- 11 Nisan 2007
- 88.136
- 518.700
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #40.481
Bonus geliyor. Kurşun döktürdüğüm kısımları okumadan geçer misin rica edersem, az çok tepkini tahmin ediyorum da ihihi
Herkesin okumasına kimse karışamaz
Ne zaman iyileşecek dikişler
İyi ol da miniğimbilmiyom ki kendi kendine düşcek 1 ay sürer heralde :/
Seksi ve çapkunoneydi gız çoh tatluş mu desem karizmatik mi desem
Yaa
@malii de diyor ya sana haftasonu tatili vermeden çalıştırsınlar sıkıntıdan napçağını şaşırıyorsun diye
İyi ol da miniğim ♥
Seksi ve çapkun
Topigimizin önlenemez yükselişiKuzular şu gebelik topiklerine gireyim acık, benim de bat'ım sat'ım olsun dedim.
Anaa Brunello Çiçinelli gelmiş dediler banaEvet Çiçinelli dediler tam olarak harf hatası yapmadım
Arizona kertenkelesi dediler tanıdılar çok gülüyorlarmış. Kendimi ünlü biri gibi hissettimbir anda gebelik topiği de geyiğe dönünce bırakıp kendi inime kaçtım
Başak mıBenim kp de başak seni çok iyi anlıyorum üstelik ablam da başak
Yani evet çok iyi anlıyorum seni
Yakuza da gelince orayı burayı silmeye başlıyor bazen insanın alınası geliyor ya. Sanki piste
Ne zaman gidecekler yahu
Bence de ya. Dizilerde hep öyle oluyorUlan kurşun öylemi döktürülür
Oturacan yere üstüne çarşafı gerecekler suya düşerken ki patlamayı duyucan ilk rahatlama sesle gelicek.
Sonra bi mok anlıyomuş gibi suya bakıcan şaşırıcan.
Ulan kurşun öylemi döktürülür
Oturacan yere üstüne çarşafı gerecekler suya düşerken ki patlamayı duyucan ilk rahatlama sesle gelicek.
Sonra bi mok anlıyomuş gibi suya bakıcan şaşırıcan.
Ya var ya en nefret ettiğim şey, neden temizliyolarmis?
kaynanam pis oldugumu vurgulamak icin, kp de ici rahat etmiyo bide bana kolaylik olsun diyeburasi onlarında evi çünkü
Değil işlek kocalar evde memur öğretmen kocalar evde oluyoTopiğin en işlek saati ve kocan işten gelmek üzeresiz yazın ben gece gelir okurum ne yapayım
Değil işlek kocalar evde memur öğretmen kocalar evde oluyo
Ne kadar terbiyesizlik bu yaa offf çok sinir oldum kuzum
Ben dedim di miYaa
@malii de diyor ya sana haftasonu tatili vermeden çalıştırsınlar sıkıntıdan napçağını şaşırıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?