- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.161
kızınla aramizda özel bı iletişim var tosiamsela. söyle benden cop diye bi op:)
Bebeğim 8 aylık şuan yeni yeni topladı nefes alamadığı ve sıkıştığı için beyinde kanama oldu sonra sonra düzeldi kas gelişiminde sorunlar oldu çok şükür atlattık, Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza hayırlısı belki 2 .bebeginle arası 4 5olur o zaman sezeryan sonrasi normal doğum yaparsınYaa sen de çok büyük tehlike atlamışsın çok geçmiş olsun. Çok şükür sağlıklı değil mi şu an bebeğin?
Ben sezaryen hiç istemiyordum ameliyattan çok korkarım hep. Doktor da biliyordu bunu.
Bebeğim 8 aylık şuan yeni yeni topladı nefes alamadığı ve sıkıştığı için beyinde kanama oldu sonra sonra düzeldi kas gelişiminde sorunlar oldu çok şükür atlattık, Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza hayırlısı belki 2 .bebeginle arası 4 5olur o zaman sezeryan sonrasi normal doğum yaparsın
Amin , hayırlısı inşallahAmin Allah beterinden korusun
Ben istemiyorum canım 2.çocuk allah isteyenlere versin inşallah
Hatta bağlatmak istedim tüplerimi ama doktor kabul etmedi gençsin filan dedi
Keşke baglatsatmisim
Amin , hayırlısı inşallah
Yaşın daha çok erken evet ama bide bağlamanın vücutta da yan etkisi varmış sanırım rahatsızlıklar filan oluyormuş konuya çok hakim değilim ama bi kaç tanıdığım bu sebeplerden vazgeçmişti baglatirsan bi araştırıp göz önünde bulundurarak yapmanı tavsiye ederim
Seni beklemiş annesi
Öptüm valla senin yerine :))
Ben onu uyutmaya çalışıyorum o da oyuncak bebegini :)) deli bu kız valla
Sinirlerin yatıştı mı biraz
Evet ya neler yaptin.ne.durumdasnkk birinci noteri esin eve geldmi
oyyy mis kokulu beybiannesi çok akıllı o taklit yapıyo :) sen onu uyutuyosun o da bebegi. aslında tüm gün neler yaptığını anlamak için sahane bi yöntem:)
ben kreşe guvensem de sürekli ağzını yoklayip neler yaptıklarını anlattiriyorum:) bebeği kendi yerine koyup o da bebeği yapmış gibi oyunlar kuracak yakında:)
valla tosiam sinirim geçmedi hala. oğlum da yeni yeni toparladıgi için genelde onla ilgilendim:)
banyoyu temizledim mutfakta bitti sayılır. evi topladim süpürdüm. şimdi yerleri silicem toz alicam cayim :) ama çok aşırı sessiz yapmam lazım
eşim de gelmedi onbirde gelir en erken. zaten o geldikten biraz sonra da annesigil gelirgelsin çok ateşli dklar onu bekliyo. bu kez elimden kimse alamaz onu
Ay şaka gibi yaa şehir dışından geliyorlar bugün karar verip akşam geliyolar cidden şaka gibi
sorma kuzum ankaradayken de esimi ariyolardi biz sizde kalcaz gel bizi al diyearamiz 20 dk arabayla haftada en az üç gün gittiğimiz halde gelip iki üç kalirlardi iki haftada bir. iki haftada bir kalacaniz diye emir verip sorun cikarirlardi. evlendim ertesi gün başladılar huzursuzluk yaratmaya.
düşün yani ben kpss ye hazirlaniyorum. program yapıyorum ya geliyolar ya kaliyolar ya cagiriyolar ya kalcaniz diye diretiyolar. eşimle sürekli kavga ediyoduk. inan nasil atandim o sorunlarla o psikolojiyle sasiyorum kendime
Haketti ama hincini alabilrsin annesigil gelmeden insallahoyyy mis kokulu beybiannesi çok akıllı o taklit yapıyo :) sen onu uyutuyosun o da bebegi. aslında tüm gün neler yaptığını anlamak için sahane bi yöntem:)
ben kreşe guvensem de sürekli ağzını yoklayip neler yaptıklarını anlattiriyorum:) bebeği kendi yerine koyup o da bebeği yapmış gibi oyunlar kuracak yakında:)
valla tosiam sinirim geçmedi hala. oğlum da yeni yeni toparladıgi için genelde onla ilgilendim:)
banyoyu temizledim mutfakta bitti sayılır. evi topladim süpürdüm. şimdi yerleri silicem toz alicam cayim :) ama çok aşırı sessiz yapmam lazım
eşim de gelmedi onbirde gelir en erken. zaten o geldikten biraz sonra da annesigil gelirgelsin çok ateşli dklar onu bekliyo. bu kez elimden kimse alamaz onu
Ben de alayım
Çay kahve ver bişeyler valla
Dibini sıyırmışlar daha bi de memnun olmasınlar mı, kolun bacağın yerinde duruyor mu iyi bak :))
Kimdi gelenler ben kaçırdım orayı galiba
İçtiniz mi siz de yolladığım kahveleriOhh eline sağlık canım afiyet şifa olsunvalla bende anca geldim ya iyim oturdum şimdi biraz. bende yaptım sütlacimi komşularıma da vericem birazdan süsleyip
Canım onlar gelip gidene kadar Allah sabır versin ve eşine de akıl fikir diliyorum,büyük suç onun
Yok kelebeğim ya ben de film bilmemdirek filmi biz cevirdigimiz için hiç gerek duymadık şimdiye kadar çok mu düzüz ne
Oyy canım maşallah ne güzel görünüyor afiyet olsunbunlar da benimkiler, süslemesi kaldı
Eki Görüntüle 2550441
Oohh valla maşallahellerine sağlık bu menü ve ağırladığın misafirler falan derken yoruldugun kadar var,eşin bı omuzlarını ovsun hele
Ayy Maşallah tosia❤
Ben de alayım
Çay kahve ver bişeyler valla
Dibini sıyırmışlar daha bi de memnun olmasınlar mı, kolun bacağın yerinde duruyor mu iyi bak :))
Kimdi gelenler ben kaçırdım orayı galiba
İçtiniz mi siz de yolladığım kahveleriOhh eline sağlık canım afiyet şifa olsunvalla bende anca geldim ya iyim oturdum şimdi biraz. bende yaptım sütlacimi komşularıma da vericem birazdan süsleyip
Canım onlar gelip gidene kadar Allah sabır versin ve eşine de akıl fikir diliyorum,büyük suç onun
Yok kelebeğim ya ben de film bilmemdirek filmi biz cevirdigimiz için hiç gerek duymadık şimdiye kadar çok mu düzüz ne
Oyy canım maşallah ne güzel görünüyor afiyet olsunbunlar da benimkiler, süslemesi kaldı
Eki Görüntüle 2550441
Oohh valla maşallahellerine sağlık bu menü ve ağırladığın misafirler falan derken yoruldugun kadar var,eşin bı omuzlarını ovsun hele
Ayy Maşallah tosia❤
Tamam o zmn benden sana 3 tane2 tane yeter o zaman baLımm o kadar yapmışsın size de kalsın bari
Nasılsın napıyosun kelebek
Ne kadar sıkıntılı insanlar ya böyle hayret ettim valla
Gerçekten iyi başarmışsın o ruh haliyle
Dertleri ne ki kuzum?
Haketti ama hincini alabilrsin annesigil gelmeden insallah
İçtiniz mi siz de yolladığım kahveleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?