Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu saat oldu göndermedin daha. Ne pukuuuu beee pasta içünde kaldı ev pasta terbiyesüüüüüzZ ele güne rezil ettin benii sana aramızda kalsın demiştüğüm

bu saat oldu göndermedin daha. Ne pukuuuu beee pasta içünde kaldı ev pasta terbiyesüüüüüzZ ele güne rezil ettin benii sana aramızda kalsın demiştüğüm
Visss aneyy aramizda mi kalacagdiii gii ben oraya atlamisim nörsek ki acep pasta miii mhhh hani bize yok mu tek basina mi gömecen pastayi zalımmm garii

Hoşgeldin kuzu. Nerelerdesin bakalım geç teşrif ettin Gerçi daha teşrif ettimeyenler var onları ayrıca haşlıycam
Hosbuldumm Cukubellamm sorma kuzumm yeni gectim daha eve disarilara attim bugün kendimi hasla beni anamm benden basla haslamaya

Visss aneyy aramizda mi kalacagdiii gii ben oraya atlamisim nörsek ki acep pasta miii mhhh hani bize yok mu tek basina mi gömecen pastayi zalımmm garii
yohh yapacağım beraber yiyeceğükkk bitsin görürsün

Kız moviş saçlı perim, napıyorsun. Nerelerdesin bakem. Neden beni özlemiyorsun anlat bakem
Napim bi dışarıya çıktım eve zor attım kendimi yanıyooooh .özlemezmiyim seksişempazem bırnımda ,gözöömdöö tötöyooon

Napim bi dışarıya çıktım eve zor attım kendimi yanıyooooh .özlemezmiyim seksişempazem bırnımda ,gözöömdöö tötöyooon
Yalan söylüyorsun yalaaaaaaan. Özlesen gelirdin nalçak. 1 gün girmedim herkes can sağlığımdan şüphe etmiş sen anca gez
Günlük trip hakkımı sende kullanıyorum şuan @ChocolateCookie de mi kullansam sen de mi karar veremedim ama seni seçtim pikaçu

Choda kullanaydın iyidi ohh gezdi geldi tam tribi iyi çeker o ben kızın tribini cekiyom yeterince . Gel kız geel bir öpemm tükürüklü şappp diye sende benim balbazarımsın

Choda kullanaydın iyidi ohh gezdi geldi tam tribi iyi çeker o ben kızın tribini cekiyom yeterince . Gel kız geel bir öpemm tükürüklü şappp diye sende benim balbazarımsın
Onu daha geçen haşladım üstüne çok gitmek istemem Tamam affettim hadi git

Ben seni her yerden duyarm sagirken de sagirsizken de bebeimmm

Hemen ceketimin düğmelerini kapattım huzurunızda hocam
Estağfurullah bebitom
Ben seni her yerden duyarm sagirken de sagirsizken de bebeimmm
Bilirim gülom. Bilmem mi.. Sen beni sussam bile duyarsın. Aşk nedir deseler seni söylerim. Zaten kaç kişiyiz; Leyla ile Mecnun, kerem ile Aslı, Romeo ile Juliet bir de Gülo ile Cici..
Bir daha gelmez böyle aşklar.

Ahahaha
Dillere destan askimiz bir gün MEB onaylı kitaplarda yazılacak
Ben seni hisseder duyar dua ederim
Sen bni dallarda görürsün bebegimmm

Kuzular benim geçenki şu beğenmedim muhabbetinden çıkan gerilimi hatırlıyorsunuz değil mi, hani şu malum Pralin adlı üye ile yaşadığım gerilimden bahsediyorum
Ben banım açıldıktan sonra Mune ile de Kazen ile de görüştüm. Üyeden yana değil ama butondan yana olan şikayetlerimi ilettim. Anlayışla dinlediler. Zaten sürekli sıkıntı çıkıyormuş, intikam unsuru olarak kullanılıyor buton malum.
Buton değişmeyecekmiş ben açıkçası biraz daha sempatikleştirilmesi taraftarıydım (beğenmedim yerine yok artık butonu gibi) ama eskiden beğenmedim butonu emoji skorundan 1 puan düşürüyordu onu kaldırma kararı almışlar. Artık ne kadar beğenmedim alınsa da puanlara etkisi olmayacakmış.
Tam olarak amacım bu olmasa da en azından direnişim ufakta olsa bir halta yaradı. Bu da kk'ya kıyağım olsun hadi
İleride ben olmazsam bir Cici vardı beğenmedim savaşları verdi sayesinde emojisi skorları etkilenmiyor artık dirsiniz
Bu arada herkes nerede yav?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii hizuran @Kutsalzebra Bonus @malii Chocolita ChocolateCookie Limonsuzzcay Diktorya Secret Pembeemzik T Tatlianne20 balbocuuu Blue_Peri Elhan Nego kk birinci noteri fenomen KedidirKedii Reyyan__ Mcz09

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…