- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.061
Oyy gadasini aldigim yirim Senii
Simdi geldik eve Kuzum temizlik vardi benim evde gezdik dolastik Sen naptin Kuzum iyisindir InsAllah
Benin ablayiBlue_Peri ye gönderecem birazdan bide onu temizlesin evini puk götürüyooo püüühhh
Hoşgeldin kuzu. Nerelerdesin bakalım geç teşrif ettinBen geldimmm Kuzular fokur fokur kaynamis burasi beaa
Visss aneyy aramizda mi kalacagdiii gii ben oraya atlamisim nörsek ki acepbu saat oldu göndermedin daha. Ne pukuuuu beee pasta içünde kaldı ev pasta terbiyesüüüüüzZ ele güne rezil ettin benii sana aramızda kalsın demiştüğüm
Hosbuldumm CukubellammHoşgeldin kuzu. Nerelerdesin bakalım geç teşrif ettinGerçi daha teşrif ettimeyenler var onları ayrıca haşlıycam
Oynarım tabiSen iyi satranç oynarsın haTamam aç, açacağın varsa göreceğin de var
Visss aneyy aramizda mi kalacagdiii gii ben oraya atlamisim nörsek ki aceppasta miii mhhh hani bize yok mu tek basina mi gömecen pastayi zalımmm garii
Oynarım tabi
Açtım
Hadi baggamm beklüyürüüükyohh yapacağım beraber yiyeceğükkk bitsin görürsün
Kız moviş saçlı perim, napıyorsun. Nerelerdesin bakem. Neden beni özlemiyorsun anlat bakemyohh yapacağım beraber yiyeceğükkk bitsin görürsün
Napim bi dışarıya çıktım eve zor attım kendimi yanıyoooohKız moviş saçlı perim, napıyorsun. Nerelerdesin bakem. Neden beni özlemiyorsun anlat bakem
Yalan söylüyorsun yalaaaaaaan. Özlesen gelirdin nalçak. 1 gün girmedim herkes can sağlığımdan şüphe etmiş sen anca gezNapim bi dışarıya çıktım eve zor attım kendimi yanıyooooh.özlemezmiyim seksişempazem bırnımda ,gözöömdöö tötöyooon
Choda kullanaydın iyidi ohh gezdi geldi tam tribi iyi çeker o ben kızın tribini cekiyom yeterinceYalan söylüyorsun yalaaaaaaan. Özlesen gelirdin nalçak. 1 gün girmedim herkes can sağlığımdan şüphe etmiş sen anca gez
Günlük trip hakkımı sende kullanıyorum şuan@ChocolateCookie de mi kullansam sen de mi karar veremedim ama seni seçtim pikaçu
Kız açamadım nerden oluyodu oEki Görüntüle 2295234
Hala kapalı be kutsişim. Kerem Aslı'yı bu kadar beklemedi, benim senin profile girmeyi beklediğim kadar
Onu daha geçen haşladım üstüne çok gitmek istememChoda kullanaydın iyidi ohh gezdi geldi tam tribi iyi çeker o ben kızın tribini cekiyom yeterince. Gel kız geel bir öpemm tükürüklü şappp diye sende benim balbazarımsın
Vallahi nereden bileyim anam babam, muneye sor bakalımKız açamadım nerden oluyodu o
Hemen ceketimin düğmelerini kapattım huzurunızda hocamOnu daha geçen haşladım üstüne çok gitmek istememTamam affettim hadi git
Ben seni her yerden duyarm sagirken de sagirsizken de bebeimmmYaaa Allah sizi kahretmeye mesajları okurken yarıldım nereden başlasam cevap vermeye bilemiyorum şuan
Youlost16 öncelikle 4000.mesaj için yaptığın strateji La Casa De Papel dizisindeki profesörde yok yemin ederim seni ayakta alkışlıyorum. Yalnız küçük bir problemimiz var,. Sormak isterim; profilin kapalı, akrostiş şiiri tam olarak nerene yazacağım?
Eki Görüntüle 2295157
fenomen yavru anlat bakem şu aşkını bana, belki derman olabilirim. Sonuçta ben kocasını internetten dowland etmiş insanım, bende her yol var
K Kendinisevenbirii seksü şempazem beni bu hastalıklı hale o aldatmalı rüyalar getirdi, bdv üstüne tuz biber oldu. Ben o rüyalar yüzünden koca boşuyordum koca, ne yapsan yeridir ben arkandayım
Limonsuzzcay geldim yavrım 
ByNkoaLa kulaklarını temizletmene sevindim, desene artık sana olan aşkımı daha iyi duyacaksın
Kertenkelelerimmmm yatılı misafirim vardı. Ondan giremedim 2 gündür mü ne, bilemiyorum ne kadardır yokum. Arada bakıp çıktımEee nasılsınız bakalım, CİCİ GERİ DÖNDÜ
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
@ElhanBonus @minik kalp0753
@Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
KedidirKedii
@Gizem erva @Dilos06
ChocolateCookie
Estağfurullah bebitomHemen ceketimin düğmelerini kapattım huzurunızda hocam
Bilirim gülom. Bilmem mi.. Sen beni sussam bile duyarsın. Aşk nedir deseler seni söylerim. Zaten kaç kişiyiz; Leyla ile Mecnun, kerem ile Aslı, Romeo ile Juliet bir de Gülo ile Cici..Ben seni her yerden duyarm sagirken de sagirsizken de bebeimmm
AhahahaEstağfurullah bebitom
Bilirim gülom. Bilmem mi.. Sen beni sussam bile duyarsın. Aşk nedir deseler seni söylerim. Zaten kaç kişiyiz; Leyla ile Mecnun, kerem ile Aslı, Romeo ile Juliet bir de Gülo ile Cici..
Bir daha gelmez böyle aşklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?