Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben stratejilerin kadınıyım cici

Senin şiirin için profilimi bile açarım ya ayup ediyon haaa

anlayacak bisey yok cicicim. senin dediğin olmasin diye yapıyo. sen kimsin köpek cekiyo sana bir nevi ben istediğim zaman gelirim, istediğim zaman kalırım, orası oğlumun evi sen bunu bozamazsin triplerine girmis.

içine sinecek bisey de yok. kafana takma. kp de güler yüz tatlı dil yeterlidir. genelde kp ler kaynanalar kadar kötü olmuyo. bi erkekte oturup niye önüme ziyafet sofrası sermedi diye düşünmez kadın gibi.

onlar o tarz yaşamak istiyosa sana ayak uydurmak zorundalar. sıkışık zamanda nasıl dört başı mamur sofralar kuracaksin ki...

bunca sene kadın daha sindirememis senin evliliğini. Allah akıl fikir versin. zaten yapcam diye de uğraşma cebinde paran olursa dışardan alır hazırlarsin kolayca. biraz da paraya bakiyo bu isler.

eşin açılışa mi gidiyo ne zaman bitecekmis işi.

Sindiremedi şamdanım ya, 4 sene değil 8 senedir sindiremedi. 8 senedir birlikteyim eşimle. En başından beri sevemedi beni. Eşimin sülalenin tek oğlan çocuğu olmasının verdiği birşey de etkili tabi. Öte yandan eşimle aynı etnik kökene sahip olmamamız... Beni dışarıdan görüyor.
Bir de eşimin bana karşı fazla düşkünlüğü gıcık ediyor onu. Karısını ne kadar seviyor, yuvaları huzurlu diye mutlu olacağı yerde...
Bugün normal iş günü, o bahsettiğim görev yarın kuzum. Ne zaman döner bilmiyorum ama sanırım salıya kadar mı ne izni yokmuş. Yaşadım yine

aynı durumdayiz 10 senedir ben de aynı sorunu yaşıyorum kaynanamla. yapacak bisey yok :) ne kadar dışardan görürse o kadar uzaktan bakar size de. Allah'tan sen sabirlisin başkası olsa cümle aleme rezil etmisti onu.

hayır kendisine uygun bi gelin bulsa da huzursuz olsalar kına mi yakacakmis. insanlari niye kendi haline birakmazlar mutlu olsunlar diye... vallahi bu yaşlılar bi acayip. kadin tek erkek diye ne hayaller kurduysa. seni selvi boylum al yazmalım filmindeki asyanin annesinin baraj yapmaya gelenleri sopayla kovaladığı gibi kovalayacak elinden gelse ha

Elinden gelse bırak sopayla kovalamayı, diri diri toprağa gömer o kadın beni be
Ne yaşlısı kız. 45 yaşında benim kv. 18 yaşında yapmış kocamı Kadında bir fizik var görmen lazım. Masmavi gözler. Mini etekler. Bakımlı, plates yapan, yoga yapan bir kadın.
Keşke yaşlı olsa anasını satayım, davranışlarını akli melekelerine verir kızmazdım.

kaynananin genci de cekilmiyo anam
baya dizilerde görüp böyle kaynana mi olur len dedigim tiplerden kadın

o şimdi menopozun da ona verdiği yetkiye dayanarak iyice cozutur cici. Allah sana sabır versin. benimki tanıştığımızda 40 yaşında ya vardi ya yoktu. ben artık yaslandim siz evlenene kadar ölürüm belki, ben kaynanama baktım ölene kadar, bakalım siz de bana bakcaniz mi falan diyodu. hala da aynı keşke o da biraz pilates yoga yapsa belki beynine oksijen giderdi

seni hem rakip goruyodur kendine hem de senle kiyaslayip üstün olduguna inaniyodur. sen de sarışın mavi gözlüsün diye hatırlıyorum ben :)

Benimki plates yapsa noluyor ki beyne oksijen gittiği hali bu işte
Menapoza bile girmedi daha kadın. Girince nolcak bilmiyorum
Sarışın ela gözlüyüm bu arada, bebekken maviymiş gözler de değişmiş alacağım olsun çok kırgınım gözlerime deşme yaramı

menopozla birlikte cinnet geçirebilirsin inşallah senin doğuma denk gelmez. seninki beyinli ama beynini kullanmiyo demekki. ben benimkinde varda mi kullanmiyo yok mu onu da anlayamadim bunca senedir

ala gözlerini sevdiğim dilber sen gözel olmasan seksü geyşan evlenir miydi senle. dün de bi anket vardi kazen acmis. en sevdiğin göz rengi diye. bence rengin önemi yok önemli olan güzel göz ela birinci oldu ankette sanırım

bu arada benimki de uzun boylu sarışın renkli gözlü kapalı değilim diye istemedi beni
Ooo 1.oldu demek Benim baba ve tüm baba tarafı maviştir, annem çocuklarının gözleri mavi olsun diye babamla evlenmiş hep öyle özenci varmış. Kız kardeşimin de benim de bebekken gözler maviyken sonradan değişmiş. Anneme diyorum çok istemicektin hep senin yüzünden olacak şey de nasip olmamış ama torunlarına nasip oluyor. Kız kardeşimin iki bebeği de maviş doğdu bana da nasip olur inşallah
O nasıl kaynana be kendi koynuna mı alacakmış seni ona ne? Kocan beğenmiş almış ona ne oluyor. Benim boy 1.70, 52 kiloyum ama tipimin hiçbir avantajını görmedim. Kv ile aynı boydayız ama eşimin sülalesi Rusya taraflarından göçmüşler ondan mı bilmiyorum ama hepsi uzun uzun. Teyzeler falan hep 1.80 falandır neredeyse. Eşimde 1.85.
Onlara göre yine kısa kalıyorum. Ondan mı istemediler acaba bir düşündüm şimdi
Emin ol kaynananın istediği gibi olsaydın başka şeylere kafayı takacaktı yine sevmicekti.

ah be cici sen Türkiyedeki kaynanalarin hayalindeki gelinsin. ama istisna kaynanaya denk gelmisin kiymetini bilmiyo senin valla

mavi gözlü olsun diye mi evlenmiş annen o da baya matrak biri galiba
benim teyzemin dört yaşındayken maviden yesile dönmüş göz rengi. ondam başka da renkli gözlü yok sanırım. bi dedeleri mavi gözlü. bizim de hep kahverengi.

kaynanam kendini tasvir ediyo iste ideal gelini tarif ederken elalem begensin kaygısı var sadece. mesela oğlumla fotoğraf cektiriyo buraya gelince. gidince cekmediniz mi derler cek diyerek cektiriyo. sevgisinden değil

belki seninki de öyle sacma sapan takıntıları olan biridir

Hoş geldin cicim. Seni sevmeyen ölsün diyesim geldi valla. Amaaan boşver kocacığın sevmiş ayılıp bayılıyor ya sana yeter☺
Beni sevmeyen kimseyi sevemez be limonsuzum. Benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz. İnsan eleştirmem. Dış görünüşe bakmam öze bakarım. Kapalısından tut açığına kadar, sağcısından tut solcusuna kadar, doktorundan öğretmeninden polisinden tut ev hanımına kadar arkadaşlarım, çevrem çeşitlidir. Bana insanın özü güzel olsun necidir bakmam. Ama benim kv öyle değil. Yeterince sevgi yok kalbinde. Anlaşamadığı insan sayısı çok fazla. İçinde huzursuzluk olan biri kolay kolay kimseyi sevemez.

oy senin ağzın bal yesin güzel anne

ne var ne yok napiyosun canım
Oyy gadasini aldigim yirim Senii
Simdi geldik eve Kuzum temizlik vardi benim evde gezdik dolastik Sen naptin Kuzum iyisindir InsAllah
Benin ablayi Blue_Peri ye gönderecem birazdan bide onu temizlesin evini puk götürüyooo püüühhh

Hayallerdeki gelinim ama bir insanın sana takası varsa takıyor işte, gözünün üstündeki kaşın olması bile çok geçerli bir sebep değil midir
Aynen annem matraktır. Onu gençliğinde ünlü bir isim çok istemiş. Ona varmamış, mavi gözlü diye babama varmış. Düşün artık
O fotoğraf merakı herkeste var malesef. Komşuya gösterecektir hava atmak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…