Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dibini sıyırmışlar daha bi de memnun olmasınlar mı, kolun bacağın yerinde duruyor mu iyi bak :))
Kimdi gelenler ben kaçırdım orayı galiba

Oo super yap iste ben yaptim firina attim cayimi demledim oturup icecegm insallah smdi sen naslsn ne var ne yok
Ohh eline sağlık canım afiyet şifa olsunvalla bende anca geldim ya iyim oturdum şimdi biraz. bende yaptım sütlacimi komşularıma da vericem birazdan süsleyip
su an çok sinirliyim kızlar. esimi aramislar az önce bugün saat beşte otobüse biniyolarmis

beni bile arama zahmetine girmiyolar sanki oğulları evde onları karşılayacak
Canım onlar gelip gidene kadar Allah sabır versin ve eşine de akıl fikir diliyorum,büyük suç onun
Bilmediğim yerden sordun be cici. K Kendinisevenbirii o bilir ama
Yok kelebeğim ya ben de film bilmem direk filmi biz cevirdigimiz için hiç gerek duymadık şimdiye kadar çok mu düzüz ne
Oyy canım maşallah ne güzel görünüyor afiyet olsun bunlar da benimkiler, süslemesi kaldı

Oohh valla maşallah ellerine sağlık bu menü ve ağırladığın misafirler falan derken yoruldugun kadar var,eşin bı omuzlarını ovsun hele
Ay kızım baya yürüyor kızlar yaaa❤❤
Ayy Maşallah tosia

Ellerine sağlık çok guzeller

O fırında olandan 6 tanecik yapmıştım ama patilim 4 tanesi komşulara gitti 2 tane kaldı onlar yeter mi yoksa yanında cup'takileri de yollayim mi
2 tane yeter o zaman baLımm o kadar yapmışsın size de kalsın bari
Nasılsın napıyosun kelebek

Evet kuzum herhalde özlemiş şimdi iyi çok şükür
Aynen öylece bıraktım valla sakinlesmesini bekledim
Bu arada az önce kızım ilk defa baya yürüdü

hasretinden yürüdü demek çok tatlısınız anne kız siz masallah boncuk hanıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…