıyırmışlar daha bi de memnun olmasınlar mı, kolun bacağın yerinde duruyor mu iyi bak :))
Kimdi gelenler ben kaçırdım orayı galiba
İçtiniz mi siz de yolladığım kahveleri

Çay kahve ver bişeyler valla
Dibini sıyırmışlar daha bi de memnun olmasınlar mı, kolun bacağın yerinde duruyor mu iyi bak :))
Kimdi gelenler ben kaçırdım orayı galiba
İçtiniz mi siz de yolladığım kahveleri

2 tane yeter o zaman baLımm o kadar yapmışsın size de kalsın bari
Nasılsın napıyosun kelebek
Tamam o zmn benden sana 3 tane birini de eşin yesin guvvet olur
İyim napim cnm öyle boş boş tv izliyorum işte,sıkıldım bugün
Sen napiyosun ne var ne yok

Ne kadar sıkıntılı insanlar ya böyle hayret ettim valla
Gerçekten iyi başarmışsın o ruh haliyle
Dertleri ne ki kuzum?

onlar öyle görmüş ben ne biçim insanmisim ne kadar kendimi begenmis burnu havada biriymisim. ben nerde yetismisim benim gibi birini hiç görmemişler.... onlara sorsan benim derdim ne tosiam

daha bide herşeye rağmen üste cikiyolardi aman tosiam ya valla verilmis sadakam varmis ya da birinden çok büyük hayır duasi almışım yoksa atanmak cidden sikintiydi o dönem benim için:) çünkü esim de arızanın önde gideniydi ailesinden daha beterdi

Haketti ama hincini alabilrsin annesigil gelmeden insallah

gelsin de kalan isleri yapmicam cayim :) kendi yapsın yetistirebildigi kadar. vileda toz alma falan ona birakcam. güzelce bide zılgıt çekerim. aklı beş karış havada adam. hayal aleminde yaşıyo 30 yaşına geldi nerdeyse bu neyin rahatlığı görsün bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…