- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.141
Onlar bişey yapmadılar ama ben gayri ihtiyari esnedim 2 kere diye hatırlıyorum. Siz olsaydınız gülmekten esnemeye fırsat kalmazdı. Yine güldüm de soğuk meşrubat ikram ederken esnedim
Ama memnuniyet geri dönüşleri aldım neyseki. Hadi bi kahve ısmarlayayım kendime, varsa isteyen
Evet.. kesinlikle negocumÖyle oluyor canım, evim evim güzel evim
Ay kızım baya yürüyor kızlar yaaa❤❤
Yerim yumuk ayaklarını maşallah
Ohh eline sağlık canım afiyet şifa olsunOo super yap iste ben yaptim firina attim cayimi demledim oturup icecegm insallah smdi sen naslsn ne var ne yok
Canım onlar gelip gidene kadar Allah sabır versin ve eşine de akıl fikir diliyorum,büyük suç onunsu an çok sinirliyim kızlar. esimi aramislar az önce bugün saat beşte otobüse biniyolarmis
beni bile arama zahmetine girmiyolar sanki oğulları evde onları karşılayacak
Yok kelebeğim ya ben de film bilmem
Oyy canım maşallah ne güzel görünüyor afiyet olsun
Oohh valla maşallahGittiler ve evi önceki haline evirip geldim.
Patlıcanlı kanepeler bitti
Cheescake bitti
Sarmalar bitti
Milföyden yaptığım pizzalar bitti
Kısır bitti
Sigara böreğim bitti
Şuan yemeği dışarda yemeğe gidiyoruz. Kolum kalkmıyor. Genel olarak eğlenceliydi. Kendime 10 üzerinden 8 verebilirim. Kalan 2 puanı 2 kere esnediğim için kırdım kendimden.
Ayy Maşallah tosiaAy kızım baya yürüyor kızlar yaaa❤❤
I inessa armand bebis seni özlemiştir annesiondan napacagini bilememistir. bide diş çıkariyo da olabilir
sakinlesmesine sevindim. otur kızını sev sonra yaparsin işlerini
O fırında olandan 6 tanecik yapmıştım ama patilim
Maşaallah kuzuyaTatlım nasıl heyecanlanıyor yürürken
Ellerine sağlık çok guzellerOhh eline sağlık canım afiyet şifa olsunvalla bende anca geldim ya iyim oturdum şimdi biraz. bende yaptım sütlacimi komşularıma da vericem birazdan süsleyip
Canım onlar gelip gidene kadar Allah sabır versin ve eşine de akıl fikir diliyorum,büyük suç onun
Yok kelebeğim ya ben de film bilmemdirek filmi biz cevirdigimiz için hiç gerek duymadık şimdiye kadar çok mu düzüz ne
Oyy canım maşallah ne güzel görünüyor afiyet olsunbunlar da benimkiler, süslemesi kaldı
Eki Görüntüle 2550441
Oohh valla maşallahellerine sağlık bu menü ve ağırladığın misafirler falan derken yoruldugun kadar var,eşin bı omuzlarını ovsun hele
Ayy Maşallah tosia❤
Ay nihalim hakkını helal etEllerine sağlık çok guzeller
2 tane yeter o zaman baLımm o kadar yapmışsın size de kalsın bariO fırında olandan 6 tanecik yapmıştım ama patilim4 tanesi komşulara gitti 2 tane kaldı onlar yeter mi yoksa yanında cup'takileri de yollayim mi
Helal olsun canım ne hakkı. Rahat ol sen her gun birsuru şey görüyoruzAy nihalim hakkını helal et
Evet kuzum herhalde özlemiş şimdi iyi çok şükür
Aynen öylece bıraktım valla sakinlesmesini bekledim
Bu arada az önce kızım ilk defa baya yürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?