- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.021
Ben sana igreteyim gelherşeyin fazlası zarar beybisi. doktor yarısını icerde birakaymis keşke
benim yerime de tadını çıkar suyun.
ben de bi ara yüzme ogrensem iyi olacak
Ben sana igreteyim gel
Doktor hanım dedm falz aacmasaydiniz keşke boyle iyi olmadı dedm birşey olmaz dedi hayırlısı
Bursa da oyle canım ya.. boguluyoruz ben alerji olmuşum hatta sıcaktanangarada sıcak bacim. ordan alışkın olunca yaşanır gibi geldiydinem yok ya daha katlanilasi bi yer. istanbuldayim nemden solungaç çıkaracak hale geliyom bazen
Bursa da oyle canım ya.. boguluyoruz ben alerji olmuşum hatta sıcaktan
Evet ormandan kaynaklı nem cok ölüyoruz sankiaynen orası ayrı bi bunaltici orman da cok ya ondam heralde. çok geçmiş olsun. bisey kullaniyo musun ne alerjisi var sende
Vallahavallaha mıesime diyorum öğret bana diye. ne gerek var diyo sen zaten sudan korkuyon diyo
tamam sudan korkuyorum da yenmek istiyorum artık. adam beni dünyanın en seksi kadını falan mi saniyo ne. yüzünce seksi mi olunuyo rosssıslak bikiniyle falan
Vallaha
Evet bazıları seksi görünüyor bazıları dubalettin gbi oluyor sankiherkese yakışmıyor bikini güzel vücut olmalı burdakiler biraz hep yasli jsjshdjskala selülit gormekten ogk oldum
Bilmiorm benim akros normalde bnm dikktmi cekmz ama su da cilvelisiyoruz ben ona gulu gulu diye kur yapiom
Sonra o denizden çıkınca saçlar dağılmış hafif yanik ten hafif kirlasmis saçlarıyla bni etkliyor sapsiklettin
Evet ormandan kaynaklı nem cok ölüyoruz sanki
Alerjim sıcaktan oldu bunaldım artık cok terliyorum ben bide ondan
Gobuslu piscolatam benim o ahahhahahkız 90 60 90 hatunum bensadece boyum kısa kahretsin
sen öğret kocamdan hayır yok bana. açık açık dese bari de ben de havaya girsem
sen bu akrostan kurtulamazsin adam denizden çıkarken bile seni etkiliyo baksanabiskolata erkeği gibi anlattin adami bide sapsik diyon
İnsallah canım ya..geçmiş olsun canım benim ya. havalar mevsim normaline donecekmis sanırım. inşallah rahatlarsın
Hepinizden önce davrandım cok akıllı karıyım ya
Yaaa Allah sizi kahretmeye mesajları okurken yarıldım nereden başlasam cevap vermeye bilemiyorum şuan
Youlost16 öncelikle 4000.mesaj için yaptığın strateji La Casa De Papel dizisindeki profesörde yok yemin ederim seni ayakta alkışlıyorum. Yalnız küçük bir problemimiz var,. Sormak isterim; profilin kapalı, akrostiş şiiri tam olarak nerene yazacağım?
Eki Görüntüle 2295157
fenomen yavru anlat bakem şu aşkını bana, belki derman olabilirim. Sonuçta ben kocasını internetten dowland etmiş insanım, bende her yol var
K Kendinisevenbirii seksü şempazem beni bu hastalıklı hale o aldatmalı rüyalar getirdi, bdv üstüne tuz biber oldu. Ben o rüyalar yüzünden koca boşuyordum koca, ne yapsan yeridir ben arkandayım
Limonsuzzcay geldim yavrım 
ByNkoaLa kulaklarını temizletmene sevindim, desene artık sana olan aşkımı daha iyi duyacaksın
Kertenkelelerimmmm yatılı misafirim vardı. Ondan giremedim 2 gündür mü ne, bilemiyorum ne kadardır yokum. Arada bakıp çıktımEee nasılsınız bakalım, CİCİ GERİ DÖNDÜ
@RosSsS @Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem erva
kız cici kayıp ilani verecektim bugün de gelmesennirelerdesin bacim sen. katil olmadan geldim de. elimi kana bulamadim de bagaa
Kayıp ilanı ver çünkü kendimi kaybettim, hükümsüzdürhoşgeldin beybisi
günler yıllar gibi geçmiş hatırlamadığına göre
gittiler mi bari. kayınvalidenler mi kaldilar
Kayıp ilanı ver çünkü kendimi kaybettim, hükümsüzdürEvet çat kapı yatılı misafirlerim geldi. Kv, kp ve 1 2 kişi daha. Ulan çat kapı yatılı misafir mi olur dellendim. Ama çok şükür kimseyi bıçaklamadım artık sinirlerime hakim olma konusunda daha iyiyim, eskiden olsa takmıştım bıçağı mapustaydım şimdi
Üstüne benim kocanın izni de iptal olmasın mı. Siyasi kişilikler gelecek diye izinler going to go. Gitti elvedabakma güldüğüme vallahi sinirliyim
Yok be yavrum 4 yıllık evliyim ama kv yi 4 yıldır anlayamıyorum. Gel derim gelmez, müsait olmadığım zamanlarda gelesi tutar. Kal derim kalmaz, habersiz kalmaya gelir. Ya tamam gelsinler başım üstüne ama benim kp asker, taa nerelerden geldi adam. Bir de yoldan direkt bize geldi. Geleceğinden haberim yoktu. Önüne zeytin peynir mi koyacağım kahvaltı diye. Hiç hazırlık yok. Hazırlık yapmadan olur mu bu işler sadece kv olsa mühim değil de.. Her neyse yaptım birşeyler hallettim ama içime sinmedi.offf sen yeni evli misin cicim peki. ilk zamanlar bizim de öyle oluyodu. sonra cinnet geçirdim normale döndü
sen sakin ol beybisi, eşin de inşallah kazasız belasız gider gelir :) böyle insanlar çok büyük kavgalar çıkmadan anlamiyo maalesef
ben doğum yaptığımda kaynanam anneme oğlumun evini de mi istediğim gibi karistiramicam diye aglamisbu insalara akıl sır ermez.
yemeklerine afrodizyak falan ataydin daha cabuk giderlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?